mic ajutor pls barca de viteza cu 2 motoare
Postat 05 September 2007 - 08:34 PM
da ipshi asa ma gandisem si io initial da faza e ca motoarele sunt prea apropiate, iar coca e prea lunga asa ca carmirea din motoare nu prea are efect (e incercata)
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
Postat 06 September 2007 - 05:47 PM
salutare azi am fost la proba cu navomodelul bine fara punte doar acoperit cu mult scoci si folie de bucatarie, pe Floreasca si ce pot sa zic: sunt f multumit de carme functioneaza perfect, pe valuri sarea binisor ca era cam vant afara, iar mixerul functioneaza perfect, prin bunatatea D-l Andrei. In schimb la viteza nu era asa tare cum m-am asteptat eram cu elici de 35 in 3 pale. Osa le incerc pe alea de 4 sau 4,5 in 2 pale. Sa vad poate merge mai repede.
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
Postat 09 September 2007 - 04:14 PM
Ieri a fost bine azi e nasol am fost iarasi pe floreasca de data asta insotit de verisoarele mele si m-a mancat undeva sa le las sa se joace cu navomodelul. Dupa nici un minut vad barca mea indreptandu-se in full spre malul de beton si cum malul era in panta barca a iesit pe beton cu elicile inca mergand. Asa ca o elice a ramas fara pale si carma s-a rupt, din fericire axul e inca drept.
Morala: ncici eu n-o stiu da stiu ca asa eram si la inceput asa ca......asta e se mai intampla si deastea!!
Morala: ncici eu n-o stiu da stiu ca asa eram si la inceput asa ca......asta e se mai intampla si deastea!!
Postat 14 September 2007 - 12:06 AM
ok baieti am rezolvat problema mixerelor. Morala merita sa te chinui sa inveti sa le folosesti sunt f utile , asa ca am reusit sa fac cele 2 motoare sa mearga la unison cu 2 variatoare
Postat 16 September 2007 - 07:19 PM
azi am fost cu barca la balta ce sa zic merge chiar ok sunt multumit si de motorizare (700/13T) trag bine, adevarat se cam incing da racirea face fata, merg superb la 12 v cu elice de 4 in 3 pale. O sa revin cu ceva poze