Modelism - RHC Forum: am nevoie de sfaturi/indrumari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

am nevoie de sfaturi/indrumari achizitionare automodel nou

#1 Useril este offline   wildcard 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 12-June 07

Postat 15 June 2007 - 08:29 PM

Sunt rookie in automodelism si doresc sa mi se adreseze cateva sfaturi la achizitionarea unui automodel (nou). Vreau un Revo3.3 RTR sau un Savage X SS(kit)(mentiune- am ce imi trebuie deja pt completarea unui kit). De unde as putea sa-l achizitionez (ar fi towerhobbies.com cea mai indicata varianta sau exista si o varianta nationala) nu prea scump. Pt ca din diferenta d epret as dorii sa achizitionez spare parts sau ungrade-uri. Ar mai fi si problema legata cu aprovizionarea cu piese de schimb Ce parere aveti de Jamara Megalith (comercializat de @^&*$#@%^&) in comparatie(pret,performanta,fiabilitate) cu cele de mai sus.

Ca solutie OnRoad doresc o varianta electrica de drift de la HPI Sprint 2 RTR . Ce pareri aveti si de aceasta alegere ?

Astept cu interes si nerabdare opiniile voastre !!!!
0

#2 Useril este offline   io men 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 122
  • Inregistrat: 05-August 06

Postat 15 June 2007 - 08:44 PM

Eu as zice asa: revo 3,3 pt competitii si alea alea
savage x ss pt fun

De on-road nush ce sa zik,si eu as vrea acelasi model,si in viitoru apropiat cred ca o sa mi-l cumpar,dak tu nu o faci pana atunci iti zik mai multe dupa ce iau masina.

Bafta!!
Savage X
0

#3 Useril este offline   wildcard 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 12-June 07

Postat 16 June 2007 - 12:10 AM

Alternativa la HPI Sprint2 (M3,Porsche,Subaru-2WD RTR; la noi vad ca se vand in jur de 450 ron) ,si anume de la Robbe , si iesi si mai ieftin , eu unul m-as baga si maine daca as un feedback pozitiv de la cei cu experienta. Adica ce parere aveti de Robbe pe partea de calitate,performanta,fiabilitate si nu in ultimul rand raport pret/calitate.

Si ma intereseaza sa aduc ceva de pe tower (Savage X SS sau Revo3.3 nu m-am hotarat inca). Cat ma costa sa aduc ? Poate ma combin cu cineva din Bucuresti la o comanda sa ies mai ieftin.
0

#4 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 16 June 2007 - 08:40 AM

ca brand, HPI-urile sint, de departe, cel mai usor de sustinut, pe "after market", cu "spare parts" si "up-grade".
ramine de luat in calcul ce anume vrei sa faci.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#5 Useril este offline   cristianionut 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 25-January 06

Postat 16 June 2007 - 09:37 AM

ce ai vazut tu la 450 ron de la robbe, este decat sasiul, rotile, si caroseria,
pe lanaga sasiu iti mai trebuie statie, regulator si motor, care in functie de preferinte costa cam de la 300 lei in sus, aaa +acumulator vreo 70 ron ,
eu am asa ceva si cred ca se merita avand in vedere ca sasiul e din fibra de sticla, nu din plastic, amortizoare ulei, rulmenti full etc.

un avantaj ar fi ca azi dai comanda si maine o ai ...

mai e ceva, pt ''spare parts'' nu iti face griji ca se gasesc si la robbe de toate...

Aceasta postare a fost editata de cristianionut: 16 June 2007 - 09:39 AM

0

#6 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 16 June 2007 - 07:57 PM

Daca vrei un automodel in nici un caz Robbe sau Jamara . In comparatie cu celelalte marci sunt niste jucarii cam scumpe. Imi pare rau da pe partea de auto sunt sub orice critica. Daca vrei un automodel serios iti iei un Xray, HPI, Traxxas, Hotbodies, Kyosho etc sunt destui care sa te ajute da nu merita sa dai bani pe porcari
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu