Modelism - RHC Forum: Ce sa aleg Savage X-SS(kit) sau Revo3.3(rtr)? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Ce sa aleg Savage X-SS(kit) sau Revo3.3(rtr)? Vreau pareri Pro si Contra

#1 Useril este offline   wildcard 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 12-June 07

Postat 17 June 2007 - 11:11 PM

Vreau sa-mi achizitionez una din cele doua de mai sus de pe tower.com ! Ajutati-ma si pe min ein alegere. Vreau pareri. Si vreau sa iau legatura cu cineva care aduce de pe tower sa-mi explice si mie procedura si cat costa adusul(transport;taxe). Momentan am un MadMax si super ok ca si intretinere dar vreau ceva mult mai fun. Daca ar fi Savege am pt el radiocomanda Futaba 2PL-FM (noua) mai niste sevo-uri pe acasa(cei drept nu sunt cu roti de metal ,dar o sa cum si din ala). Care ar fi mai convenabil la piese de schimb (si ce ar trebuii[piese] sa cum odata cu automodelul). De unde sa cumpar zeama mai de aproape (ca sa nu aduc tocmai din nordul tarii :huh: ). Ar mai fi varianta Baja 5B de la HPI dar nu stiu ce sa zic despre piese si nu cred ca la fel de fun ca un truck 1/8 (ai nevoie mult spatiu deschis sa te poti da fara grija cu Baja 5B.
0

#2 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 17 June 2007 - 11:46 PM

In primul rand, aceasta disputa intre Revo si Savage s-a discutat indelung si in cadrul a nenumarate subiecte, iar partile nu ajung nici o data la o concluzie clara, fiecare dintre cele doua modele are avantaje si dezavantaje. Ai sa vezi ca lumea imi va da dreptate. In ce priveste aspectul pieselor, nu e nevoie sa-ti faci griji, se gasesc pentru ambele modele. A doua chestiune, cea privind animalul ala, eu zic sa stai lejer, pare solid, dar e destul de firav, si cam prea scump, plus ca e doar cu tractiune spate. In principiu, dintre cele doua eu as lua un savage, cu axial 4,6RR (cel cu head-ul mic, adica cel nou) si niste bead lock-uri cu off-set mare, si s-auzim de bine.
0

#3 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 18 June 2007 - 08:38 AM

daca tot vrei un mt si mai esti si incepatro iti recomand revo este facut in asa fel incat si un copil mai inteligent ar putea sa ii dea de cap........manualul dvdul sunt mai mult decat usor de inteles...iar ez startul iti usureaza mult viata,ca sa nu mai vorbim de faptul ca vine rtr, singurul lucru care trebuie sa il mai ai este o baterie de 6 celule si 8 bateri pentru statie.......in rest ai incarcator pentru receptie si ez start.......pana la urma ce te inacanta pe tine aia iti iei
0

#4 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 18 June 2007 - 11:24 AM

Cel mai bine e sa vii sa le vezi live si atunci o sa-ti faci cat de cat o idee.

Cu baja m-am dat chiar ieri si nu prea e de incepator, chiar deloc. In ce priveste rezistenta, poti sa stai linistit ca am dat destul de rau cu ea si nu s-a rupt nimic.
0

#5 Useril este offline   Savage 21 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 127
  • Inregistrat: 29-July 04

Postat 18 June 2007 - 12:14 PM

Eu cred ca pentru incepatori, este mai bine sa-ti cumperi un Savage pt ca este mai resistent decat un Revo, si find SS (kit) inveti ce sa repari cand se strica :)
0

#6 Useril este offline   wildcard 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2007 - 01:37 PM

vreau sa le vad la treaba . Sa-mi fac o parere ca daca tot stau asa si discut pe forum pierd vara. Eu vreau sa-mi aduc cat mai repede (nu-i problema de bani ca iau avansul zilele astea) bolid de pe tower. Da-ti-mi si mie niste date ale voastre de contact (persoane din bucuresti evident :) ) sa pot intra si eu cu voi in leg. Eu sunt destul de aproape de Palat si seara pot sa trec pe acolo sa va admir la treaba sa va ma mai lamuresc cu alte aspecte.
0

#7 Useril este offline   wildcard 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2007 - 01:42 PM

Si pana la urma cat ma costa (taxe,transport) ,ca asta ma roade pe mine , sa aduc de pe tower. Ca as vrea si un model de drift(electric -- si anume Sprint 2 Drift HPI) .
Spuneti-mi voi care ati mai adus care a fost costul. automodel+taxe+transport= ?
0

#8 Useril este offline   Savage 21 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 127
  • Inregistrat: 29-July 04

Postat 19 June 2007 - 08:26 PM

Vezi MI
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1