Iesiri pe balti Bucurestene Locatii
Postat 02 March 2008 - 07:00 PM
oricum trebuia sa-l platiti (cu o bere cel putin) pe soare_geo care a muncit din greu cu recuperatul :D :)
evenimente de cum am venit.....locas servo rupt.....brusollo cu barcuta mai mult rasturnata..........iony aproape la fel........ca sa nu mai zic de dilly care a stat numai pe sub apa :D ...de frica (probabil) lui Shuminica
stiu ca am fost rautacios.........sper sa nu va suparati
P.S. Dilly a fost cu submarinul (super fain)
evenimente de cum am venit.....locas servo rupt.....brusollo cu barcuta mai mult rasturnata..........iony aproape la fel........ca sa nu mai zic de dilly care a stat numai pe sub apa :D ...de frica (probabil) lui Shuminica
stiu ca am fost rautacios.........sper sa nu va suparati
P.S. Dilly a fost cu submarinul (super fain)
tel.0745026562
Postat 02 March 2008 - 07:36 PM
sonic xz, la 2 Mar 2008, 19:30, a spus:
si ceva poze,na-ti facut??sa ne bucuram si noi ochii :) :D
ba da...
s-au facut si ceva poze cu submarinul lui dily dar daca o sa postez pozele cu submarinul o sa ziceti ca fac misto de voi si va arat poze cu lacul ior gol..:D)
Postat 02 March 2008 - 08:15 PM
@ Zue .... eram cu ea rasturnata, ca mi-am permis... nu erau acumulatorii mei :) (Sarutmana nene pentru acumulatori) Si ... am mai exersat si eu aruncatu cu lanseta, maine poimanine tre sa plec la peste si nu mai aveam mana.
A fost educativ, am aflat si eu de ce nu mergea barca.... nu avea acumulatori (aia NiMh de 3800 cred ca sunt obositi rau...)
Duminica viitoare, daca fac rost de un regulator corespunzator, o sa ies si cu barca de la nenea Ipsihi sa dovedesc ca "fuge" ... (de fapt ... mai mult zboara)
@dily... "[...] e ca la avioane [...]"..., uite asa isi fac mana unii, inainte sa iasa cu EZ...
Oricum, sa mai zica cineva ca nu avem si submarin in IOR.
Vrem poze!!! Ca erau o gramada de aparate foto pe acolo.... (eu nu am apucat sa fac nici o poza cu telefonu... vorba lu Zue... eram "pescar")
PS... Ba, da fain merg alea.... Piranha...
A fost educativ, am aflat si eu de ce nu mergea barca.... nu avea acumulatori (aia NiMh de 3800 cred ca sunt obositi rau...)
Duminica viitoare, daca fac rost de un regulator corespunzator, o sa ies si cu barca de la nenea Ipsihi sa dovedesc ca "fuge" ... (de fapt ... mai mult zboara)
@dily... "[...] e ca la avioane [...]"..., uite asa isi fac mana unii, inainte sa iasa cu EZ...
Oricum, sa mai zica cineva ca nu avem si submarin in IOR.
Vrem poze!!! Ca erau o gramada de aparate foto pe acolo.... (eu nu am apucat sa fac nici o poza cu telefonu... vorba lu Zue... eram "pescar")
PS... Ba, da fain merg alea.... Piranha...
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com
Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
ionristea@yahoo.com
Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
Postat 02 March 2008 - 09:54 PM
Maine revin eu cu poze multe ....acum nu sunt acasa ...iar cablul de date e infipt la mine in calculator....:D
A fost a doua iesire pe IOR pentru mine.....in ciuda vantului a fost multa lume azi..... si a fost superb!
Revin maine cu multe poze!
.....................................................
Later Edit :
Hai ca m-am intaratat .....merg acasa dupa cablu ...si postez chiar in seara asta! In 2 ore aveti poze! :)
A fost a doua iesire pe IOR pentru mine.....in ciuda vantului a fost multa lume azi..... si a fost superb!
Revin maine cu multe poze!
.....................................................
Later Edit :
Hai ca m-am intaratat .....merg acasa dupa cablu ...si postez chiar in seara asta! In 2 ore aveti poze! :)
Aceasta postare a fost editata de nch: 02 March 2008 - 09:57 PM
0745.356.013
Bucuresti/Rahova
Bucuresti/Rahova
Postat 02 March 2008 - 10:43 PM
frumos astazi pe balta.......s a comportat bine submarinul .....data viitoare v a fi mai bine echilibrat, sim poate cine stie.....as vrea sa i pin si camera video.......poate cineva sare cu o parere sau un ajutor ....
poze am facut si eu........le atasez:
poze am facut si eu........le atasez:
Imagini atasate
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0744.35.25.89
0727.88.75.46