Iesiri pe balti Bucurestene Locatii
Postat 26 April 2009 - 07:51 PM
La mine "incropitul" nu a mers...
Tot e bine ca elicea a zburat prin casa si nu a ajuns din nou pe fundul lacului..
Dar am vazut in poze doua barci noi foarte frumoase :rolleyes:
Acum in alta ordine de idei daca tot vine vara nu vreti sa ne stringem si noi intr-un weekend pe la munte poate gasim o balta mai mare si mai frumoasa... Pe la Iony prin filmulete am vazut citeva .. cred ca si cu ceva loc pt un gratar si poate chiar o bere :lol:
Tot e bine ca elicea a zburat prin casa si nu a ajuns din nou pe fundul lacului..
Acum in alta ordine de idei daca tot vine vara nu vreti sa ne stringem si noi intr-un weekend pe la munte poate gasim o balta mai mare si mai frumoasa... Pe la Iony prin filmulete am vazut citeva .. cred ca si cu ceva loc pt un gratar si poate chiar o bere :lol:
Postat 26 April 2009 - 08:12 PM
RC1, la Apr 26 2009, 08:51 PM, a spus:
La mine "incropitul" nu a mers...
unde sa putem sta de vineri pana duminica
Postat 26 April 2009 - 11:06 PM
Pai Iony o mana de ajutor?
Si ca timing ma gindeam la ceva pe la inceput de mai... fix inainte de concedii dar in acelasi timp sa mai avem ceva vreme sa mai lucram pe la barci ca eu cel putin vad ca nu mai sunt in stare sa pun o barca pe apa in ultimul timp...:)
Si ca timing ma gindeam la ceva pe la inceput de mai... fix inainte de concedii dar in acelasi timp sa mai avem ceva vreme sa mai lucram pe la barci ca eu cel putin vad ca nu mai sunt in stare sa pun o barca pe apa in ultimul timp...:)
Postat 27 April 2009 - 08:58 AM
Daca se poate ajunge la locatia aia in mod rezonabil ma bag si eu (cu neveste sau fara ? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif )
Si ieri va fi o zi !
Postat 10 May 2009 - 09:42 PM
Bravo Zue pentru poze.
Eu m-am luat dupa forum si am ajuns la 11, asa ca pana a ajuns lumea eram cu bateriile descarcate. Pacat ca nu am putut sa ma bucur de bateria rezolvata pe garantie de IL Padrino caci ceva a crapat la sistemul RC de la NQD. Multumesc Padrino.
Eu m-am luat dupa forum si am ajuns la 11, asa ca pana a ajuns lumea eram cu bateriile descarcate. Pacat ca nu am putut sa ma bucur de bateria rezolvata pe garantie de IL Padrino caci ceva a crapat la sistemul RC de la NQD. Multumesc Padrino.
Aceasta postare a fost editata de scm_ro: 10 May 2009 - 09:43 PM
Postat 24 May 2009 - 09:14 AM
ufff.....bine....hai ca incerc si eu ora 11.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0744.35.25.89
0727.88.75.46