Iesiri pe balti Bucurestene Locatii
Postat 21 October 2008 - 10:22 PM
Multumim Iony pt poze.
Foarte multe barci noi si am inteles ca o sa mai vina si altele :rolleyes:
Am vazut un cat foarte misto pe sectiunea de Auto stie cineva ceva de el ? A si era proaspat vopsit http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Foarte multe barci noi si am inteles ca o sa mai vina si altele :rolleyes:
Am vazut un cat foarte misto pe sectiunea de Auto stie cineva ceva de el ? A si era proaspat vopsit http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Postat 23 October 2008 - 09:15 AM
La Zue e mereu loc de mai bine... toate barcutele lui sunt intr-o continua transformare ...
Doar detine, inca, recordul de viteza de pe IOR. Nu stiu cat este, undeva pe la 90km/h, si nici cu ce barca l-a atins.
Oricum, din flota lui Zue, dupa rigger, asta mica, cat-ul, e cea mai faina si promite mult. In filmulet era abia la prima iesire, cu toate cele reglate asa, din ochi, sa avem rabdare...
Doar detine, inca, recordul de viteza de pe IOR. Nu stiu cat este, undeva pe la 90km/h, si nici cu ce barca l-a atins.
Oricum, din flota lui Zue, dupa rigger, asta mica, cat-ul, e cea mai faina si promite mult. In filmulet era abia la prima iesire, cu toate cele reglate asa, din ochi, sa avem rabdare...
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com
Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
ionristea@yahoo.com
Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
Postat 23 October 2008 - 10:55 AM
Daca avem noroc de vreme buna, sambata merg pe IOR sa vad care e rezultatul operatiei de apendicita ale Nelimitatului. Pe langa ca se invartea si portaxul datorita strangerii aiurea a unor piulite, am impresia ca o parte din piese lasau apa inauntru pentru racire, asa ca m-am jucat din belsug cu silicon universal pentru etansare si re-lipirea puntii. La primele teste, cu acelasi setup de inceput merge de rupe, vedem noi pe apa cum se comporta.
See ya!
See ya!
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 23 October 2008 - 11:44 PM
Brussolo, la Oct 23 2008, 09:15 AM, a spus:
La Zue e mereu loc de mai bine... toate barcutele lui sunt intr-o continua transformare ...
Cred ca in curind o sa avem pe IOR un cat care sa treaca de suta. Si nu o sa fie al meu. Eu doar sper sa inchid primul sezon pe la 80.
Postat 25 October 2008 - 08:43 PM
Se pare ca vremea este buna... dar nu se anunta nimeni... poate ca v-ati speriat de catul care trebuie sa vina cu peste suta sau de cei 80 la ora? Nu va lasati intimidati, sper ca toata lumea sa treaca pe acolo dar, fiecare la vremea lui...
Eu am pregatit cele doua barcute dar nu stiu daca sa pun acumulatorii la incarcat sau nu... nu vreau sa fiu singur pe malul baltii...
Deci, cine se mai anunta?
Eu am pregatit cele doua barcute dar nu stiu daca sa pun acumulatorii la incarcat sau nu... nu vreau sa fiu singur pe malul baltii...
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com
Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
ionristea@yahoo.com
Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
Postat 25 October 2008 - 09:06 PM
Brussolo, la Oct 25 2008, 09:43 PM, a spus:
Se pare ca vremea este buna... dar nu se anunta nimeni... poate ca v-ati speriat de catul care trebuie sa vina cu peste suta sau de cei 80 la ora? Nu va lasati intimidati, sper ca toata lumea sa treaca pe acolo dar, fiecare la vremea lui...
tu ce crezi. Da zborul cu cei trei chiloti de performanta? ;)