Modelism - RHC Forum: Iesiri pe balti Bucurestene - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 164 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Ultima »

Iesiri pe balti Bucurestene Locatii

#4381 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 03-September 06

Postat 21 August 2011 - 08:18 PM

....ABSENTEISM TOTAL....
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#4382 Useril este offline   usulica 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 13-April 09
  • Interests:modelism ( navo , auto ) , arte martiale , calatorii , colectii , carti , filme

Postat 21 August 2011 - 08:55 PM

Vezi postareadily, la 21 August 2011 - 08:18 PM, a spus:

....ABSENTEISM TOTAL....

dily , eu te-am sunat de dimineatza si ai zis ca nu vii ca nu vin nici ceilalti :rolleyes: si ca e posibil sa iesi spre seara pe ior... daca ai iesit de ce nu ai dat un semn pe tel? ;)
in schimb eu si zaxx am fost pe baneasa la romtelecom si ne-am dat misto spre seara pe racoare! :good:
detin si un nou record personal cu foki ... 81.6 km/h !!! :yahoo:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 082111193620.jpg
  • Imagine atasata: 082111193636.jpg

Only performance matters!!!
0722733067 / 0744977799 / 0768740960 / 0771661458
YM: cbanica1 , MSN: cbanica
0

#4383 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3965
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Interests:RC-ul

Postat 22 August 2011 - 07:51 PM

Salut, slaba prezenta pe IOR , nici macar pe la 10 -11 dimineata nu mai vine nimeni , mai tarziu nu se mai poate sta prin parc la soare din cauza caldurii, v-ati schimbat cumva locatia ? am fost duminica si nici o miscare din partea modelistilor , doar ''nea Marin '' este pe metereze cu nepotii .....
0

#4384 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2347
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 22 August 2011 - 09:04 PM

din ce stiu eu cornel si zue au fost plecati din tara ceilalti nu stiu
0

#4385 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2011 - 09:09 PM

Vezi postareausulica, la 21 August 2011 - 08:55 PM, a spus:

dily , eu te-am sunat de dimineatza si ai zis ca nu vii ca nu vin nici ceilalti :) si ca e posibil sa iesi spre seara pe ior... daca ai iesit de ce nu ai dat un semn pe tel? :)
in schimb eu si zaxx am fost pe baneasa la romtelecom si ne-am dat misto spre seara pe racoare! :good:
detin si un nou record personal cu foki ... 81.6 km/h !!! :yahoo:

....Usulica.....nici daca o arunci de la etaj pe foki nu prinde 81 km/h , nu te supara, sigur ai setat tu ceva gresit pe acolo, nu are cum sa prinzi viteza asta cu modelul respectiv, motorizarea respectiva si pak de 2s.( nu mai vorbesc ca trebuie sa fie si stabila)....dar poti sa ne dovedesti ca ai dreptate venind cu ea pe IOR intr o duminica cand suntem si noi pe acolo ( avem si noi GPS uri).Daca tu ai dreptate atunci eu imi cer scuze...public...

....Locatia nu s a schimbat, concediile sunt de vina....dar se pare ca s au cam incheiat si o sa avem iar "agloeratie"...nu mai vorbesc ca unii dintre noi trebuie sa ne mai si antrenam putintel....bat la usa concursurile.
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#4386 Useril este offline   usulica 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:modelism ( navo , auto ) , arte martiale , calatorii , colectii , carti , filme

Postat 23 August 2011 - 12:03 AM

Vezi postareadily, la 22 August 2011 - 09:09 PM, a spus:

....Usulica.....nici daca o arunci de la etaj pe foki nu prinde 81 km/h , nu te supara, sigur ai setat tu ceva gresit pe acolo, nu are cum sa prinzi viteza asta cu modelul respectiv, motorizarea respectiva si pak de 2s.( nu mai vorbesc ca trebuie sa fie si stabila)....dar poti sa ne dovedesti ca ai dreptate venind cu ea pe IOR intr o duminica cand suntem si noi pe acolo ( avem si noi GPS uri).Daca tu ai dreptate atunci eu imi cer scuze...public...

....Locatia nu s a schimbat, concediile sunt de vina....dar se pare ca s au cam incheiat si o sa avem iar "agloeratie"...nu mai vorbesc ca unii dintre noi trebuie sa ne mai si antrenam putintel....bat la usa concursurile.

Mai Dily ... cred ca ar fi bine sa iti ceri scuze de pe acum si inca cit mai repede ca sa nu te faci de ris prea rau, ok? :nea:
Eu stiu ca tu te oftici ca nu poti prinde viteza asta cu barcile tale , sau o prinzi dar f greu , dupa ce ai bagat mii de euro in ele ... dar asta e realitatea "adevarata" ca sa spun asa... am avut si inca 3 martori cu mine, Zaxx de pe forum si inca 2 prieteni! :yahoo:
Cit despre partea tehnica te lamuresc imediat pt ca vad ca iti dai cu parerea :) , ca multi romani de altfel , fara sa cunosti datele problemei:
1. Foki a avut pe ea acumulator Turnigy 3S cu 3600mAh si 30C ... deci nu 2S cum iti inchipui tu
2. Am spus ca detin un record personal de viteza 81.6 km/h ATINSA si nu sustinuta sau stabila cum iti inchipui tu
3. E adevarat ca peste 50km/h Foki nu mai e asa stabila ca la viteze mai mici ... dar daca ai avea rabdare ca mine sa se limpezeasca apa si sa fie oglinda si cu barca incalzita deja sa dai o liniutza ai vedea ca rezultatele pot fi f bune :drinks:
4. GPS-ul de pe Foki ( adika cel din poze ) este un Garmin eTrex pe care-l folosesc de 2 ani pe barci , pe munte , chiar si pe masina unde am putut compara viteza arata de GPS cu cea de pe bord si diferenta nu a fost mai mare de 2-3km/h in minus arata de GPS fata de bord.
5. Nu in ultimul rind , motorul barcii are 4180rpm/V iar la 3S adika aprox 12.6V la full , calculeaza singur la ce turatie maxima ajunge Octura x432 care e acum pe barca!!!
Precizez ca intr-adevar am tras tare de barca pt ca sincer voiam sa depasesc vechiul meu record de 57.7km/h atins de mine acum citeva luni pe lacul Moghioros, iar acolo se stie ca nu prea e mult loc de dat... precum si pe IOR unde nu prea e mult loc de intors, comparativ cu Herastrau , care e cel mai mare lac al Bucurestiului! :good:
Asa ca ar fi bine sa cantaresti mai bine ce spui inainte de a face afirmatii gratuite... asta pt credibilitatea ta viitoare ... no offence man!
Si ca sa te mai oftic putin la final... iti dai seama cit poate ATINGE Foki goala, fara cele 150 grame suplimentare ale GPS-ului Garmin eTrex? :yahoo:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 22aug2011-herastrau-gps.jpg

Aceasta postare a fost editata de usulica: 23 August 2011 - 12:04 AM

0

#4387 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2011 - 09:25 PM

Mai usulica....daca nu te as cunoaste personal as zice ca esti un pusti de max. 15 ani cu care nu are rost sa ma bag in discutii de genul celor de mai sus....Eu (ca de altfel si colegii mei de hobby) am incercat sa ti dam sfaturi bune, atat prin intermediul forumului cat si atunci cand ne am intalnit pe balta.....dar se pare ca nu prea ne putem intelege caci "fiecare pasare pe limba ei piere". Tu chiar ai impresia ca eu "ma oftic" pentru barcuta aia a ta....da mi un motiv sa fie asa. As vrea sa te vad participand cu ea la un concurs (oficial sau neoficial),sau macar sa poti sa o tii in linie dreapta 20m cu viteza de care spui tu ca ai mers. Hai sa vedem daca din cei care citesc topicul e cineva cunoscut de comunitatea noastra care ti a vazut barcuta minune mergand 6 min intr un poligon (mono1 sau mono2) , participand la un concurs de saw (avand in vedere ce viteza zici tu ca ai prins putem sa vb. si de clasa asta), sau macar sa te poti da asa din joaca macar 2-3 min. De cate ori ai venit cu ea si am fost de fata nu te ai dat mai mult de 10-30 sec.,ba ca nu ti a mers statia, ba ca nu ai baterie, etc. Iar si atunci cand ai facut o barca ti a mers haotic, fara control si fara directie. Cred ca toti care am fost de fata am vazut asta...
Ca sa faci navomodelism, in primul rand trebuie sa cunosti niste "reguli de baza", ca sa zic asa referitoare la limitele pe care le are un model. Niste limite care trebuiesc respectate, invatate, testate ca sa ajungi sa faci performanta, sa ai sadisfactii din acest hobby (nu ma refer la cele materiale fireste). Eu zic sa incepi sa faci putin studiu (gasesti material si pe forum) sa mai inveti despre motorizarea optima, nr. de celule, hardware etc si o sa vezi ca foki a ta o sa ti mearga foarte bine.....nu cu 80 km/h poate cu jumatate din viteza asta dar o sa fie stabila, si chiar o sa poti face fata cu ea la un concurs (daca vei participa).
Eu nu am nici un motiv sa fiu "ofticat" pe tine...nici nu vreau sa-mi compar modelele mele (indiferent de costuri) cu sarmana foki...cred ca nu si are rostul, dar vreau sa spun ca si eu cand am inceput sa practic acest hobby am ascultat putin ce zic "batranii cu experienta", nu m am repezit sa fac "baloane de sapun" ca tine. Tin sa te anunt ca nu o sa ti mai raspund la provocari, e treaba ta ce scrii pe aici, dupa cum vezi pana acum nu ti a dat nimeni "apa la moara" si ar trebui sa tragi si tu niste concluzii. In final eu te sfatuiesc sa mai lasi pe altii in pace si sa te ocupi de navomodelism....asteptam cu interes sa te vedem participand alaturi de noi la competitii, sau macar la intalnirile de pe IOR...crede ma ai avea ce invata.

VASILIEF LAURENTIU
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#4388 Useril este offline   usulica 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 23 August 2011 - 11:59 PM

Vezi postareadily, la 23 August 2011 - 09:25 PM, a spus:

Mai usulica....daca nu te as cunoaste personal as zice ca esti un pusti de max. 15 ani cu care nu are rost sa ma bag in discutii de genul celor de mai sus....Eu (ca de altfel si colegii mei de hobby) am incercat sa ti dam sfaturi bune, atat prin intermediul forumului cat si atunci cand ne am intalnit pe balta.....dar se pare ca nu prea ne putem intelege caci "fiecare pasare pe limba ei piere". Tu chiar ai impresia ca eu "ma oftic" pentru barcuta aia a ta....da mi un motiv sa fie asa. As vrea sa te vad participand cu ea la un concurs (oficial sau neoficial),sau macar sa poti sa o tii in linie dreapta 20m cu viteza de care spui tu ca ai mers. Hai sa vedem daca din cei care citesc topicul e cineva cunoscut de comunitatea noastra care ti a vazut barcuta minune mergand 6 min intr un poligon (mono1 sau mono2) , participand la un concurs de saw (avand in vedere ce viteza zici tu ca ai prins putem sa vb. si de clasa asta), sau macar sa te poti da asa din joaca macar 2-3 min. De cate ori ai venit cu ea si am fost de fata nu te ai dat mai mult de 10-30 sec.,ba ca nu ti a mers statia, ba ca nu ai baterie, etc. Iar si atunci cand ai facut o barca ti a mers haotic, fara control si fara directie. Cred ca toti care am fost de fata am vazut asta...
Ca sa faci navomodelism, in primul rand trebuie sa cunosti niste "reguli de baza", ca sa zic asa referitoare la limitele pe care le are un model. Niste limite care trebuiesc respectate, invatate, testate ca sa ajungi sa faci performanta, sa ai sadisfactii din acest hobby (nu ma refer la cele materiale fireste). Eu zic sa incepi sa faci putin studiu (gasesti material si pe forum) sa mai inveti despre motorizarea optima, nr. de celule, hardware etc si o sa vezi ca foki a ta o sa ti mearga foarte bine.....nu cu 80 km/h poate cu jumatate din viteza asta dar o sa fie stabila, si chiar o sa poti face fata cu ea la un concurs (daca vei participa).
Eu nu am nici un motiv sa fiu "ofticat" pe tine...nici nu vreau sa-mi compar modelele mele (indiferent de costuri) cu sarmana foki...cred ca nu si are rostul, dar vreau sa spun ca si eu cand am inceput sa practic acest hobby am ascultat putin ce zic "batranii cu experienta", nu m am repezit sa fac "baloane de sapun" ca tine. Tin sa te anunt ca nu o sa ti mai raspund la provocari, e treaba ta ce scrii pe aici, dupa cum vezi pana acum nu ti a dat nimeni "apa la moara" si ar trebui sa tragi si tu niste concluzii. In final eu te sfatuiesc sa mai lasi pe altii in pace si sa te ocupi de navomodelism....asteptam cu interes sa te vedem participand alaturi de noi la competitii, sau macar la intalnirile de pe IOR...crede ma ai avea ce invata.

VASILIEF LAURENTIU

Astea sunt parerile tale Dily si le respect... desi sunt hazardate si spuse putin cu un nod in gat... si te inteleg... pe bune...si eu am fost in situatia ta si stiu cum e , stai linistit!
Cit despre stiinta sau performante aici cred ca tu ai avea mult mai multe de invatat decit mine... am facut si eu decit Aerospatiale si cred ca am invatat cite ceva pe acolo , nu crezi?
Ca un GPS sa arate asa o viteza trebuie sa tii barca in viteza asta sustinuta CEL PUTIN 50 metri ,daca nu mai mult... cu un mers haotic cum zici tu in zig-zag nu se poate obtine nici o performanta pt ca distanta cea mai scurta dintre 2 ( doua ) puncte A si B este o linie dreapta si nu un zig-zag cum probabil iti inchipui tu... e doar fizica de clasa 5-a!
Batranii cu experienta de care zici tu nu m-au ajutat prea mult... si sincer nici nu prea aveam nevoie... pt ca in final s-a dovedit ca banuiala mea de ce nu a mers Foki in ziua respectiva decit 10-30 secunde s-a adeverit.... si anume umblasem cu o zi inainte la quartz-ul receiver-ului si din cauza apei se ruginisera contactele si asta era problema... si nu alte presupuneri hazardate ale tale sau ale altora... get it?
Nu zic acum ca le stiu pe toate, dar ar fi fost mai frumos din partea ta sa ma feliciti pt performanta obtinuta si sa imi dai GPS-ul tau ( daca ai asa ceva ) sa-l pun pe Foki si sa-ti arat ( dar nu pe IOR ca nu e loc ) ce poate sa faca... asta cu conditia sa pui jos macar 200 euro care ar acoperi eventualitatea in care motorul cedeaza incercind sa-ti demonstrez tie evidenta... asa ca... it's your call dude!
In fine, eu am facut barca sa mearga cit mai bine pt a ma bucura de ea si ca joaca dar si ca performanta... si normal ar fi sa ne ajutam intre noi ca doar suntem putini modelisti navo din cite ai vazut si e pacat, nu crezi?
Catalin
0

#4389 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 11:31 AM

:yahoo: usulica tata....de acum inainte, poti sa "strigi" pe aici cat vrei tu, ca eu nu te mai aud, si nici nu ma intereseaza catusi de putin de barcutele tale....hai sa incetam ca intram pe of topic. Dute pe ce balta vrei, cu cine vrei si lasa-ne ca avem treaba.
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#4390 Useril este offline   usulica 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 04:10 PM

:) dily taica, eu nu am strigat nicaieri... am vorbit cit se poate de civilizat si cu siguranta on topic pt ca topicul este "iesiri pe balti bucurestene" iar eu si zaxx exact asta am facut!
singurul lucru care te-a deranjat numai pe tine , din cite am observat , a fost obtinerea unei performante neasteptate ( recunosc si pt mine ) si asta e tot!
daca nu poti dormi noaptea din cauza mea atunci imi cer scuze pt realizarea mea... dar asta e viata! :D
0

#4391 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 13-June 09

Postat 24 August 2011 - 06:39 PM

Hai ca deja s-a ajuns prea departe... Ca sa concluzionam, nici unul dintre noi nu neaga performanta, dar sa lamurim cateva lucruri:

- un motor solicitat la 52.668 rotatii trece de pragul de 50.000 la care sunt garantati rulmentii, de pragul normal de 30-35.000 pentru barci cu elice de suprafata, de pragul de 40-45.000 pentru incercarile de record de viteza in linie dreapta (SAW).
- canalul din IOR are lungimea suficienta pentru incercari de viteza cu barci mai mici: Garmin Etrex are un update la fiecare secunda, deci la viteza de 81.6kph parcurgi cam 22.6m intre doua update-uri. Intr-o lungime de 60m poti sa accelerezi pana la maxim si sa opresti in siguranta. Problemele cu lungimea apar la barci mai mari si mai grele, ce ajung greu in maxim...
- o barca de marimea lui Foki (proiecata superb pentru probele de micro din Europa), va fi mult mai stabila cu GPS-ul in ea, nu fara.
- chestia cu pui banii jos (pe langa accentul de cartier) este pe deplin justificata, daca ne gandim la primul argument de mai sus.

Noi am incercat sa te sfatuim de bine, cum sa obtii o barca competitiva, care sa te tina mai mult de cateva ture. Vorbim din pozitia unora care au tracut prin faza asta, am ars destule motoare si ESC-uri pana sa vedem ca nu are rost. Crede-ma ca si eu, si Dily, si Zue, si Raoul puteam sa obtinem rezultate mult mai bune cu barcile pe care le avem, dar am ales sa nu fortam limitele. Eu am obtinut anul trecut o performanta ok cu un motor de 2200kv pe 5S (46200rpm) si o elice relativ mica, si tot mi-a fost frica sa nu ard ceva... Englezii au o vorbe foarte buna pentru asta: "In order to finish first, first you have to finish"...

Mai ca pe la noi: toate au o limita (si barcile, si discutiile).

Cornel
0

#4392 Useril este offline   RC1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 453
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 24 August 2011 - 10:49 PM

International SAW 2011 in Duisburg
Daca to vorbim de viteza si recorduri...
Si nu cred ca e cel mai rapid am pus doar primul filmulet care a iesit din search..

0

#4393 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2011 - 07:11 PM

Salut , maine se anunta cineva pe IOR ? poate ma poate ajuta cineva cu reglajul motorului , am inteles ca RC1 este doctor la asa ceva .....
0

#4394 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2011 - 09:06 PM

Vezi postareamarian.dumitru74, la 26 August 2011 - 07:11 PM, a spus:

Salut , maine se anunta cineva pe IOR ? poate ma poate ajuta cineva cu reglajul motorului , am inteles ca RC1 este doctor la asa ceva .....

salut....ce motor ai de reglat?
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#4395 Useril este offline   RC1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 August 2011 - 10:18 PM

Vezi postareamarian.dumitru74, la 26 August 2011 - 07:11 PM, a spus:

am inteles ca RC1 este doctor la asa ceva .....

Cu cablul flexibil pot sa te ajut cu reglaj nu . La motoare ma pricep doar sa le ard ... pe cele electrice...
O sa vin duminica pe balta cu un ax
0

#4396 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2011 - 03:45 PM

Vezi postareadily, la 26 August 2011 - 09:06 PM, a spus:

salut....ce motor ai de reglat?

Un motor nitro outbord de la thunder tiger , cu axul flexibil cred ca am rezolvat-o ( sper sa nu se mai rupa curand )axul atingea de carcasa tobei , oricum motorul a inceput sa se lase dar este mai greu de reglat decat imi imaginam , ideea este ca nu merge full throtle cam 60 - 65% dupa care acelerez degeaba ca nu se mai intampla nimic , si inca o intrebare pentru a nu mai deschide topic nou , ce fel de vaselina folositi voi pentru ax ? cea cu teflon este buna ? o sa caut ceva pe la magazinele unde au barci 1/1
Maine vine cineva in IOR ?

Cu stima
0

#4397 Useril este offline   mandealucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 27 August 2011 - 04:41 PM

Gata cu vacanta ...maine sunt pe IOR.la ora 11-00...te astept pe Ior Usulica.. sunt curios sa vad cum merge barca ta :) ...
0

#4398 Useril este offline   usulica 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 August 2011 - 01:27 AM

Vezi postareamandealucian, la 27 August 2011 - 04:41 PM, a spus:

Gata cu vacanta ...maine sunt pe IOR.la ora 11-00...te astept pe IOR Usulica.. sunt curios sa vad cum merge barca ta :) ...

Salut Lucian!
Din pacate pt tine nu pot ajunge maine pe IOR , eu sunt la mare acum si ma dau pe valuri... chiar azi pe la ora cind tu postai aici , eu eram la Steaguri in Neptun si saream pe valuri :)
Chiar cred ca voi deschide un nou topic cu iesiri pe alte balti decit cele bucurestene , inclusiv iesirile pe mare... e tare rau senzatia cind vezi barca zburind 3-4 metri in sus de pe coama valului :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de usulica: 28 August 2011 - 01:30 AM

0

#4399 Useril este offline   pic33 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 382
  • Inregistrat: 13-May 07
  • Interests:navomodele civile

Postat 28 August 2011 - 07:08 AM

Sunt sieu prezent pe la 11.00.
Catalin
0722634840
0

#4400 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2011 - 01:52 PM

.....eu nu m am putut ridica din pat la ora respectiva....o nunta e de vina.... :blink: ...
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#4401 Useril este offline   mandealucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 August 2011 - 01:55 PM

O zi superba ...

0

#4402 Useril este offline   mandealucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 August 2011 - 04:11 PM

0

#4403 Useril este offline   mandealucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 August 2011 - 04:27 PM

0

#4404 Useril este offline   mandealucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 August 2011 - 04:34 PM

asta este tot ce am filmat :blink: ,dar au mai fost 3 barci...
0

#4405 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2011 - 08:36 PM

....am fost si eu pe la ora 18....deh..am facut probe cu mono 1, atat cu 3s cat si cu 2s....mi a mers totul foarte OK. Mai era cineva cu un "bandit" termic. Nu am facut poze sau film.... :rolleyes:
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#4406 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 06:42 AM

Vezi postareadily, la 28 August 2011 - 08:36 PM, a spus:

....am fost si eu pe la ora 18....deh..am facut probe cu mono 1, atat cu 3s cat si cu 2s....mi a mers totul foarte OK. Mai era cineva cu un "bandit" termic. Nu am facut poze sau film.... :drinks:

Salut , eu am fost cu banditul si pe la 18 , prima vizita am facut-o pe la 10 dar am ramas fara acumulator si am plecat sa il incarc , te-am vazut pe malul celalalt dar nu am mai stat mult si am plecat , foarte spectaculoasa barca ta
0

#4407 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 09:08 PM

...aha....deci tu erai...am banuit eu, m am dus pe malul celalalt ca era umbra, iar eu, la starea in care eram, obosit,nu puteam sta la soare.... :drinks:
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#4408 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 30 August 2011 - 07:12 PM

Astazi am pus hpr pe apa! S-a comportat rezonabil; nu i-am dat full throttle fiind prima iesire! Am umflat condensatorii de la regulator si nu stiu cauza,ma lumineaza cineva?

My link
0

#4409 Useril este offline   RC1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 August 2011 - 11:39 PM

merge frumos :rofl:. fire prea lungi prin barca si consum maricel probabil . incearca sa adaugi o baterie suplimentara de condensatori. Cei umflati trebuie schimbati si ei..
0

#4410 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2011 - 09:32 PM

...felicitari pt. barcuta....chiar ma gandeam cand o sa te vedem "in actiune"...eu zic ca o sa ai mai mult curaj data viitoare si o sa apesi mai tare "pedala acceleratiei" ... HPR-ul e o barca f.buna pt. viteza, si foarte stabila....deci curaj!!! Oricum eu sper ca o sa te vedem cu ea si pe IOR. Cat despre umflatul condensatorilor nu stiu ce sa zic.....consumuri de peste 150-170A am avut si eu si am patit multe bazaconii cu barcutele dar condensatori umflati nu au fost. Pune niste poze cu "matzele" si poate ne lamurim....
stima...
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

Arata acest topic

• 164 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148