Modelism - RHC Forum: INDOOR CHALLENGE 2008 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

INDOOR CHALLENGE 2008

#121 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 28 January 2008 - 04:15 PM

INCAS, la 28 Jan 2008, 15:51, a spus:

Traiti!

Manca', mi-e rusine tare de ce-am aburit-o la zbor, acolo.....

Eh, nu le-oi avea cu stress-ul concursului și s-a simțit, că penele noastre, sâmbătă ai fost meseriaș. Bine măcar că ai scăpat cu aveonu' întreg.

Citeaza

Am gasit loc la servici, unde sa zbor intre doua hangare, aproape ca in sala. Daca nu ma da afara, am unde sa ma antrenez.

Serviciul tău intră în vreo clasă de securitate ceva sau au acces și muritorii mai de rând, să venim și noi? :)
Ave
0

#122 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 28 January 2008 - 04:22 PM

A fost absolut SUPER. IO m-am distrat de minune.Felicitari maxime organizatorilor!!!!!!!!!!!!a fost super si demonstratia cu heli :) .Am vrut si noi s facem un combat si a iesit altceva dar ma rog... per total a fost EXCELENT si ne-am distrat de minune
inca odata felicitari organizatorilor!
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#123 Useril este offline   Porumbeu 

• Girls in your town for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 09-July 07
  • Interests:discussion

Postat 28 January 2008 - 04:33 PM

Foarte tare. Cand mai bagam o fisa ? :)
p.s: multumesc Sillviu si Ave pentru plimbarea cu masina
0

#124 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 04:46 PM

Cu placere!
Ave
0

#125 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 28 January 2008 - 05:14 PM

Tanar, verde si frumos...alaturi de un pensionar!
Ghici ghicitoare!

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201533279.jpg

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#126 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 05:15 PM

Marinaru, la 28 Jan 2008, 17:14, a spus:

Tanar, verde si frumos...alaturi de un pensionar!
Ghici ghicitoare!

Cum a scăpat de sub elicopter?! :)
Ave
0

#127 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 28 January 2008 - 05:24 PM

ave, la 28 Jan 2008, 18:15, a spus:

Cum a scăpat de sub elicopter?! :lol:

eh...sapca la salvat....isi taraste un picior elegant, da el zice ca economiseste tenesu!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 28 January 2008 - 05:25 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#128 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 28 January 2008 - 05:41 PM

http://www.youtube.c...h?v=JFMfhjOOpM0
DT
0

#129 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 28 January 2008 - 05:52 PM

niste poze de la marianru citire...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201535560.jpg

KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#130 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 05:54 PM

"maestru" spidi care a venit cu un elicopter ( si a facut cu el fix ce putea face si un bolovan...sa stea pe sol..ce-i drept heli era mai frumos decat bolovanu)...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201535665.jpg

Aceasta postare a fost editata de RedBaron: 28 January 2008 - 05:56 PM

KIT GUPPY
0

#131 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 05:55 PM

eu alaturi de bunul prieten Victor (Incas)

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201535726.jpg

KIT GUPPY
0

#132 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 28 January 2008 - 06:14 PM

ZOD, la 28 Jan 2008, 12:51, a spus:

MIzzone te rog mult.. lasa-i pe cei care dupa parerea ta au venit nepregatiti.. au venit cum au putut.. dar MULT mai bine ca anul trecut.. Genul asta de afirmatii ii descurajeaza pe altii care si-au propus sa vina este EXACT ce nu trebuie sa faci.. In spiritul promovarii modelismului romanesc as fi vrut sa te vad si pe tine concurand. Tot ceri preformata ... tot comentarii , tot vrei sa complici lucrurile ca sa moara din prima concursul asta te rog mult... Si asa e greu sa aduci piloti la concurs .... Aeropower a pus bine problema si uite avansam metoda asta pe care o contesti tu FUNCTIONEAZA ... intai am facut 1 tonou .. in 2008 ... immelman si figura aia imposibila humpty bump... la anu o sa fie si mai greu.. si noi o stim ca o sa vina concursul si o sa ne pregatim si mai bine..

Baietii care anu trecut au decolat in spalier anu asta au facut 2-3 figuri.. si la anu si mai multe... Ca sa ne antrenam in sala trebuie bani destui de multi pt sala.. pana una alta BRAVO BAIETI... nu va lasati descurajati multi vorbesc putin au curaj ca voi sa zboare sa se prezinte acolo sa munceasca sa lipeasca 2 deproane si sa viseze la un zbor perfect.

A fost perfect si cine comenteaza cu privire la orice din concursul asta este invitat sa organizeze pe banii lui ceva la standarde internationale.

Si tot ce am scris aici nu vine de la cineva care a stat pe margine.. as vrea sa se tina conta de asta...

eu ma refeream preponderent la aspectele legate de siguranta...sa te vad cind vei avea copii, si vor fi in sala...
vorba lui john:"...decit mult si prost, mai bine putin si bun..."(-referindu-se la numarul de participanti la concursuri de acrobatie aeriana).
nu neg ca este foarte bine ce se intimpla, dar nu putem ignora in mod inconstient riscurile adiacente...repet...sa te vad cu copii de mina, acolo, precis vei cere, asa cum sugereaza bogdan(si cum DEJA PREVEDE LEGISLATIA EUROPEANA...) plasa de protectie...
nu concurez pentru ca eu consider ca nu pilotez suficient de safe, si am bunul simt sa nu insult eforturile unui organizator de gen venind ca sa ma aflu in treaba; vin sa observ, sa ma informez cit mai mult, atunci cind ridic aeromodel in aer nu vreau sa periclitez sub nici un motiv siguranta/integritatea nimanui, nu am nici un drept sa pun in pericol pe nimeni...nu pot fi negate(decit in mod ostentativ/exagerat/inconstient)riscurile pe care le comporta o reuniune rc, mai ales la aero.
este evident, am spus/scris, progresul fata de anul trecut, dar nu putem, nu avem dreptul de a ignora riscurile care apar; astea vreau eu sa fie diminuate.
in rest, tot respectul, cu rezerva remanenta vis-a-vis de siguranta.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#133 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 28 January 2008 - 06:14 PM

nishte filme cu prestatiile castigatorilor sau demo de la heli pot vedea si cei care dintr-un motiv sau altul nu au putut sa ajunga?
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#134 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 28 January 2008 - 06:17 PM

De data asta, nu am avut timp de poze. Am cateva de sambata seara, cand a fost demonstratia de elicoptere pe semiintuneric si altele tot pe-acolo, temporal.
Gagiii se recunosc.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201537029.jpg

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#135 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 06:20 PM

Le pun cate doua.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201537222.jpg

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#136 Useril este offline   Porumbeu 

• Girls in your town for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 09-July 07
  • Interests:discussion

Postat 28 January 2008 - 06:21 PM

Niste filme si poze... va rog sa nu-mi rupeti banda :lol:
http://89.18.23.210:112/ sub butonul de login scrie "login as guest" dati click acolo:)

Aceasta postare a fost editata de Porumbeu: 28 January 2008 - 06:23 PM

0

#137 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 06:23 PM

Inca doua. Aparatul meu nu prea stie pe lumina putina.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201537390.jpg

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#138 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 06:25 PM

Si ultimele. Aici era cu emotie mare, ca zburau elicopterele cu fire luminoase, leduri, sau ce erau.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201537501.jpg

Aceasta postare a fost editata de INCAS: 28 January 2008 - 06:29 PM

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#139 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 06:31 PM

Yiipee-yaiiiey!

Am ajuns și în Prosport!
Ave
0

#140 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 06:40 PM

mizzone, la 28 Jan 2008, 18:14, a spus:

nu concurez pentru ca eu consider ca nu pilotez suficient de safe, si am bunul simt sa nu insult eforturile unui organizator de gen venind ca sa ma aflu in treaba; vin sa observ, sa ma informez cit mai mult, atunci cind ridic aeromodel in aer nu vreau sa periclitez sub nici un motiv siguranta/integritatea nimanui,

tu spui acum , ca toti care am dat de pamant/plasa/grinzi cu modele am insultat eforturile....ei bine afla , ca toti am trosnit cate ceva... toti am lipit... daca noi toti , am fi facut ca tine si ne-am fi uitat de pe margine, cine ar mai fi zburat ? pentru ce ar mai fi fost bune eforturile?

hai nu il baga-ti in seama si veniti si de acum in colo ... au fost zeci de copii , unii erau pe teren in timp ce florin100% zbura (le-am spus sa plece si au plecat) ... unii copii in fuga pe acolo au dat si peste modele...dar totul a fost ok...totul a fost FUN ..... daca vrei sa analizezi de ce chibritul arde...te rog frumos la tomberon ca bulesti bunatate de subiect , patand imaginea unui superb concurs...
atunci cand tu vei zbura, si vei da in cap cuiva prin sala... fi sigur ca acel cineva , in cel mai rau caz, iti va spune ai grija(vezi cazu melsoft-marinaru , sau vezi cazul valteras-manel (cu heliul din care au zburat parti catre valteras(si elicopterul a dat in rascalul lui) ...)... daca nu , iti va zambi si iti va returna modelul (sunt cateva cazuri..flo100% a dat in panglica din fata arbitrilor...dar nu a urlat absolu nimeni )...
asa ca in numele meu si probabil mai sunt destui care imi impart parerea... te rugam , daca ai ceva de spus despre cat de fain a fost concursul..go on...daca nu, nu te mai chinui sa scrii....
KIT GUPPY
0

#141 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 06:44 PM

ZOD, la 28 Jan 2008, 17:41, a spus:

ala ie io la proba de freestyle... multumesc zodele:)
KIT GUPPY
0

#142 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 28 January 2008 - 07:05 PM

RedBaron, la 28 Jan 2008, 18:40, a spus:

..flo100% a dat in panglica din fata arbitrilor...dar nu a urlat absolu nimeni )...

baaa la faza aia nu se pune ca a fost "BRUIAJ" :lol: :D ...lasang gluma la o parte...alea au fost emotiile de la prima mansa care s-au vazut.M-am grabit in dublu imelman si am angajat modelu fix in pamblica.Modelul nu a avut nimic dar arbitrii cred ca au avut emotii :lol: .La a doua mansa emotiile au disparut si am facut toata gama impecabil B)
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#143 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 28 January 2008 - 07:11 PM

florin100%, la 28 Jan 2008, 20:05, a spus:

La a doua mansa emotiile au disparut si am facut toata gama impecabil :lol:

daca te antrenezi pana la anul cred ca o sa dai emotii serioase primilor clasati de anul asta.
nu e numai cazul tau,se aplica si la ceilalti concurenti.
si in fond ai prins un loc onorabil.
flying is my life...
0

#144 Useril este offline   Focke 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 January 2008 - 07:58 PM

NE BUCURAM MULT CA V-A PLACUT SI VA MULTUMIM CA ATI VENIT PILOTI,SPECTATORI SAU PUR SI SIMPLU IUBITORI AI ACESTUI SUPER HOBBY.SIGUR CA AM AVUT SI SCAPARI PE CARE CU SIGURANTA LE VOM INDREPTA DATA VIITOARE ,ASTA E CLAR.
MI-A PLACUT MULT FAPTUL CA ATI LUAT LUCRURILE IN SERIOS SI CA FATA DE ANUL TRECUT NIVELUL A FOST DE DEPARTE MULT MAI RIDICAT.CIND AM FACUT PROGRAMUL DE ANUL ASTA SINCER MA GINDEAM CA TOT LA UN TONOU SI O LINIE DREAPTA VOM RAMINE,DAR UITATI-VA FRATILOR CA SE POATEEEEEE!IN NUMELE CLUBULUI AEROPOWER VA MULTUMESC INCA O DATA PT PARTICIPARE SI PT IMPRESIILE VOASTRE DESPRE CEEA CE A FOST INDOOR CHALLENGE 2OO8 !VA ASTEPTAM LA URMATOAREA EDITIE MAI MULTI SI MAI BUNI!
0

#145 Useril este offline   Focke 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 January 2008 - 08:18 PM

MAI VREAU SA MULTUMESC ECHIPEI DE ARBITRII CONU/SILIVIU,CARE DUPA PAREREA MEA SI NU NUMAI ,AU FACUT O SUPER TREABA! SI MAI VREAU SA LE MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE NE-AU AJUTAT IN ACESTE DOUA ZILE SUPERBE,DAR IN SPECIAL LUI LOREDANA,AVE,JOHN SI MIRCICA

Aceasta postare a fost editata de Focke: 28 January 2008 - 09:56 PM

0

#146 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 28 January 2008 - 08:26 PM

De dragul acestei reusite revin doar sa va impartasesc si impresiile mele.
Tot ce a fost de spus s-a spus...(din pacate s-a spus si ce nu era de spus, dar trebuie trecut cu vederea si tratat cu indiferenta, ca asta doare cel mai tare!)

Prin urmare, totul a fost FOARTE FRUMOS!!
Frumoasa a fost ospitalitatea gazdelor, frumoasa a fost sala, frumoase au fost zborurile, fara exceptie (chiar si zborurile-deocamdata -"stangace" au avut farmecul lor!!) , frumoasa atitudinea de fair-play a concurentilor, frumoasa veselia care a pus amprenta pe toata durata concursului.....si as putea continua inca cateva randuri bune!

Pentru concurenti, ceea ce anul trecut vi se parea de neexecutat, astazi vi s-a parut mai la indemana...sunt sigur ca la anul situatia se va schimba iar zborurile vor fi mult mai dificil de departajat.

Bineinteles, efortul lui Serban, Dragos & Co. a fost notabil si consistent, asa cum ne-au obisnuit. Multumirilor voastre le adaug pe ale mele.

In ceea ce ma priveste, desi am stat cu ochii ba pe sus, ba in fisa, a fost o adevarata minivacanta! Iar faptul ca am facut echipa cu Silviu a contribuit si mai mult la impresia de minivacanta intre o multime de persoane agreabile, atat in individualitatea lor cat si ca grup.

Pe viitor, daca voi fi solicitat, voi raspunde "prezent" cu toata placerea.
Felicitari tuturor!!!
No brain, no headache.....
0

#147 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 08:27 PM

Noi vă mulțumim, și ne pare rău că datorită timpului foarte scurt (de numai două săptămâni) de cănd ne-am apucat de partea de promovare nu am reușit să ajungem în prea multe și prea vizibile locuri, dar tot s-a mai auzit câte ceva și în afara acestui cerc totuși restrăns de pasionați.
Sper ca pe viitor să ne apucăm de această componentă cu suficient de mult timp înainte astfel încât evenimentul să devină cunoscut prin mai multe "canale". Oricum. momentan am ajuns pe ProSport. Sper să apărem și la niște știri ceva sau într-un ziar.

Iar Loredana vă mulțumește și ea și îmi dictează din spate "Un mic ajutor pentru o mare pasiune"! :lol:

Numai bine,
Ave
0

#148 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 28 January 2008 - 09:05 PM

Deci... FOARTE TARE!

Stiu ca e rasuflata afirmatia dar asta e. Sau mai bine zis, a fost.
Mor de nerabdare sa ne vedem la urmatoarea.

A iesit impresionant! Felicitari Serban, Dragos, Vlad si celorlalti implicati.
In sfarsit o sala pe masura (fizica) a zborului meu. Chiar ma mir ca de data asta peretii nu mi-au mai sarit in fata avionului ca si anul trecut :lol:

Felicitari si participantilor. S-a vazut ca nivelul nici nu poate fi comparat cu cel de anul trecut.

Se anunta un an plin si inceputul e cat se poate de promitator.
Singurul meu regret e ca nu putem (a se citi nu ne permitem) sa ne antrenam in sali. E greu sa participi la o competitie cu antrenament doar 3-4 zboruri cu cateva ore inainte.

Inca o data multumesc organizatorilor si sa ne vedem cu totii la primavara la zbor.
www.redsky.ro
0

#149 Useril este offline   melsoft 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 414
  • Inregistrat: 16-April 05
  • Interests:https://t.me/pump_upp

Postat 28 January 2008 - 09:29 PM

Inca nu m'am trezit pe deplin din atmosfera concursului, care ce sa zic, m'a fermecat! Au fost doua zile minunate pe care le'am petrecut la 'fast forward' cu o gramada de prieteni. Am discutat cu fiecare, am zburat, ne'am simtit excelent! Am vazut avioane excelente cumparate dar am vazut si modele realizate dupa planuri si imagini doar. A contat foarte mult experienta de zbor si concentrarea in timpul concursului. Mi-au placut elicopterele si demonstratia 'de noapte'. Am facut echipa cu Marinaru' in mansa a II a care mi'a prins modelul inainte de 'aterizare' :lol: La freestyle am avut probleme cu regulatorul care, dupa decolare, s'a hotarat sa se opreasca. Emotiile au fost pe masura, dar si distractia. Deja ma gandesc la urmatoarea editie a concursului, promit sa ma antrenez, poate gasesc o sala pe undeva prin zona. Pozele pe care le'am facut nu sunt multe, dar le'am urcat aici. Multumesc organizatorilor pentru intelegerea si sprijinul acordat! Ne vedem la urmatoarea editie, dar pana atunci deja au aparut ghioceii in piata, hehehe... :lol:
http://www.mangalia.ro/marius/aeropower2008/IMG_0061mica.jpg

Aceasta postare a fost editata de melsoft: 28 January 2008 - 09:34 PM

0

#150 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 28 January 2008 - 10:20 PM

Salutare,

Acum ca am citit cu rabdare toate posturile voastre, as vrea sa spun si eu cateva cuvinte legate de eveniment.

Ca incepator in acest hobby, as vrea sa va asigur ca m-am simtit excelent la acest prim eveniment la care am luat parte.
Chiar daca nu am participat in calitate de concurent, ci am facut doar cateva zboruri de incepator (da, eu eram ala de facea doar hover cu heli) pot sa spun ca senzatia e de neegalat sa zbori alaturi de atatia pasionati ai acestui sport.

Chiar daca, in afara de Silviu, John si Dragos & CO (am avut norocul sa ii intalnesc la camp) , nu cunosteam mai pe nimeni... va spun inca o data, sentimentul a fost de... comunitate.

Multumesc tuturor participantilor pentru aceste doua zile si va spun... la mai mare!

Cu respect,
Primus!
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi