In weekend am avut parte de o zi de zbor din cele mai reusite. Am reintalnit oameni cu care iti face placere sa stai de vorba si schimbi impresii.
Doua lucruri mi-au incantat insa privirea. Noul quadro al lui Laur, si comportamentul lui Mikado Logo 400 pe care il are Sorin.
Cum ziua mea se apropie, m-am hotarat. Mikado Logo 500 SE va fi noul meu kit. Multumesc Sorin pentru sugestie!
Am stat un pic si am cantarit cateva aspecte, pana sa ma hotarasc.
Nu e un kit ieftin, e un heli destul de mare ( nu prea poti sa il iei in masina in delegatie :rolleyes: ), am destule heli.
Primul lucru care mi-a placut este faptul ca vine cu head FBL.
Faptul ca poti sa pui pe el pale de pana la 620, poti chiar sa il upgradezi la Logo 600, iar e un mare plus.
Un alt lucru care m-a facut sa aleg kitul este faptul ca am deja pentru el 3 servouri Futaba 9452, si un 9254 pentru coada.
Niste servo excelente pe care oricum nimeni nu le cumpara.
Apoi pot folosi pale de 600, care sunt disponibile deja, packuri pot folosi 6S de la Trex 500, s-ar putea sa fie un pic cam mici dar voi vedea.
Practic mai am de luat doar ESC-ul care va fi Castle Creation ICE 100, V-Bar-ul ( inca sunt in dubiu sa iau MiniV, de care am deja 2 si sunt foarte multumit, sau sa astept versiunea full size).
E un proiect cu care nu ma grabesc, targetul este primavara lui 2011.
Este cineva din Bucuresti care zboara un Logo 500 flybarred, pe care l-am vazut zburand la Chitila odata, mi-a placut mult cum sta in aer.
Orice sfat postat aici despre acest kit primeste de pe acum multumiri anticipate.
Aceasta postare a fost editata de Primus: 29 September 2010 - 03:53 PM