Modelism - RHC Forum: Am nevoie de opinii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Am nevoie de opinii Sa cumpar sau nu?

#1 Useril este offline   mickutz 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 25-May 07

Postat 15 June 2007 - 09:39 AM

Salut,

Dupa cateva saptamani de cautari, cred ca vreau sa-mi iau masinuta asta . Din filmuletele vazute pe youtube si din ce am citit, masina se comporta foarte bine pe off si on road, sare frumos, are si viteza si este 1:16. Ar mai fi si acest articol. Totusi eu am ceva dileme in privinta ei. Nu este o masina scumpa si nici foarte, foarte buna, deci nu este de clasa unui revo sau sau a unui savage, este doar de distractie.
Intrebarea mea ar fi: avand in vedere ca nu am foarte mult timp la dispozitie si vreau sa-mi iau ceva doar pentru putinul meu timp liber, merita sa o iau sau nu?
0

#2 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 15 June 2007 - 01:36 PM

Schumacher este o firma care de regula produce modele de calitate...din ce am vazut in link-urile tale, nici acesta nu este o exceptie...concluzia mea: daca vrei sa te distrezi, go for it !

Aceasta postare a fost editata de Red Team: 15 June 2007 - 01:37 PM

0

#3 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 15 June 2007 - 03:05 PM

Tocmai vorbeam cu varul meu de producatorul asta, si ne-am pus de acord ca modelul pe care il ai in vedere este o alegere foarte buna, asadar, si eu, ca si antevorbitorul meu te sfatuiesc sa o cumperi.
0

#4 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 15 June 2007 - 03:24 PM

da. cu rezerva aspectului de back-up pe piese si accesorii.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#5 Useril este offline   mickutz 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2007 - 06:06 PM

da.... intr-adevar, cu piesele ar cam fi o problema pentru ca site-ul oficial al producatorului nu livreaza decat in SUA, dar mai au si un site in UK (altul decat cel pus de mine in link) de la care poti sa-ti iei cam ce vrei. singurul inconvenient la piesele cumparate din anglia ar fi pretul un pic mai ridicat decat in state.

PS la piesele din state se ia vama si la cele din EU nu? eu asa am inteles dintr-un alt topic si pana la urma cam tot acolo ajungi daca e asa
0

#6 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 15 June 2007 - 08:10 PM

nu face greseala sa iti iei ceva la care nu gasesti piese orice model ar fi cat de scump cat de frumos daca nu gasesti piese e pacat...ti -ai luat o jucarie de vitrina....si e pacat.....cauta ceva la care intr-nu timp rezonabil poti sa ii procuri piesle....si bineinteles procurarea lor sa nu dea peste cap bugetul familiei...orienteaza-te la ceva de pe tower sfatul meu se fac comenzi acolo saptamanal...daca dai un anunt cu vreo piesa garanta gasesti pe cineava care face o comanada......daca tot vrei ceva mini...vezi ca cei de la trynity fac asa ceva.......pe de alta parte si in RO gasesti modele micro termice de vanzare....si la caliate nu gluma..si piese a doua zi
0

#7 Useril este offline   wildcard 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 12-June 07

Postat 15 June 2007 - 08:47 PM

poti sa-mi spui si mie cat te costa(transport,taxe-daca exista) sa aduci ceva al 300 de lire de pe site-ul asta din UK ?
0

#8 Useril este offline   mickutz 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2007 - 11:15 PM

@Flor234 Piese se gasesc fara nicio problema pentru asa ceva (am spus ca momentan am gasit doar in uk ceva ca sa livreze si in romania si sunt doar un pic mai scumpe decat in state) si de buget nu ar fi o problema pentru moment cel putin, pentru ca ar fi bugetul meu. Nu am gasit, cel putin pe net, decat un singur magazin de automodele si nu mi-a placut nimic de acolo; daca ai ceva recomandari astept cu placere.

@wildcard Depinde de greutate la transport. La ce vreau eu e vre-o 45 de lire trans, dar la revo e 65. De taxe nu shtiu nici eu mai nimic. Astept si eu sfaturi in legatura cu asta de la cei mai avizati.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu