Modelism - RHC Forum: Comentariile lui Mizzone - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Comentariile lui Mizzone si scuzele asteptate

#1 Useril este offline   Savage4fun 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 13-March 05

Postat 26 January 2007 - 08:40 PM

Nu stiu unde as putea posta acest subiect, cer voie moderatorilor sa fie lasat ca cel in cauza sa poata raspunde civilizat la afirmatii gratuite facute in sectiunea de vanzari si aero.

Mizzone am citit cu mare atentie ce lucruri interesante si pareri personale postezi pe acest forum referitoare la evenimente organizate de catre mine si Gabi(alias Buggy-Man).
Dreptul la libera exprimare nu iti da dreptul sa afirmi ca la un anume eveniment au fost 'parasute' este riscant si argumentez imediat, prezenta feminina la acel eveniment a fost si mama unui concurent, sotiile concurentilor, prietenele lor, inclusiv sotia unui prieten apropiat Cristi Marin, copii, realizezi acum ca ai facut o tampenie facand afirmatii exagerate in necunostinta de cauza, nu ai fost prezent.
In alta chestiune, ai afirmat ca a fost un kich show organizarea, de unde stii, din nou nu ai fost prezent.

Te rog sa-ti ceri scuze atat celor prezenti cat si animatoarelor de la acel eveniment, nu au fost culese de la coltul strazi cum probabil se limiteaza imaginatia ta, si nu in ultimul rand noua ca si organizatori, nu-ti permitem sa ne tavalesti in noroi fara o baza reala.
Daca tot aici ai facut tam tam tot aici iti cer sa ai caracter si sa-ti recunosti greseala, cerandu-ti scuze.

Demon's Team
Mihai Apostol
Gabi Mutu
Parloaga Paul
Parloaga Ionut
Petre

Aceasta postare a fost editata de Savage4fun: 26 January 2007 - 08:44 PM

alias ikonet
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
0

#2 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 26 January 2007 - 08:47 PM

...fara sa fac parte din grupul de automodelisti, dar fiind prezent la EVENIMENT, sunt intru totul de acord cu cele spuse de catre Demon's Team!.....
No brain, no headache.....
0

#3 Useril este offline   pp@ul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 31-October 04

Postat 26 January 2007 - 09:20 PM

Stati linistiti ca e prea las.Nu o sa raspunda.... :o

Aceasta postare a fost editata de pp@ul: 26 January 2007 - 09:21 PM

w w w . rc4fun . r o
0

#4 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 27 January 2007 - 11:05 AM

strict in concordanta cu cele discutate telefonic cu buggyman, precizez CLAR ca postarile mele din subiectele;
-concurs indoor("fumul" si "parasutele" lui VALTERASH);
-hpi micro 1/18 ("petarde si pocnitori mai ieftine" versus masina lui LEO);
invocate de ###### demersul din primul mesaj, NU sint sub nici o forma aprecieri/evaluari vis-a-vis de evenimente desfasurate la DR!
i-am precizat, la telefon, lui buggyman, ca in mod CLAR NU AM NICI UN INTERES(daca cineva il identifica, il rog sa il enunte, argumentat) sa "dau cu noroi" in ceva la aparitia caruia AM CONTRIBUIT DIRECT, VOLUNTAR, CU TOATA SOLICITUDINEA!
-am fost prezent in fiecare noapte/zi, cind s-a muncit la amenajarea DR;
-am rezolvat(sau am ajutat) atunci la rezolvarea diverselor impedimente/probleme aparute in timpul amenajarilor(schela pentru tavan, scule si bormasini, curatenie, ma rog, am participat cu tot ca am putut eu atunci...)
am spus/scris, dupa aceea, in mai multe rinduri, ca, tehnic, DR este CEA MAI BUNA SOLUTIE pentru auto-rc indoor a momentului.
este, de asemenea, adevarat, ca nu am fost intotdeauna de acord cu absolutizarea aprecierii de FOARTE BINE privind modul de desfasurare a activitatilor la DR:in momentul in care am considerat ca nu mai vreau sa particip DIRECT la concursuri, m-am retras, dar, am continuat sa AJUT, intr-o masura sau alta, la desfasurarea probelor de concurs;
am precizat, PUNCTUAL, de fiecare data, ce n-a fost, din punctul meu de vedere, corect(au continuat erorile de arbitraj/cronometraj, nu s-au respectat programele orare, ma rog, mult de scris...).
REPET/SUBLINIEZ: NU AM NICI UN INTERES sa "dau cu noroi" in ceva la care am pus umarul sa apara!
mai mult, EU sint cel care, in unele imprejurari de viata DIN AFARA MODELISMULUI, cind am putut, AM AJUTAT, VOLUNTAR, pe unii din cei implicatii la DR(nu-i asa, de exemplu...######?): ce ne face sa credem ca as gindi altfel?
nu vad de ce atita incrincenare REPETATA in a vedea, in orice mesaj al meu referitor la auto, neaparat un atac la adresa DR sau a echipei DR: NU VREAU, NU MA INTERESEAZA sa fac asa ceva!
daca, ma rog, inca se considera(in mod fortat!) ca am atacat(!!!), prin afirmatiile mele, DR si pe cei implicati, chiar si acum, dupa aceste precizari/explicatii, consider ca se persista intr-o CONFUZIE REGRETABILA, si, EVIDENT, CER SCUZE PENTRU CONFUZIA CREATA!
DR ramine pentru mine cea mai buna solutie tehnica indoor auto-rc a momentului si nu am nici un interes sa nu "mearga", sau s-o "atac"!
acu', o fi clar?
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 27 January 2007 - 11:06 AM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#5 Useril este offline   Savage4fun 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 13-March 05

Postat 27 January 2007 - 11:51 AM

Ai evitat sa raspunzi la mesajele postate si sterse ulterior, faci referire doar la ce a ramas, dar nu mai conteaza, cine a citit posturile tale initiale va putea evalua acum si raspunsul tau.
Consider subiectul incheiat, nu am vrut decat sa corectam impresii prost create, alimentate de comentarii care au depasit cu mult limita bunului simt.
Daca DR inseamna pentru tine o solutie buna in acest moment, usa iti este deschisa ca si pana acum.

Multumesc moderatorilor pentru intelegere si rog stergerea acestui topic.

ps Mizzone vezi pe viitor poate nu te mai 'kich te scapi' fara sa te gandesti, suntem putini si o stii bine, daca vrei neaparat sa iesi in evidenta fa-o asa cum o face toata lumea, pasiune, competitii sau doar 4fun.

Aceasta postare a fost editata de Savage4fun: 27 January 2007 - 11:53 AM

alias ikonet
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
0

#6 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 27 January 2007 - 12:13 PM