Buggy-man, la 27 Mar 2008, 10:32, a spus:
...Fac urmatoarea propunere:
Avand in vedere ca in luna septembrie Romania va participa la finala Hurda din Turcia, propun formarea unei echipe formata din 6 piloti.
.....
Lista poate fi completata dupa cum urmeaza:
- cu piloti care participa in cadrul competitiilor interne de la Palatul Copiilor;
- acestia au rezultate notabile;
- dovedesc ca pot face parte dintr-o echipa (comportament, implicare, etc)
Ce ziceti?
Precizare: la finala Hurda din Turcia vor primi invitatie de participare DOAR finalistii concursurilor regionale.
Organizatorul spune:
Citeaza
" each A Main driver will considered to be qualified for TGR Invitational Grand Prix which will be held in Istanbul in September 2008"
So, momentan mai avem de tras 2 etape si apoi din cei ce vor fi in finale, vom vedea cine vrea sa mearga si cine nu.
Buggy-man, la 27 Mar 2008, 11:47, a spus:
Inca o precizare: receptorul in 2,4 din link e chiar Spektrum, nu Ko Propo !
Daca tot au inceput comentariile la prima etapa de la Hurda, sa-mi spun si eu parerea ( desi as fi vrut sa o fac dupa ce postam rezultatele finale si clasamentul - inca nu am ajuns la sala si sper ca in weekend sa mearga net-ul ):
La startul competitiei au luat parte doar 5 modele dar s-a mers tare si repede iar nivelul a fost ridicat. La asta a contribuit si noul model al lui Gabi ce a reusit sa doboare de cateva ori propriul record pe tur. Stefan, Cristache si Miez insa au fost aproape si au dovedit ca se poate. Mai multa atentie la detalii, la setari si antrenamente, fac din orice challenger un posibil invingator. Desigur ca de pe margine lucrurile se vad un pic altfel si atunci cand esti in joc, este mai dificil.
Din punctul meu de vedere, totul a mers " ceas ", intarzierea a fost minima si se vede si aici faptul ca experienta etapelor anterioare conteaza. Am avut chiar timp ca intre manse sa postez " in real time " rezultatele pe forum - asta pana cand a picat net-ul :(
Sper ca la etapa a 2- a sa se mai adauge cativa concurenti si sa putem sa crestem nivelul competitional si mai mult pentru ca la Istanbul nu va fi o joaca de copii.
Aceasta postare a fost editata de Red Team: 27 March 2008 - 04:18 PM