Modelism - RHC Forum: Un NOU tip de baterii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Un NOU tip de baterii ...USB !!!

#1 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 765
  • Inregistrat: 31-May 04

Postat 25 September 2006 - 08:49 AM

USB cells

Aceasta postare a fost editata de charlie: 25 September 2006 - 08:50 AM

0

#2 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 25 September 2006 - 10:52 AM

Si la ce bun sa dai 6,5 £ pe o bucata?

Sau s-o luam ca o gluma? :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de navigator: 25 September 2006 - 10:58 AM

0

#3 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2006 - 10:21 AM

S-o luam ca o idee...pentru incarcarea bateriilor. Multi au charger triton in casa dar de un MILION de ori mai multi au un port USB in casa... :mellow:
0

#4 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 26 September 2006 - 03:31 PM

Da charlie, asa e. Dar sa dai pe un acumulator de maxim 1400 mAh (cred ca ai observat ca nicaieri nu se pomeneste de capacitate ca stiu ei "de ce", dar aceasta valoare am dedus-o din informatia ca se pot incarca si cu un charger obisnuit la 250mA timp de 7 ore) bani cu care iti cumperi 3 (trei) celule de 2500mA de marca ? Pentru ce? Ca sa stai cu el la incarcat probabil 24 ore daca USB-ul nu da mai mult de 100mA? Si ce te faci cind ai doar doua USB si trebuie sa incarci mai multe celule? Si daca nu ai nevoie de aparatul cu USB in functiune tot timpul asta, consumi kilovati doar ca sa incarci niste prapadite de "acumulatoare minune"? Mai vrei?

Nu-i mai simplu sa cumperi un charger mic (portabil) care incarca 4 celule odata si are costul unei asemenea "baterii-minune-USB" si care e mult mai mic si usor decit un laptop si care...

Hai sa fim seriosi! Tie nu-ti miroase a fraiereala? Mie da! In prima faza dupa ce am parcurs cu atentie tot siteul am ris de motivele lor stupide de a le cumpara marfa dar acum imi dau seama ca incearca si ei sa traiasca.

0

#5 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2006 - 08:14 PM

Era doar un subiect de informare...nu te agita atat...
0

#6 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 26 September 2006 - 09:54 PM

Daca nu scriai:

Citeaza

S-o luam ca o idee...pentru incarcarea bateriilor. Multi au charger triton in casa dar de un MILION de ori mai multi au un port USB in casa...
crezi ca ma "agitam"?
Dar mai trebuie si filtrata informatia de pe net ca slava Domnului, e destula si variata.

Oricum, eu credeam ca aici e forum si fiecare poate dezbate o idee, spre lamurirea tuturor. Imi pare rau daca te-ai suparat.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 26 September 2006 - 10:30 PM

0

#7 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 26 September 2006 - 11:14 PM

navigator, la 26 Sep 2006, 21:54, a spus:

crezi ca ma "agitam"?

Da
DT
0

#8 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2006 - 08:25 AM

:D :) :) ...da nu m-am suparat...
0

#9 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 27 September 2006 - 08:39 AM

In definitiv e o noutate in domeniu...e bine ca am aflat-o si noi! CIne stie ce ne rezerva viitorul?...statii RC conectate la laptopul cel de toate zilele...si nu ne vom putea pisa contra vantului!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#10 Useril este offline   jaffar 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 247
  • Inregistrat: 20-May 05

Postat 27 September 2006 - 08:56 AM

navigator, la 26 Sep 2006, 15:31, a spus:

Pentru ce? Ca sa stai cu el la incarcat probabil 24 ore daca USB-ul nu da mai mult de 100mA? Si ce te faci cind ai doar doua USB si trebuie sa incarci mai multe celule? Si daca nu ai nevoie de aparatul cu USB in functiune tot timpul asta, consumi kilovati doar ca sa incarci niste prapadite de "acumulatoare minune"? Mai vrei?

exista hub-uri usb cu multe porturi. consuma mai putin decit un charger :)
probabil pentru cei care nu au pretentii de chargere foarte interesante, poate fi o solutie.
A physics truck just turned over outside! There’s physics everywhere!
0

#11 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 27 September 2006 - 01:08 PM

charlie :)

jaffar, eu sint un tip foarte practic si calculat. De acord cu hub-urile USB (am si discutat cu un prieten despre asta). Problema e ca nu multi au si aceste hub-uri si inca odata repet: costul foarte mare platit pentru "mai nimic" din punct de vedere al capacitatii nu se justifica.
De fapt nu are nici un avantaj, nici macar la incarcarea USB, care iar repet: dureaza foarte mult (pe undeva la 24 ore pentru un acumulator tip AA de 1400 mAh cu ingaduinta). Eu zic ca un set complet de 4 acumulatori de 2500mAh si incarcatorul lor portabil (care numai "cu pretentii" nu poate fi numit), cumparate din orice supermarket e mult mai rentabil, chiar si daca te gindesti ca poti incarca in timp scurt.

Poate n-am cautat eu atent pe siteul ala si n-am gasit capacitatea acumulatorilor si timpul de incarcare la USB. Cu siguranta ca daca mi le indica cineva si sint relevante, o sa-mi revizuiesc parerea.

0

#12 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2006 - 08:17 AM

navigator-ule...nici nu conteaza cat costa sau cat timp se incarca...am vrut doar sa arat lumii ca "S-A MAI INVENTAT CEVA" si anume acumulatori cu port USB.

Acum daca ar mai fi si nitica electronica pe langa mufa aia USB si ai avea si un soft in PC cu care sa vezi tensiunea si curentul de incarcare plus capacitatea asimilata de element atunci cred ca am ajuns intr-un punct interesant.

Pana atunci e doar ceva informativ. Nici macar reclama nu este.
0

#13 Useril este offline   Iceman575 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 01 October 2006 - 12:46 AM

deci cel mai tare mi se pare reclama cu

"Top-Up
Charging for just a few minutes provides extra hours of instant use for most input devices."

nu sunt eu cel mai bun in domeniu dar din cate stiu bateri NiMh au efectu de memorie care daca faci ce zic acesti stimati domni duce la scaderea MASIVA a capacitati bateriei.

Macar se scurteaza durata de incarcare data viitoare :D:p:p
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu