Vind un avion ULM Aliferari Cormorano cu Rotax 582 90 ore. Caracteristici de zbor asemanatoare cu Tucano insa un pic mai solid la structura. Daca e cineva interesat contactati ma pe mail ca eu nu sint in tara si va dau mai multe detalii si poze. La pret ne intelegem, eu nu mai vin in tara si vreau sa l dau ca imi mananca banii si nervii.
S auzim de bine,
Andrei
Pagina 1 din 1
Vind avion Hai luati-l ca mi a mincat zilele
Postat 06 October 2007 - 08:11 PM
Da si tu informatii mai multe, poze (google pare ca nu stie nimic de el), stare, ore celula, ore motor, un pret informativ, ca nu vinzi mere la piata.
Uite aici anunt de vinzare cit de cit:
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...T&f=14&t=12375&
Uite aici anunt de vinzare cit de cit:
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...T&f=14&t=12375&
Aceasta postare a fost editata de byteworks: 06 October 2007 - 08:13 PM
Postat 07 October 2007 - 12:49 PM
Firma Aliferari nu mai exista. Asa cum nu mai exista nici Ferari cea care face Ferari Tucano. De aia nu ai gasit nimic pe Google. Cei doi patroni de la cele doua firme au fost sot si sotie, s au certat si asa a aparut Cormorano care e o copie mai mare sau mai mica a lui Tucano. Asa mi au spus niste italieni care au trecut prin Iasi.
Celula are aproximativ 500 ore dar in italia zborul e foarte haotic si nu e o cifra de care sint sigur. Oricum eu am verificat toata celula surub cu surub si am schimbat si imbunatatit pe ici pe colo. Toate balamalele de la comenzi sint schimbate cu unele proiectate de mine. Am mai schimbat si unele suruburi care incepusera sa rugineasca. In principiu pot spune ca are doar 5 ore cit am zburat eu cu el. Am muncit la avion de a lungul a 3 ani si cind sa incep sa zbor am avut oportunitatea de a pleca in Germania pentru citiva ani si sper eu de tot. Asa ca nu am apucat sa fac decit citeva ore de zbor cu el. Si acum sta degeaba in hangar la Iasi. A venit cineva de la bucuresti sa il vada/zboare si nu i a placut. Si pilotul de "incercare" cu care era l a trintit de pamint de i au mers fulgii.
De aia nu am dat prea multe detalii pe net. Cine e interesat poate lua legatura cu mine pe mail si am sa i raspund cit de detaliat pot. Pretul e 5000 euro dar pot discuta cu omul care il vrea si ne intelegem mai ales ca eu sint plecat din tara. Oricum asa cum ai mentionat nu vind mere la piata asa ca cel care e interesat nu va fi intors din drum de un amanunt asa mic ca lipsa detaliilor. Va incerca sa afle mai mult si va reusi in cele din urma. Cu stima,
Andrei Ungureanu
P.S. Aterizari sigure la cei care zboara sau vor zbura.
Celula are aproximativ 500 ore dar in italia zborul e foarte haotic si nu e o cifra de care sint sigur. Oricum eu am verificat toata celula surub cu surub si am schimbat si imbunatatit pe ici pe colo. Toate balamalele de la comenzi sint schimbate cu unele proiectate de mine. Am mai schimbat si unele suruburi care incepusera sa rugineasca. In principiu pot spune ca are doar 5 ore cit am zburat eu cu el. Am muncit la avion de a lungul a 3 ani si cind sa incep sa zbor am avut oportunitatea de a pleca in Germania pentru citiva ani si sper eu de tot. Asa ca nu am apucat sa fac decit citeva ore de zbor cu el. Si acum sta degeaba in hangar la Iasi. A venit cineva de la bucuresti sa il vada/zboare si nu i a placut. Si pilotul de "incercare" cu care era l a trintit de pamint de i au mers fulgii.
De aia nu am dat prea multe detalii pe net. Cine e interesat poate lua legatura cu mine pe mail si am sa i raspund cit de detaliat pot. Pretul e 5000 euro dar pot discuta cu omul care il vrea si ne intelegem mai ales ca eu sint plecat din tara. Oricum asa cum ai mentionat nu vind mere la piata asa ca cel care e interesat nu va fi intors din drum de un amanunt asa mic ca lipsa detaliilor. Va incerca sa afle mai mult si va reusi in cele din urma. Cu stima,
Andrei Ungureanu
P.S. Aterizari sigure la cei care zboara sau vor zbura.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1