Precum spuneam astept sugestii, pareri si idei cu privire la cabina si alte detalii.
mic ajutor pls barca de viteza cu 2 motoare
Postat 22 September 2008 - 11:36 PM
bogdan_minitehnicus, la Sep 22 2008, 01:34 AM, a spus:
Precum spuneam astept sugestii, pareri si idei cu privire la cabina si alte detalii.
pt. cabina poti incerca ceva de genul http://www.rhc.ro/fo...showtopic=17659 cum are white star..
poti adauga o groaza de detalii, incepind de la balustrada, suporti de legat barca la mal ( nu stiu cum se numesc), barca de cauciuc, lumini, claxon de ceata ....ai de unde sa alegi
tel.0745026562
Postat 13 November 2008 - 10:40 PM
Deci cand incercam cu Bl mixarea se facea din statie (e vb de un cockpit de la multiplex), e un free mixer, destul de complicat si nici acum nu stiu s-o iau de la capat. Dar asta a fost povestea motoarelor Bl. Ulterior am trecut la 2 motoare 755 (periate) cele cu ture putine, dar alimentate la 14 celule. din cate am observat diferenta de ture e nesemnificativa aa ca sunt legate la acelasi variator (pe care bineinteles i-am pus o racire custom). Totul merge nesperat de bine si chiar are ceva viteza cu elicile de 50 in 3 pale. Mai nou am luat 2 elici de 60 tot in 3 pale, niste ventilatoare ce sa mai. De mers merge, i-am dat full pana am ramas fara acumulatori si viteza a crescut vizibil, insa motoarele cam miroseau a ars, asa ca raman la vechile si trainicile elici de 50 in trei pale.
Presupun ca la un vas mai mic cu aceeasi motorizare s-ar ajunge la o viteza bunicica. AAAAA si aspectul cel mai important: ma joc cam 30 minute in full cu acumulatorii de 3300.
Presupun ca la un vas mai mic cu aceeasi motorizare s-ar ajunge la o viteza bunicica. AAAAA si aspectul cel mai important: ma joc cam 30 minute in full cu acumulatorii de 3300.
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...