ZOD, la 28 Jan 2008, 12:51, a spus:
MIzzone te rog mult.. lasa-i pe cei care dupa parerea ta au venit nepregatiti.. au venit cum au putut.. dar MULT mai bine ca anul trecut.. Genul asta de afirmatii ii descurajeaza pe altii care si-au propus sa vina este EXACT ce nu trebuie sa faci.. In spiritul promovarii modelismului romanesc as fi vrut sa te vad si pe tine concurand. Tot ceri preformata ... tot comentarii , tot vrei sa complici lucrurile ca sa moara din prima concursul asta te rog mult... Si asa e greu sa aduci piloti la concurs .... Aeropower a pus bine problema si uite avansam metoda asta pe care o contesti tu FUNCTIONEAZA ... intai am facut 1 tonou .. in 2008 ... immelman si figura aia imposibila humpty bump... la anu o sa fie si mai greu.. si noi o stim ca o sa vina concursul si o sa ne pregatim si mai bine..
Baietii care anu trecut au decolat in spalier anu asta au facut 2-3 figuri.. si la anu si mai multe... Ca sa ne antrenam in sala trebuie bani destui de multi pt sala.. pana una alta BRAVO BAIETI... nu va lasati descurajati multi vorbesc putin au curaj ca voi sa zboare sa se prezinte acolo sa munceasca sa lipeasca 2 deproane si sa viseze la un zbor perfect.
A fost perfect si cine comenteaza cu privire la orice din concursul asta este invitat sa organizeze pe banii lui ceva la standarde internationale.
Si tot ce am scris aici nu vine de la cineva care a stat pe margine.. as vrea sa se tina conta de asta...
eu ma refeream preponderent la aspectele legate de siguranta...sa te vad cind vei avea copii, si vor fi in sala...
vorba lui john:"...decit mult si prost, mai bine putin si bun..."(-referindu-se la numarul de participanti la concursuri de acrobatie aeriana).
nu neg ca este foarte bine ce se intimpla, dar nu putem ignora in mod inconstient riscurile adiacente...repet...sa te vad cu copii de mina, acolo, precis vei cere, asa cum sugereaza bogdan(si cum DEJA PREVEDE LEGISLATIA EUROPEANA...) plasa de protectie...
nu concurez pentru ca eu consider ca nu pilotez suficient de safe, si am bunul simt sa nu insult eforturile unui organizator de gen venind ca sa ma aflu in treaba; vin sa observ, sa ma informez cit mai mult, atunci cind ridic aeromodel in aer nu vreau sa periclitez sub nici un motiv siguranta/integritatea nimanui, nu am nici un drept sa pun in pericol pe nimeni...nu pot fi negate(decit in mod ostentativ/exagerat/inconstient)riscurile pe care le comporta o reuniune rc, mai ales la aero.
este evident, am spus/scris, progresul fata de anul trecut, dar nu putem, nu avem dreptul de a ignora riscurile care apar; astea vreau eu sa fie diminuate.
in rest, tot respectul, cu rezerva remanenta vis-a-vis de siguranta.
bafta si minuni!