Modelism - RHC Forum: mic ajutor pls - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7

mic ajutor pls barca de viteza cu 2 motoare

#181 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1275
  • Inregistrat: 20-April 07

Postat 22 September 2008 - 12:34 AM

Precum spuneam astept sugestii, pareri si idei cu privire la cabina si alte detalii.
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#182 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 05-January 07

Postat 22 September 2008 - 11:36 PM

Vezi postareabogdan_minitehnicus, la Sep 22 2008, 01:34 AM, a spus:

Precum spuneam astept sugestii, pareri si idei cu privire la cabina si alte detalii.

pt. cabina poti incerca ceva de genul http://www.rhc.ro/fo...showtopic=17659 cum are white star..

poti adauga o groaza de detalii, incepind de la balustrada, suporti de legat barca la mal ( nu stiu cum se numesc), barca de cauciuc, lumini, claxon de ceata ....ai de unde sa alegi
tel.0745026562
0

#183 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2008 - 09:44 AM

Multam de info
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#184 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2008 - 07:36 PM

balustrade oricum puneam numai cu nu stiu exact cum sa pun 2 ancore
0

#185 Useril este offline   benz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 307
  • Inregistrat: 30-August 06

Postat 04 November 2008 - 01:00 AM

Inteleg ca ai inteles cum se face mixarea celor doua motoare. Noi nu. Sau eu, cel putin. Daca te rog, ne spui si noua?
pamant, apa, foc si mult, mult aer!
0

#186 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2008 - 10:40 PM

Deci cand incercam cu Bl mixarea se facea din statie (e vb de un cockpit de la multiplex), e un free mixer, destul de complicat si nici acum nu stiu s-o iau de la capat. Dar asta a fost povestea motoarelor Bl. Ulterior am trecut la 2 motoare 755 (periate) cele cu ture putine, dar alimentate la 14 celule. din cate am observat diferenta de ture e nesemnificativa aa ca sunt legate la acelasi variator (pe care bineinteles i-am pus o racire custom). Totul merge nesperat de bine si chiar are ceva viteza cu elicile de 50 in 3 pale. Mai nou am luat 2 elici de 60 tot in 3 pale, niste ventilatoare ce sa mai. De mers merge, i-am dat full pana am ramas fara acumulatori si viteza a crescut vizibil, insa motoarele cam miroseau a ars, asa ca raman la vechile si trainicile elici de 50 in trei pale.
Presupun ca la un vas mai mic cu aceeasi motorizare s-ar ajunge la o viteza bunicica. AAAAA si aspectul cel mai important: ma joc cam 30 minute in full cu acumulatorii de 3300.
0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu