Pregatirea caroseriilor pt eveniment:
Gata de plecare 23 - 24 1:8 IC Track GP Fiorano
Postat 18 September 2006 - 09:36 AM
Savage4fun, la 18 Sep 2006, 09:24, a spus:
ducati999 hai cu atelieru ala de reparatii ca nu ne descurcam :rolleyes: http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
Aceasta postare a fost editata de pp@ul: 18 September 2006 - 09:41 AM
Postat 18 September 2006 - 10:19 AM
pp@ul, la 18 Sep 2006, 09:36, a spus:
Savage4fun, la 18 Sep 2006, 09:24, a spus:
ducati999 hai cu atelieru ala de reparatii ca nu ne descurcam :rolleyes: http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
prietene,eu cred ca ai ceva cu mine!!!!!nu te cunosc si nici nu ma intereseaza sa te cunosc,asa ca te rog sa-ti vezi de grijile tale si sa ma lasi pe mine ..........oki B) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif B)
Bafta la concurs!!!!!!!......asteptam vesti bune din partea voastra!!!!!
Aceasta postare a fost editata de ducati999: 18 September 2006 - 10:21 AM
Postat 18 September 2006 - 11:13 AM
Asa cum a spus si Mihai, echipa care va participa la acest mare concurs este gata.
Masinile sunt pregatite, caroseriile idem, asa ca trebuie sa ne tineti pumnii stransi!
Sper sa facem impresie buna.
Postat 18 September 2006 - 02:57 PM
Postat 18 September 2006 - 05:29 PM
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
Postat 18 September 2006 - 10:00 PM
Bafta baieti......si ca urare (chiar daca sunteti intre 'prieteni' cu colegii modelisti from around the world):
KICK SOME FOREIGN ASS!!! :D :D
Postat 19 September 2006 - 12:07 AM
ducati999, la 18 Sep 2006, 10:19, a spus:
Bafta la concurs!!!!!!!......asteptam vesti bune din partea voastra!!!!!
ce ai fetitza de te panichezi asa .....glumeam si eu cu tine...nu-ti pierde umorul ca imbatranesti mai repede, nu stii??
multumim fanilor nostrii de pe site si din intreaga lume ....speram sa nu va dezamagim :D
domnul faur tineti-ne pumnii!!!
bafta si bulan
Aceasta postare a fost editata de pp@ul: 19 September 2006 - 12:08 AM
Postat 19 September 2006 - 03:46 PM
Postat 25 September 2006 - 12:45 PM
Postat 26 September 2006 - 10:16 AM
Dupa nenumarate peripetii, atat la dus cat si la intors (mai ales), am reusit sa ajungem teferi!
Un drum realmente greu dar frumos.
A meritat din plin acest efort, atat pentru a arata ca existam si noi (lucru facut si de alti sportivi) cat si pentru tot ceea ce am mai invatat!
Am fost primiti cu simpatie, am fost ajutati atunci cand am cerut sfatul altor piloti si am fost sustinuti cu tot ce am avut nevoie de catre echipa SERPENT prezenta la acest concurs.
A fost cel mai mare concurs la care am participat pana acum, am avut placerea sa pilotez alaturi de cele mai mari nume din automodelismul mondial si am avut ocazia sa cunostem si sa ne imprietenim cu cei mai mari producatori de motoare pentru automodele RC.
Sincer, am ramas profund impresionat de felul cum am fost tratati!
Vreau sa amintesc doar cateva nume:
- Lamberto Collari, de 7 ori campion mondial;
- Alberto Picco;
- Ielasi Daniele;
- Walter Salemi;
- Stefano Solaroli;
- Marco Vanni;
- Jernej Vuga;
- Pirani Andrea.
- Massimo Fantini
La clasa de 1/8 au prezenti 62 de piloti din 10 tari!
Cu aceasta ocazie am putut constata ca efortul depus in ultimul an nu a fost de prisos! Fata de anul trecut am urcat cateva locuri bune, am trecut in fata unor piloti pe care la momentul respectiv imi era greu sa cred ca ii voi depasi vreodata.
Este clar ca daca te antrenezi orice este posibil!
Am ramas placut impresionat de prestatia lui Ionut si Mihai, doi piloti care promit mult.
Pentru Mihai si Ionut a fost primul concurs de acest nivel la care au participat si la care s-au descurcat super!
Categoric, tracul pe care il ai in astfel de situatii este greu de controlat insa, numai participand la astfel de competitii inveti sa te controlezi.
Felicitati Mihai, felicitari Ionut!
Cat de curand postam si ceva poze!
In final postez clasamentul final pentru acest concurs la clasa 1/8 IC Track:
Fisiere atasate
-
Class_fin_1_8.pdf (51.23K)
Number of downloads: 142
Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 26 September 2006 - 11:01 AM
Postat 26 September 2006 - 11:12 AM