Tower Hobbies comanda
Postat 01 December 2006 - 10:51 PM
Sa fim iubitzi !!! Mario Love
Postat 02 December 2006 - 10:14 AM
Postat 02 December 2006 - 10:38 AM
NIZ, la 2 Dec 2006, 10:14, a spus:
pai....ce ai uitat sa comanzi??? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif :(
vreau si eu ceva!!!!!!!! :D
Aceasta postare a fost editata de ducati999: 02 December 2006 - 10:40 AM
Postat 02 December 2006 - 08:06 PM
Mario Love, la 1 Dec 2006, 22:51, a spus:
io zic sa te mai gindesti, cu variatorul brushless de la lrp...cit sint eu de fan lrp, dar, cind am vazut cum s-a "prajit" al lui sichitiu, m-am cam "sucit" cumva...vis-a-vis de ideea de brushless la auto-rc...ramin la ideea ca periile in v fac treaba brici...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 02 December 2006 - 09:56 PM
1. NIZ / LXJJA4 / 1buc
2. NIZ / LXEPB2 / 2buc
3. NIZ / LXVH20 / 1buc
4. NIZ / LXFHY1 / 1buc
5. NIZ / LXEMG5 / 1buc
Postat 02 December 2006 - 10:00 PM
NIZ, la 2 Dec 2006, 21:56, a spus:
1. NIZ / LXJJA4 / 1buc
2. NIZ / LXEPB2 / 2buc
3. NIZ / LXVH20 / 1buc
4. NIZ / LXFHY1 / 1buc
5. NIZ / LXEMG5 / 1buc
eu zic ca fiecare sa dea bani si lista de produse sa nu fie discutii :D :D :D
parerea mea!!!! :D
Postat 02 December 2006 - 10:27 PM
mizzone, la 2 Dec 2006, 20:06, a spus:
bafta si minuni!
Acel variator imi permite sa folosesc si perii in v ... si din cate scrie pe specificatie ... vb de lrp sphere competition ... modelul mai ... acatarii... s-ar putea nici sa nu se incalzeasca daca nr de ture nu este apropiat de limita variatorului (zic si eu ... poate nesemnificativ)... aici e vb de o limita a motorului cu perii de 5t ... iar eu mai mic de 8-9 nu ma gandeam sa folosesc... si chiar cu perii in v (aici sunt de acord ca fac treaba buna ... f. buna)
Prajirea variatorului mai tzine si de racirea lui ... un sistem de cool-ing cred ca nu ar permite (in conditii normale) ceea ce s-a intamplat ... sau s-a ars cu tot cu ventilatie??? cat despre un quantum ... doar q 3 m-ar convinge dar ... nu stiu daca e mai bun decat sphere ... astept pareri eventual ...
Asa daca stau sa ma gandesc cred ca se prajeste si quantum ... sau asta are o protectie deosebita ...
Insa cel mai important aspect ... quantum nu merge cu mot. brushless dar sphere merge cu brushed ...
Aceasta postare a fost editata de Mario Love: 02 December 2006 - 10:28 PM
Postat 02 December 2006 - 10:55 PM
mizzone, la 2 Dec 2006, 20:06, a spus:
bafta si minuni!
Eu am vazut un motor cu perii in v facut "varza" ... acu ... asta e ... nu stiu ce sa mai zic ... "experientza e pe bani."
Postat 03 December 2006 - 06:19 PM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 03 December 2006 - 10:39 PM
mizzone, la 3 Dec 2006, 18:19, a spus:
bafta si minuni!
OK. Dar hai sa facem o chestie ... divina ... ca oricum eu sunt "protejat de fortze supranaturale" ... Care intra primul din cele 2 ... sphere sau quantum 3, la comanda in stock ... pe ala il achizitzionez... si atunci sa decida ... soarta ... Haios, nu???
Postat 07 December 2006 - 12:15 PM
Postat 08 December 2006 - 08:18 PM
Fisiere atasate
-
wti0095p.htm (30.17K)
Number of downloads: 152
Postat 08 December 2006 - 08:19 PM
Fisiere atasate
-
wti0001p.htm (38.06K)
Number of downloads: 121
Postat 08 December 2006 - 11:37 PM
Postat 18 December 2006 - 05:38 PM
Nerabdarea s-a transformat in nervi, adica intr-un disconfort total... Poate ma ajutati cu un sfat, cei care au experienta in comenzi via internet.
Multumesc
Postat 18 December 2006 - 06:16 PM
Postat 18 December 2006 - 06:22 PM
Aceasta postare a fost editata de Vlad1111: 18 December 2006 - 08:38 PM
Postat 18 December 2006 - 08:23 PM
@Vlad1111: eu nu de teapa imi fac probleme, ci de competenta postei romane. Am vorbit azi cu cineva care lucreaza la posta si mi-a zis ca a mai fost cazuri in care "s-a ratacit" avizul, destinatarul nu a stiut ca i-a sosit coletul, iar dupa 10 zile posta romana trimite coletul inapoi la expeditor. Asa ca eu, ca destinatar, ma trezesc cu banii luati si fara produse. Daca vrei coletul inapoi mai platesti o data transportul, ca doar nu e vina expeditorului. Judeca-te cu posta romana :(
Postat 18 December 2006 - 08:44 PM
am patit-o si eu...(pachete trimise si returnate fara motiv)
pachet trimis din US(par avion...face maxim 7 zile) am primit pachetul dupa 3 saptamani...
din state pana in ro face 7 hai sa zicem 10 zile iar in tara mai face inca pe atat? avem o posta cu o eficienta mai mica decat primele motoare...
Postat 18 December 2006 - 08:50 PM
Dexter_Jr, la 18 Dec 2006, 20:44, a spus:
am patit-o si eu...(pachete trimise si returnate fara motiv)
pachet trimis din US(par avion...face maxim 7 zile) am primit pachetul dupa 3 saptamani...
din state pana in ro face 7 hai sa zicem 10 zile iar in tara mai face inca pe atat? avem o posta cu o eficienta mai mica decat primele motoare...
Da dar vezi ca pe tower ai poti alege cu ce firma sa fie transportat pachetul, cu UPS este cel mai scump, 600 ron parca, si dureaza cateva zile, dara daca alegi optiune 2 vine intr-o luna. Dar ai si tu dreptate in legatura cu posta romana. Tatal meu, de exemplu, care trebuie sa primeasca prin posta lunar cate un carnet de bonuri primeste un carnet la 4 luni, restul "se pierd".
Postat 19 December 2006 - 12:53 PM
PS: foarte amabili cei de la posta, nu ma asteptam :rolleyes:
Postat 19 December 2006 - 06:18 PM