mic ajutor pls barca de viteza cu 2 motoare
Postat 21 September 2007 - 11:20 PM
bogdan, sa stii ca ce-i de la vaporase.ro au vandut cateva barci la targ, chiar daca ele au costat intre 850 si 3200eur. una dintre firme (Energofish) a vandut in prima zi marfa de peste 1 miliard lei (vechi). cei de la Duel se mirau ca lansetele ieftine de 3-4 mil nu se vindeau, in schimb cele de 8-9 se evaporau (kistler ltx). cea mai tare hidrobicicleta este cea a lui tudor vreme, de la timisoara. proiect integral romanesc, carbon si aluminiu - directia o obtii doar rotindu-ti corpul in scaun, astfel incat mainile iti raman libere. http://www.muscarici...1waterbike.html
shtiu ca american nautics a vandut 4 barci Lund - mult peste cea "neagra", care intr-un fel e noname - doar motorul ce mai e de ea - suzuki - dar mult sub verado de la mercury.
maine vor fi demostratii de lansare - Mark Hutchinson. presupun ca va folosi Free Spirit.
daca mai veniti vreunul poate ne dam intalnire pe acolo, in hol la o cafea.
oops - pt modelisti merita luate cutiile de la energofish. una in care incape pana si un offroad 1/8, plus toate sculele si accesorile de care ai nevoie. este doar 130 lei, la 1/3 din ce ati putea cumpara in bricostore.
shtiu ca american nautics a vandut 4 barci Lund - mult peste cea "neagra", care intr-un fel e noname - doar motorul ce mai e de ea - suzuki - dar mult sub verado de la mercury.
maine vor fi demostratii de lansare - Mark Hutchinson. presupun ca va folosi Free Spirit.
daca mai veniti vreunul poate ne dam intalnire pe acolo, in hol la o cafea.
oops - pt modelisti merita luate cutiile de la energofish. una in care incape pana si un offroad 1/8, plus toate sculele si accesorile de care ai nevoie. este doar 130 lei, la 1/3 din ce ati putea cumpara in bricostore.
Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 21 September 2007 - 11:53 PM
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 11 October 2007 - 07:34 PM
ma gandeam sa fac un overclocking la motoare asa ca ma gandesc sa le alimentez la 24 v nu 12 V ca in prezent . Am incercat chestia asta in gol si deja se simte un boost de putere, mai ales ca am racire calumea io zic sa incerc. Ce parere aveti 4 acumulatori de 10 celulce de 3300mAh?
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
Postat 11 October 2007 - 09:13 PM
eu zic ca o sa faci oua ochiuri pe motoarele alea....o avea el racire....da tensiune dubla???hmmm...nu recomand...sa-si exprime si cei cu experienta parerea....oricum mai mult de 5 min nu ii dau motorului
Aceasta postare a fost editata de anton_beton93: 11 October 2007 - 09:14 PM
cine sapa groapa altuia departe ajunge!
Postat 12 October 2007 - 09:04 PM
eu unu zic ca o sa tina pana se ard, nici mai mult nici mai putin. :rolleyes:
eu am parlit un 600 hbb cu pack de 8 celule, ce racire ce apa ce tubulatura ca au fost de design.
oricum felicitari de pe acum pentru curajul de care dai dovada.
mult bafta.
P.S. lasale alimentate la tensiunea de data trecuta si spor la joaca. parerea mea...hac
duminica poate apar si eu pe ior
eu am parlit un 600 hbb cu pack de 8 celule, ce racire ce apa ce tubulatura ca au fost de design.
oricum felicitari de pe acum pentru curajul de care dai dovada.
mult bafta.
P.S. lasale alimentate la tensiunea de data trecuta si spor la joaca. parerea mea...hac
duminica poate apar si eu pe ior
Postat 22 September 2008 - 12:18 AM
Salutare dupa o lunga perioada de pribegie m-am decis sa ma apuc sa mai lucrez la navomodelul meu asa ca atasez ceva poze din vara asta, si stadiul in care se afla acum. Puntea a fost curatata si data cu ulei de in, apoi niste bait de lemn ca sa-i inchida culoarea si urmeaza niste lac special sau niste rasina. Bineinteles o sa concep o cabina pe masura si ceva detalii pentru o mai bogata paleta vizuala. Ca de obicei astept sugestii si pareri.
alta
alta
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
Postat 22 September 2008 - 12:31 AM
In prima parte am incercat o punte din depron la care ulterior am renuntat, apoi am revenit la cea din lemn care tocmai ce a fost "baituita"