strict in concordanta cu cele discutate telefonic cu buggyman, precizez CLAR ca postarile mele din subiectele;
-concurs indoor("fumul" si "parasutele" lui VALTERASH);
-hpi micro 1/18 ("petarde si pocnitori mai ieftine" versus masina lui LEO);
invocate de ###### demersul din primul mesaj, NU sint sub nici o forma aprecieri/evaluari vis-a-vis de evenimente desfasurate la DR!
i-am precizat, la telefon, lui buggyman, ca in mod CLAR NU AM NICI UN INTERES(daca cineva il identifica, il rog sa il enunte, argumentat) sa "dau cu noroi" in ceva la aparitia caruia AM CONTRIBUIT DIRECT, VOLUNTAR, CU TOATA SOLICITUDINEA!
-am fost prezent in fiecare noapte/zi, cind s-a muncit la amenajarea DR;
-am rezolvat(sau am ajutat) atunci la rezolvarea diverselor impedimente/probleme aparute in timpul amenajarilor(schela pentru tavan, scule si bormasini, curatenie, ma rog, am participat cu tot ca am putut eu atunci...)
am spus/scris, dupa aceea, in mai multe rinduri, ca, tehnic, DR este CEA MAI BUNA SOLUTIE pentru auto-rc indoor a momentului.
este, de asemenea, adevarat, ca nu am fost intotdeauna de acord cu absolutizarea aprecierii de FOARTE BINE privind modul de desfasurare a activitatilor la DR:in momentul in care am considerat ca nu mai vreau sa particip DIRECT la concursuri, m-am retras, dar, am continuat sa AJUT, intr-o masura sau alta, la desfasurarea probelor de concurs;
am precizat, PUNCTUAL, de fiecare data, ce n-a fost, din punctul meu de vedere, corect(au continuat erorile de arbitraj/cronometraj, nu s-au respectat programele orare, ma rog, mult de scris...).
REPET/SUBLINIEZ: NU AM NICI UN INTERES sa "dau cu noroi" in ceva la care am pus umarul sa apara!
mai mult, EU sint cel care, in unele imprejurari de viata DIN AFARA MODELISMULUI, cind am putut, AM AJUTAT, VOLUNTAR, pe unii din cei implicatii la DR(nu-i asa, de exemplu...######?): ce ne face sa credem ca as gindi altfel?
nu vad de ce atita incrincenare REPETATA in a vedea, in orice mesaj al meu referitor la auto, neaparat un atac la adresa DR sau a echipei DR: NU VREAU, NU MA INTERESEAZA sa fac asa ceva!
daca, ma rog, inca se considera(in mod fortat!) ca am atacat(!!!), prin afirmatiile mele, DR si pe cei implicati, chiar si acum, dupa aceste precizari/explicatii, consider ca se persista intr-o CONFUZIE REGRETABILA, si, EVIDENT, CER SCUZE PENTRU CONFUZIA CREATA!
DR ramine pentru mine cea mai buna solutie tehnica indoor auto-rc a momentului si nu am nici un interes sa nu "mearga", sau s-o "atac"!
acu', o fi clar?
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 27 January 2007 - 11:06 AM