Pagina 1 din 1
ce se vinde mai nou pe net
Postat 16 September 2006 - 04:31 PM
@Alexutzule, :D :D ... Ce' daca-i mare ! Intra ... la feroviari ... :wub:
Stima,
PS: Stai sa vezi cand or aparea aia cu ... rachete echipate ... ! :wub:
Stima,
PS: Stai sa vezi cand or aparea aia cu ... rachete echipate ... ! :wub:
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 16 September 2006 - 05:04 PM
super! m-am gandit ca si eu as putea pune un anunt ca de mult am niste rude care incearca sa vanda un tractor cu senile (dela mai mare) :wub:
Postat 16 September 2006 - 07:30 PM
Ahh e fain asta la noi ca ma pot plimba cu el pi' cientru seara la agatat <_< , ii pun un sistem audio k-lumea si niste Subwofere, folie pe geamuri niste eleroane, angel eyes,stopuri cu led-uri si gata poate mai fac si liniute cu baietii...... daca nu, il folosesc pe post de dric si duc mortii la cimitir ca e mai bine iese si banu ;).
Acum ca sa va dati seama ca nu aberez chiar cu totul trebuie sa va spun daca nu stiti ca Radautiul ar fi cica singurul oras din tara unde linia ferata trece exact prin centrul orasului pentru ca apoi sa taie si cimitirul in doua.... deci la noi in oras e mijlocul de transport ideal :D , apropo cam cat ar costa ca n-am vazut nici un pret pe site poate il fac Maxi-taxi macar :rolleyes:
Acum ca sa va dati seama ca nu aberez chiar cu totul trebuie sa va spun daca nu stiti ca Radautiul ar fi cica singurul oras din tara unde linia ferata trece exact prin centrul orasului pentru ca apoi sa taie si cimitirul in doua.... deci la noi in oras e mijlocul de transport ideal :D , apropo cam cat ar costa ca n-am vazut nici un pret pe site poate il fac Maxi-taxi macar :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de Cypy: 16 September 2006 - 07:34 PM
Postat 16 September 2006 - 08:44 PM
Cypy, la 16 Sep 2006, 19:30, a spus:
... sa va spun daca nu stiti ca Radautiul ar fi cica singurul oras din tara unde linia ferata trece exact prin centrul orasului ... :rolleyes:
... mai e si Lupeniu' de la noi, unde calea ferata trece tot pi shentru , pe langa primarie ...
Io de asta stiam ca-i siguru' de felu' asta ... Da' uite ;) ca nu-i asa ... <_<
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
Arata acest topic
Pagina 1 din 1