Modelism - RHC Forum: Web Cam-->Video Cam - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Web Cam-->Video Cam

#1 Useril este offline   AquinO 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 129
  • Inregistrat: 02-July 03

Postat 24 July 2004 - 09:39 AM

Cum se poate transforma o camere web intr-una cu care sa pot sa filmez si sa trimit imaginile printr-un emitator la televizor?
Sau unde se gasesc camere video miniaturale?
"You can't just shrink a 747 proportionally down to 6 inches and expect it to fly."
0

#2 Useril este offline   mestesug 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 02-October 03

Postat 24 July 2004 - 11:19 AM

Am vazut set complet emitator +camera +receptie pe 1.2 GHz 2oo mW 4 000 000 lei la un magazin din Falticeni la 25km de Suceava.
0

#3 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 700
  • Inregistrat: 18-March 04

Postat 24 July 2004 - 11:34 AM

mda si bate la 300 de metri.... ma gandisem si io la faza asta dar e cam slaba...
0

#4 Guest_ReVealer_*

• Grup: Guests

Postat 24 July 2004 - 11:16 PM

Se gasesc camere miniaturale pe site-urile de gadgets & gizmos , da un search pe Google ( sau altceva k sa nu par si io legat k toata lumea de Google fiindca eu chiar nu sunt , mai folosest si altavista ) si gasesti orice pe gustul tau , cam piperate preturile dar presupun ca iti place iute ca altfel nu puneai intrebarea despre camere miniaturale :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif . Sunt unele f f mici , care se alimenteaza la baterie de 9V . Sunt aprox. de dimensiunile unei monezi si includ transmitatorul , au si o mica antena . Camerele sunt de 2.4 GHz . Ti se da si un receptor mic care se poate conecta la TV sau PC . Dak nu gasesti tu da-mi un mail la raducristian@go.ro si iti caut eu :D . Camerele costa in jurul a 200$ iar dak comanzi din Anglia sau Germania nu o sa te coste prea mult transportul avand in vedere ca nu e cine stie ce greutate ( a pachetului ) . Stiu ca pretul e cam mare ( aprox. 8 mil cu transport cu tot ) dar obtii o camera f usoara care mere pe o distanta f mare ( parca 1 Km sau mai mult ) .

Bafta !

P.S. : Prin "includ si transmitatorul" am vrut sa spun ca e integrat in carcasa camerei .

Aceasta postare a fost editata de ReVealer: 24 July 2004 - 11:19 PM

0

#5 Useril este offline   AquinO 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 July 2004 - 09:13 AM

De ce trebuie sa ajung tocmai in Anglia sau Germania cand pot s-o fac chiar in Romania? Intr-un numar mai vechi din Conex Club am vazut niste camere video miniaturale oferite spre vanzare. Acum nu stiu daca se mai vand asa ceva.
Dar a ramas totusi varianta tranformarii unei camere web intr-una cu care pot transmite niste imagini la TV sau computer. Puteti sa-mi spuneti cum as putea face asta?
"You can't just shrink a 747 proportionally down to 6 inches and expect it to fly."
0

#6 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 26 July 2004 - 10:10 AM

Eu cred ca e cam dificil ce vrei tu sa realizezi. Am impresia ca la o camera Web (pe USB) trebuie comunicare bidirectionala.Nu am verificat acest lucru , dar asa mi s-a parut. Mai bine iei una gata facuta ca sunt si la noi in tara si eventual faci ceva modificari in caz ca nu esti multumit de raza de actiune. S-ar putea sa fie si rezolutia mai buna , nu mai spun de frame-uri /sec.
0

#7 Useril este offline   mobi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 508
  • Inregistrat: 27-May 04

Postat 26 July 2004 - 09:34 PM

Eu am inteles ca ar merge foarte bine cu o camera de supraveghere wireless, care nu e foarte scumpa, si emitatorul e gandit sa bata prin betoane, etc, deci ar avea o raza destul de mare in aer liber. O sa ma interesez (mi-a promis cineva ca-mi da o camera de-asta) si postez aici ce am facut.
0

#8 Useril este offline   AquinO 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2004 - 09:15 AM

Mai exact, unde se gasesc la noi camere video miniaturale??? Sunt interesat.
0

#9 Useril este offline   Draku 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 07-April 03

Postat 28 July 2004 - 11:11 PM

salutare
in bucuresti camere video miniaturale se gasesc la magazinul Conex electronic de pe str Maica Domnului. preturi nu stiu, insa cred ca sunt destul de mari
am mai vazut prin magazinul Unirea in zona unde se vand jocuri pe televizor (xbox, playstation, etc) era o chestie cam de 2 x 4 cm care avea 2 conectori: 1 alimentare si unul video out
gasisem undeva la SH o minicamera color cu 2 mil
www.bazar05.3x.ro
0

#10 Useril este offline   One 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22-July 03

Postat 29 July 2004 - 08:46 AM

Oferta magazinului Conex se poate consulta pe net la www.conexelectronic.ro ; camerele de supraveghere wireless functioneaza de obicei pe o raza de ordinul zecilor de metri si sunt destul de grele, nefiind gandite pentru modelism. Exista camere web mai scumpe, care de fapt sunt niste aparate foto digitale mai simple, si care au iesire TV (exemplu http://www.geniusnet...era/dsc13m.htm) O asemenea camera as vrea sa imi cumpar si pentru astfel de scopuri. Poze cu astfel de camera la http://www.geocities...pedia/index.htm
La camera se poate atasa un emitator, care de fapt poate fi facut dintr-un modulator de la jocurile TV, la care se mai adauga 1-2 etaje de amplificare. Asta cred eu ca e o scapare ieftina, iar camera poate fi folosita si in alte scopuri.

Este destul de greu sa transformi o camera cu USB pentru ceea ce vrei tu. Si eu am fost preocupat de acest lucru, dar am renuntat, datorita unor preturi mari. (vezi google: USB wireless link)

Aceasta postare a fost editata de One: 29 July 2004 - 08:48 AM

Pentru a inventa ceva ai nevoie de o imaginatie bogata si o gramada de gunoi. Thomas A. Edison (1847 - 1931)
0

#11 Useril este offline   Mausik 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 30-November 03

Postat 02 September 2004 - 08:06 AM

Camera video (cred...) am vazut recent la magazinul muzica la etaj 2 ..... acolo unde sunt cu instrumente... Si era la pretu de vro 3-4 mil.

Mihai

PS : bineintzeles camera MINI
0

#12 Useril este offline   woodpecker 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 02 September 2004 - 05:26 PM

...stiam pe cineva care aducea de afara asa ceva....adica camera video si emitatorul..........totul era in jur de 100$.

Ideea este ca dintr-un lot de 30 de buc am gasit doar 4 care sa corespunda cu ceea ce scria pe cutie....adica transmisie color peste 100 metri.....restul bateau maximum 20m si alea cu reglaje greoaie (reglajul era dintr-un potentiometru multitura de pe cutia receptorului).

camera video era cat o juma de cutie de chibrit si avea un fir drept antena de vreo 12 cm si se alimenta la 9v. rezolutia era de 572 pe 4 si ceva, nu stiu exact

receptrorul era putin mai mare decat un pachet de tigari si se alimenta cu un alimentator de 12v.

daca esti disperat tare http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif spune-mi si incerc sa iau legatura cu tipul ala sa vad daca se mai ocupa cu asa ceva.

cu stima,
woodpecker
0

#13 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 22 September 2006 - 10:36 AM

salutare
vreau si eu o camera pe care sa o pun pe cessna.IN strainatate am vazut la modelisti niste camere ce au memorie interna si inregistreaza cca 1 ora juma.Caut de luni de zile asa ceva si nu am gasit.UNDEEEEE GASEEEEESCCC?????.rasp pls
Salutare
florin
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#14 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 06:06 PM

cam asa ceva am vazut

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-8-1158941194.jpg

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#15 Useril este offline   znecula 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 845
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 22 September 2006 - 08:08 PM

Iata un magazin online de la care am cumparat de multe ori.
Foarte rapizi.
Am cumparat 12 camere pt supraveghere si 4 miniatura cu emitator.
S-a intamplat ca una dintre camere sa fie defecta. Nu focaliza corect.
Le-am trimis-o inapoi si mi-au inlocuit-o fara sa le dau vreo explicatie.
Cred ca asta spune multe
Iata link-ul:

http://www.comenzi.r...ult.php?ref=520
0

#16 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 September 2006 - 09:56 AM

salut
mersi znecula cunosc siteul foarte bine dar eu caut ceva fara reciver ca de exemplu daca vreau sa ma duc undeva cu avionu tre sa iau un laptop sa care sa conectez reciveru ca sa inregistreze.eu vreau sa iau o camera exact ca cea din poza care are memorie interna si nu mai are nevoie de reciver.Am vazuto intr-un an si la noi dar nu mai stiu unde.DAca sti sau stie cineva despre asa ceva sa scrieti va rog
mersi
florin

Team Aeropower

0

#17 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 23 September 2006 - 03:38 PM

La 30sec video gasesti pen-cam la ebay cu rezolutia 640x480 cam la 25-35€.Daca s-ar putea monta un memory card pe el ai putea avea poate 5-50min. de video.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#18 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2006 - 10:18 AM

ok am sa ma uit
salut

Team Aeropower

0

#19 Useril este offline   sebip 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 195
  • Inregistrat: 21-May 03

Postat 24 September 2006 - 04:46 PM

Pe okazii.ro sint ceva camere de genul acela ...cam cit un pachet de tigari ...cu 512Mb incorporati si cu slot de SD card ... doar ca pentru avion cred ca e necesara o camera cu stabilizator optic .... altfel din cauza vibratiilor nu stiu ce va iesi.

PS: au si intrare video, inregistreaza vga la 30fps in format asf ...stiu fiindca si pe mine ma interesa ceva de genul asta ...si la pret ... 3-4 milioane lei vechi... sint de fapt playere de mp4 dar unele au si camera incorporata.

http://www.okazii.ro/catalog/2001584/elect...ELI-JOCURI.html

http://www.okazii.ro/catalog/2046166/elect...CH-TFT-LCD.html

Aceasta postare a fost editata de sebip: 24 September 2006 - 04:48 PM

0

#20 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2006 - 10:29 PM

da sunt frumoase dar nu prea as vrrea sa le pun pe avion ca doamne fereste se intampla ceva si busesc avionu si .....Dar sunt bune.acum nu stiu nici ce greutate au dar daca sunt usoare merg.
mersi salut
daca mai stie cineva astept rasp
salutare

Team Aeropower

0

#21 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 25 September 2006 - 06:44 AM

Arunca, daca vrei, o privire si aici:
http://www.aiptek.com/Merchant2/merchant.m...tegory_Code=PC1
Nu sunt cine stie ce dar la pretul lor sunt acceptabile. Noi am facut ceva filme cu prima din ele.

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 25 September 2006 - 06:54 AM

0

#22 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2006 - 09:26 AM

da le le-am vazut
dar nu stiu cat filmeaza
cum ti sa pare tie??

Team Aeropower

0

#23 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 13-January 03

Postat 27 September 2006 - 02:56 PM

Am si eu o prostie deaia care merge foosita si ca webcam face si poze (proaste) si filmeaza cite 15 secunde ca atita stie.
Si merge cu doo baterii.
Eu am vrut sa o pun pe o racheta sa fac un filmuletz mic.
0

#24 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2006 - 11:35 PM

doar 15 secunde ??
Doamne fereste pai cu 15 secunde filmez doar decolarea si putin de sus.ce dreak filmeaza asa putin???

Team Aeropower

0

#25 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 28 September 2006 - 01:04 AM

florin100%, la 27 Sep 2006, 09:26, a spus:

da le le-am vazut
dar nu stiu cat filmeaza
cum ti sa pare tie??

Eu zic ca la banii lor sunt acceptabile.
Durata de zbor este data in fisa tehnica ( ma refer la cea cu memorie interna):
"AVI Movie Format
624 x 480 (HR) 30 seconds @ 10 fps
320 x 240 (LR) 120 seconds @ 10 fps "
La cealalta presupun ca este in functie de marimea cardului.

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 28 September 2006 - 01:05 AM

0

#26 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2006 - 01:48 PM

La asta pe care o am nu se poate pune card de memorie. Are doar memorie interna si este foarte mica.
0

#27 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2006 - 01:53 PM

Asta este jucaria

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-8-1159444425.jpg

0

#28 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2006 - 11:44 PM

da
asa arata frumos dar timpul trebuie sa fine de macar 3 minute ca sa intelegi ceva.daca as putea gasiii unaaaa..Ce ma oftic ca nu gasesc :lol:

Team Aeropower

0

#29 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 765
  • Inregistrat: 31-May 04

Postat 29 September 2006 - 11:09 AM

Am vazut de exempu in "Aleea Castanilor" la Big Berceni un set format din camera video mica cu emitator in ea si receptor pentru ea. Costa 1.5 mil setul. Acelasi set exista in Europa (iesirea spre Urziceni) la aceeasi bani. Niste chestii mai rasarite am vazut la Selgros Berceni la raionul cu casete audio si accesorii calculatoare, pe un perete, sunt tot felul de articole pentru efractie, printre care si astfel de camere. Alea sunt mai rasarite pentru ca poti lega 4 camere la acelasi receptor care are un buton cu 4 pozitii de unde alegi care camera vrei sa o vezi din cele 4 si sunt mai "finisate".

Dar iti spun de la bun inceput ca aceste camere acopera o raza mica..(100m) mai bine zis acopera 50m fara sa se "fashie" imaginea daca pot sa ma exprim asa. Daca te uiti pe net cei care fac filmari de sus folosesc tot camere dinastea numai ca partea de emisie are 500mW sau chiar 2W putere. Acopera si 5Km dar ideea este ca pana la 1Km imaginea este perfecta indiferent de pozitia antenelor. Rx si TX. Din pacate astea costa.

Aaa..si inca o chestie..mai bine cauti camere wirelles care merg la 900MHz decat astea de care ziceam mai sus care merg la 2.4GHz. Alea la 900MHz au "raza" mai mare la aceeasi putere si se gasesc de putere mai mare. Cauta pe net intai cam cu ce se joaca cei de afara si vei vedea ca folosesc cu totul si cu totul altceva.

Succes
0

#30 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2006 - 02:51 PM

Da la o camera deaia mica din magazin m-am gindit si eu.
Am vazut pe net o schema simpla de emitator video sa m-am gindit sa folosesc o camera si un emitator facut ca are putere mai mare si o camera fara emitator este 600 de mii.
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu