Modelism - RHC Forum: Tower Hobbies - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Tower Hobbies comanda

#31 Useril este offline   marian_d 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 14-August 06

Postat 01 December 2006 - 09:47 PM

Daca mai incape m-as baga si eu.
Merci
0

#32 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 18-September 06

Postat 01 December 2006 - 10:51 PM

Fratilor ... nu e nici o problema sa facem comanda daca datzi banii inainte...mai bine zic ... cand dam comanda sa ii punem pe card... sa aiba de unde sa ia "amerecanii" ... Insa eu voi face o comanda cand aduc bajetzii pe stoc variatorul meserias de la LRP - sphere competition ... pana atunci mai stau...
Sa fim iubitzi !!! Mario Love
MC- Scorpion
0

#33 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 02 December 2006 - 10:14 AM

Eu tocmai am comandat un Savage x ss, dar parca as mai face o comanda de un rtr electric pentru nepotel si alte acareturi pt Savage. Daca e cineva amator, poate strangem mai multe... :(
0

#34 Useril este offline   ducati999 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 855
  • Inregistrat: 11-February 06

Postat 02 December 2006 - 10:38 AM

NIZ, la 2 Dec 2006, 10:14, a spus:

Eu tocmai am comandat un Savage x ss, dar parca as mai face o comanda de un rtr electric pentru nepotel si alte acareturi pt Savage. Daca e cineva amator, poate strangem mai multe...  :(

pai....ce ai uitat sa comanzi??? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif :(

vreau si eu ceva!!!!!!!! :D

Aceasta postare a fost editata de ducati999: 02 December 2006 - 10:40 AM

vizitati site-ul meu : http://salmin.cabanova.ro

bafta
sa Curga ZeAmA!!!!!!!!!!!!!!!
0

#35 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 02 December 2006 - 05:19 PM

Si eu vreau....ceva...
0

#36 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 02 December 2006 - 08:06 PM

Mario Love, la 1 Dec 2006, 22:51, a spus:

Fratilor ... nu e nici o problema sa facem comanda daca datzi banii inainte...mai bine zic ... cand dam comanda sa ii punem pe card... sa aiba de unde sa ia "amerecanii" ... Insa eu voi face o comanda cand aduc bajetzii pe stoc variatorul meserias de la LRP - sphere competition ... pana atunci mai stau...

io zic sa te mai gindesti, cu variatorul brushless de la lrp...cit sint eu de fan lrp, dar, cind am vazut cum s-a "prajit" al lui sichitiu, m-am cam "sucit" cumva...vis-a-vis de ideea de brushless la auto-rc...ramin la ideea ca periile in v fac treaba brici...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#37 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 December 2006 - 09:56 PM

Ok! Luni/marti as vrea sa dau comanda, asa ca o sa deschid o lista sa vedem costul produse+transport. Va rog sa o completati cu ceea ce vreti si voi (user / cod produs / bucati):

1. NIZ / LXJJA4 / 1buc
2. NIZ / LXEPB2 / 2buc
3. NIZ / LXVH20 / 1buc
4. NIZ / LXFHY1 / 1buc
5. NIZ / LXEMG5 / 1buc
0

#38 Useril este offline   ducati999 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 855
  • Inregistrat: 11-February 06

Postat 02 December 2006 - 10:00 PM

NIZ, la 2 Dec 2006, 21:56, a spus:

Ok! Luni/marti as vrea sa dau comanda, asa ca o sa deschid o lista sa vedem costul produse+transport. Va rog sa o completati cu ceea ce vreti si voi (user / cod produs / bucati):

1. NIZ / LXJJA4 / 1buc
2. NIZ / LXEPB2 / 2buc
3. NIZ / LXVH20 / 1buc
4. NIZ / LXFHY1 / 1buc
5. NIZ / LXEMG5 / 1buc

eu zic ca fiecare sa dea bani si lista de produse sa nu fie discutii :D :D :D

parerea mea!!!! :D
vizitati site-ul meu : http://salmin.cabanova.ro

bafta
sa Curga ZeAmA!!!!!!!!!!!!!!!
0

#39 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2006 - 10:27 PM

mizzone, la 2 Dec 2006, 20:06, a spus:

io zic sa te mai gindesti, cu variatorul brushless de la lrp...cit sint eu de fan lrp, dar, cind am vazut cum s-a "prajit" al lui sichitiu, m-am cam "sucit" cumva...vis-a-vis de ideea de brushless la auto-rc...ramin la ideea ca periile in v fac treaba brici...
bafta si minuni!

Acel variator imi permite sa folosesc si perii in v ... si din cate scrie pe specificatie ... vb de lrp sphere competition ... modelul mai ... acatarii... s-ar putea nici sa nu se incalzeasca daca nr de ture nu este apropiat de limita variatorului (zic si eu ... poate nesemnificativ)... aici e vb de o limita a motorului cu perii de 5t ... iar eu mai mic de 8-9 nu ma gandeam sa folosesc... si chiar cu perii in v (aici sunt de acord ca fac treaba buna ... f. buna)
Prajirea variatorului mai tzine si de racirea lui ... un sistem de cool-ing cred ca nu ar permite (in conditii normale) ceea ce s-a intamplat ... sau s-a ars cu tot cu ventilatie??? cat despre un quantum ... doar q 3 m-ar convinge dar ... nu stiu daca e mai bun decat sphere ... astept pareri eventual ...
Asa daca stau sa ma gandesc cred ca se prajeste si quantum ... sau asta are o protectie deosebita ...
Insa cel mai important aspect ... quantum nu merge cu mot. brushless dar sphere merge cu brushed ...

Aceasta postare a fost editata de Mario Love: 02 December 2006 - 10:28 PM

MC- Scorpion
0

#40 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2006 - 10:55 PM

mizzone, la 2 Dec 2006, 20:06, a spus:

bafta si minuni!

Eu am vazut un motor cu perii in v facut "varza" ... acu ... asta e ... nu stiu ce sa mai zic ... "experientza e pe bani."

MC- Scorpion
0

#41 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 03 December 2006 - 06:19 PM

mai gindeste-te.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#42 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2006 - 10:39 PM

mizzone, la 3 Dec 2006, 18:19, a spus:

mai gindeste-te.
bafta si minuni!

OK. Dar hai sa facem o chestie ... divina ... ca oricum eu sunt "protejat de fortze supranaturale" ... Care intra primul din cele 2 ... sphere sau quantum 3, la comanda in stock ... pe ala il achizitzionez... si atunci sa decida ... soarta ... Haios, nu???

MC- Scorpion
0

#43 Useril este offline   geozaza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 14-November 06

Postat 04 December 2006 - 12:38 AM

pt lista lui nizz LL 3486 comanda sigura :rolleyes: :(
0

#44 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 370
  • Inregistrat: 06-July 06

Postat 07 December 2006 - 12:15 PM

pana la uram comadati mai multi, ca am si eu neaparat nevoie de o piesa si nu prea vreau sa cumpar ceva de vro 6 euro pentru care platesc 230 ron transportul. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/huh.gif
all bad thing that can happen, will happen.
0

#45 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 December 2006 - 08:18 PM

daca mai dati comanda sa imi luati si mie pls cauciucurile si spurul asta

Fisiere atasate

0

#46 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 December 2006 - 08:19 PM

si cauciucurile

Fisiere atasate

0

#47 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 December 2006 - 11:37 PM

Cred ca trebuie sa inveti "arta" attachmentului http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
0

#48 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 December 2006 - 06:35 PM

crezi? eu sunt sigur. :D
0

#49 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 December 2006 - 05:38 PM

Nu am primit coletul care a plecat pe data de 30.11.2006 de la tower. Maine se fac 20 zile... :D Ar trebui sa ma ingrijorez? diesel power a comandat cu numai o zi inaintea mea si a primit avizul acum o saptamana. Am sunat la posta si mi-au cerut un cod de transport, cod pe care nu mi l-au dat cei de la tower. Ce as putea face in situatia asta?

Nerabdarea s-a transformat in nervi, adica intr-un disconfort total... Poate ma ajutati cu un sfat, cei care au experienta in comenzi via internet.

Multumesc
0

#50 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 18 December 2006 - 06:16 PM

Si eu am facut comanda pe 12-Dec....au trecut doar 6 zile...mai am de asteptat :D Sincer nu cred ca sunt tepari. Eu am primit mail ca mi-au expediat comanda si am verificat cardul si spre "ghinionul" meu mi-au luat si banii de pe card :D) Mai ramane sa astept....cred ca o sa vina dupa revelion :D... Tu ai primit mail ca ti-au trimis pachetul ? Ti-au luat banii de pe card ?
0

#51 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 18 December 2006 - 06:22 PM

Ma si eu vreau sa imi iau o masina de pe tower, daca va tras teapa sa imi spuneti si mie sa stiu, va rog. Si daca nu va tras tepa sa imi spuneti si mie cum dau comanda, asa mai detaliat, eu stiu engleza dar sa nu fac vro prostie sa platesc masina si sa primeasca vecinul masina mea.

Aceasta postare a fost editata de Vlad1111: 18 December 2006 - 08:38 PM

0

#52 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 December 2006 - 08:23 PM

@tiziku1: am verificat pe 10 dec si nu luasera banii... mi s-a parut destul de ciudat in conditiile in care pe 30 nov am primit mail cu confirmarea de transport. Nici eu nu cred ca sunt tepari. Ii intrebam, doar, pe cei care au mai facut comenzi daca ar trebui sa fiu ingrijorat sau daca perioada de livrare variaza destul de mult sau daca ar trebui sa stau linistit ca de venit vine sigur dar nu se stie exact cand, etc...

@Vlad1111: eu nu de teapa imi fac probleme, ci de competenta postei romane. Am vorbit azi cu cineva care lucreaza la posta si mi-a zis ca a mai fost cazuri in care "s-a ratacit" avizul, destinatarul nu a stiut ca i-a sosit coletul, iar dupa 10 zile posta romana trimite coletul inapoi la expeditor. Asa ca eu, ca destinatar, ma trezesc cu banii luati si fara produse. Daca vrei coletul inapoi mai platesti o data transportul, ca doar nu e vina expeditorului. Judeca-te cu posta romana :(
0

#53 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 18 December 2006 - 08:33 PM

Dar nu ar fi noramal sa plateasca posta romana, ca doar ei sunt cei biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. :(

Aceasta postare a fost editata de Vlad1111: 18 December 2006 - 08:34 PM

0

#54 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 18 December 2006 - 08:44 PM

vesnica problema...posta romana
am patit-o si eu...(pachete trimise si returnate fara motiv)
pachet trimis din US(par avion...face maxim 7 zile) am primit pachetul dupa 3 saptamani...
din state pana in ro face 7 hai sa zicem 10 zile iar in tara mai face inca pe atat? avem o posta cu o eficienta mai mica decat primele motoare...
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#55 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 18 December 2006 - 08:50 PM

Dexter_Jr, la 18 Dec 2006, 20:44, a spus:

vesnica problema...posta romana
am patit-o si eu...(pachete trimise si returnate fara motiv)
pachet trimis din US(par avion...face maxim 7 zile) am primit pachetul dupa 3 saptamani...
din state pana in ro face 7 hai sa zicem 10 zile iar in tara mai face inca pe atat? avem o posta cu o eficienta mai mica decat primele motoare...

Da dar vezi ca pe tower ai poti alege cu ce firma sa fie transportat pachetul, cu UPS este cel mai scump, 600 ron parca, si dureaza cateva zile, dara daca alegi optiune 2 vine intr-o luna. Dar ai si tu dreptate in legatura cu posta romana. Tatal meu, de exemplu, care trebuie sa primeasca prin posta lunar cate un carnet de bonuri primeste un carnet la 4 luni, restul "se pierd".
0

#56 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 03-March 03

Postat 18 December 2006 - 09:33 PM

Dexter_Jr, la 18 Dec 2006, 20:44, a spus:

din state pana in ro face 7 hai sa zicem 10 zile iar in tara mai face inca pe atat?

Mie mi-a venit savage-ul de pe tower in 5 zile, si nu sunt singurul fericit din Constanta :(
Salvati camioanele!
0

#57 Useril este offline   Rus 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 21-February 04

Postat 18 December 2006 - 11:15 PM

eu am dat comanda acum 2sapt si mi-a venit doar o parte din comanda. asta pt ca sunt sarbatorile si sunt multe colete. in mod normal comenzile vin in 7zile de cand ai plasat comanda
0

#58 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 December 2006 - 12:53 PM

Am verificat dimineata si nu au tras banii din cont. Mi se pare cam ciudat ca dupa 20zile de la data transportului nu si-au luat banii. La posta mi-au cerut ID-ul transportului. Le-am dat mail sa-i intreb ce se intampla si sa-mi dea ID-ul. Astept...

PS: foarte amabili cei de la posta, nu ma asteptam :rolleyes:
0

#59 Useril este offline   oto 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 24-October 06

Postat 19 December 2006 - 01:26 PM

si eu am dat comanda acu 20 zile si inca nu a venit ...
:rolleyes:
big skill....:D
0

#60 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 December 2006 - 06:18 PM

Nu o sa va vina sa credeti!!! Mi-au dat cei de la Tower ID-ul, am sunat la Oficiul Postal 3 si mi-au zis ca nu exista nici un colet cu acel nr. M-am incapatanat si am sunat la 9393 (posta centrala sau ceva de genul asta) si mi-au zis ca acel colet figureaza la Oficiul Postal 3 din data de 8 decembrie!!! Maine la 7.30 ma infiintez cu scandal :rolleyes: Nu e posibil asa ceva! Jegosii...
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu