Greuceanu, la May 16 2009, 09:46 PM, a spus:
nu prea mai erau baterii la camera asa ca sant segmente lipite si lipseste finalul, dar e relevant
http://www.youtube.c...h?v=kuVbmt-8w8A
asta e ce a iesit
am incercat sa-i dau inainte un area clear dar evident ceva n-a mers bine si cum pe compul disponibil dura 30 min refacerea toolpath-ului am renuntat la el
imi place cum se misca jucaria aia pe curele si m-am tot muncit sa fac ceva asemanator dar nu s-a concretizat nimic pentru ca sistemul e ceva mai sensibil la span si alte mizerii care in ce am eu nevoie abunda... am vrut la un moment dat sa fac un cnc laser de gravat in interiorul materialului si acolo ar fi mers perfect dar am ramas fara partenerul electronist si ma cam depaseste partea cu laserii
Un sfat daca imi este permis :D
pune pe masa de aluminium, o placa de MDF , apoi indreapta toata masa (o sa dureze ceva), iar la taiere dai adancimea de taiere cu putin mai mare decat grosimea materialului, astfel incat muchia o sa iasa dreapta si nu mai necesita finisare manuala ulterioara.
MDF este relativ ieftin . Cand apar prea multe santuri, trebuie schimbat.
Sfat: pune prima placa , indreapt-o, si aia e masa buna, lfixseaza peste ea o alta placa de MDF mai subtire, care este de sacrificiu.
in speranta ca sfatul meu poate fi util
Bafta multa

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla