Iesiri pe balti Bucurestene Locatii
Postat 15 May 2011 - 11:23 PM
Mers azi pe IOR. Vreme super calda, nici pic de vant....potrivit pentru viteze ametitoare. Avut la mine catamaran, GPS, toate alea..... Probat catamaran cu 6s LIPO. Cursa stik aprox 85%.
Concluzii:
In locul in care ne dam noi, nu poti testa viteze mari. Se termina cam repede " parcela" iar malul e de beton.....stiu o singura persoana care testeaza (intoarce barca) la limita a 30cmm de betonul armat....CornelP.....la mine nu merge...
Motoarele LMT incep sa se simta "bine" de la 6s in sus....diferente destul de importante la viteza fata de 5s....barca a ramas la fel de stabila.
Nimic nu s a incins....nici ESC nici motor (cei drept am dat doar vreo trei liniute).
GPS ul are up-date la doua secunde....nu le am putut avea la full gaz... Conform GPS viteza maxima inregistrata pe el dupa test 28 km/h .... nu a avut timp sa actualizeze informatia sau poate ca asta e viteza pe care o prinde catamaranul....
Dupa test un pui de sarpe a incercat sa urce la bord.....fara succes.
In link ul de mai jos singurele momente cu 6s PQ
Concluzii:
In locul in care ne dam noi, nu poti testa viteze mari. Se termina cam repede " parcela" iar malul e de beton.....stiu o singura persoana care testeaza (intoarce barca) la limita a 30cmm de betonul armat....CornelP.....la mine nu merge...
Motoarele LMT incep sa se simta "bine" de la 6s in sus....diferente destul de importante la viteza fata de 5s....barca a ramas la fel de stabila.
Nimic nu s a incins....nici ESC nici motor (cei drept am dat doar vreo trei liniute).
GPS ul are up-date la doua secunde....nu le am putut avea la full gaz... Conform GPS viteza maxima inregistrata pe el dupa test 28 km/h .... nu a avut timp sa actualizeze informatia sau poate ca asta e viteza pe care o prinde catamaranul....
Dupa test un pui de sarpe a incercat sa urce la bord.....fara succes.
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0744.35.25.89
0727.88.75.46
Postat 18 May 2011 - 10:16 PM
KIT, la 16 May 2011 - 11:14 PM, a spus:
eu cred totusi ca viteza a fost mai mare de cei 28 km/h. eram de fata.
Atat a fost pe GPS deci orice barca RC care merge cu 29 km/h poate sa vina la o liniuta cu intruderul meu...la concursul de SAW prezentat intr un alt topic, asa ca domnilor nu mai stati pe ganduri si treceti va pe lista de inscriere. Si cu o barca din Doraly poti prinde 29-30 km /h....deci sunt sanse egale pt. toata lumea.
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0744.35.25.89
0727.88.75.46
Postat 19 May 2011 - 01:47 AM
dily, la 18 May 2011 - 10:16 PM, a spus:
Atat a fost pe GPS deci orice barca RC care merge cu 29 km/h poate sa vina la o liniuta cu intruderul meu...la concursul de SAW prezentat intr un alt topic, asa ca domnilor nu mai stati pe ganduri si treceti va pe lista de inscriere. Si cu o barca din Doraly poti prinde 29-30 km /h....deci sunt sanse egale pt. toata lumea.
Asa e Dily , ai dreptate... numai ca nu toti sunt inscrisi la un club si de aici incolo se complica lucrurile!
Daca veniti cu o propunere de participare si a celor din afara cluburilor fara pretentii exagerate , atit financiare cit si ca dotari , atunci probabil ca ar fi acum pe lista de cel putin 3 ori mai multi inscrisi te asigur! :yahoo:
Only performance matters!!!
0722733067 / 0744977799 / 0768740960 / 0771661458
YM: cbanica1 , MSN: cbanica
0722733067 / 0744977799 / 0768740960 / 0771661458
YM: cbanica1 , MSN: cbanica
Postat 19 May 2011 - 06:19 AM
dily, la 15 May 2011 - 11:23 PM, a spus:
...analizand strict ce se vede in film (dar ochiul inseala), distanta pe care o parcurge cred ca e in jur de 100-150m. Timpul in care parcurge acesta distanta e de 3-3,5-4 secunde, functie de tura parcursa. Viteza instantanee e simplu de calculat. O sa va dea in m/s pe care il transformati in km/h. S-ar putea ca GPS-ul sa nu minta, s-ar putea sa faca o medie a vitezelor, cine stie dupa ce algoritm calculeaza...a se mai lua in calcul ca acceleratia nu e 0 pe durata deplasarii, chia are o miscare uniform accelerata, chiar pe alocuri uniform incetinita, functie de cum tremura degetul pe tragaci...
Aceasta postare a fost editata de OldMann: 19 May 2011 - 06:21 AM
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Postat 19 May 2011 - 06:42 AM
usulica, la 19 May 2011 - 01:47 AM, a spus:
Asa e Dily , ai dreptate... numai ca nu toti sunt inscrisi la un club si de aici incolo se complica lucrurile!
Daca veniti cu o propunere de participare si a celor din afara cluburilor fara pretentii exagerate , atit financiare cit si ca dotari , atunci probabil ca ar fi acum pe lista de cel putin 3 ori mai multi inscrisi te asigur! :yahoo:
La cati suntem in Bucuresti disponibili de concurs, cu taxele cerute nici nu prea acoperim organizarea (diplome, trofee, balize, recuperator pe barca), cu atat mai putin sa invitam un arbitru oficial sau un gratar dupa cursa.... stim din experienta anului trecut. De transpondere nici nu poate fi vorba, ar mai trebui un om sa monteze instalatia si sa opereze sistemul.
Ca dotari, bucla de siguranta este buna, usor de instalat si, bine facuta, nu este inestetica. Greutatea acumulatorilor Lipo nu mai este o problema ca in anii trecuti: acum se gasesc multe modele care se incadreaza in cerinte, la cele mai variate preturi...
Postat 19 May 2011 - 10:34 AM
usulica, la 19 May 2011 - 01:47 AM, a spus:
Daca veniti cu o propunere de participare si a celor din afara cluburilor fara pretentii exagerate , atit financiare cit si ca dotari , atunci probabil ca ar fi acum pe lista de cel putin 3 ori mai multi inscrisi te asigur! B)
Daca veniti cu o propunere de participare si a celor din afara cluburilor fara pretentii exagerate , atit financiare cit si ca dotari , atunci probabil ca ar fi acum pe lista de cel putin 3 ori mai multi inscrisi te asigur! B)
vorbind de dotari. asta depinde de fiecare cat de mult vrea sa castige nu te pune nimeni sa dai 300 euro pe un motor dar poti face performanta si cu mai putin. depinde foarte mult de ce stii sa faci de aceea se tin si concursuri nu ? cel mai bun castiga