A incercat cineva sa foloseasca accu Li-Po de telefoane pt a achpa avioane ?????? Se pot incarca cu chargerele utilizate de noi in genereal (ma refer la cele care stiu si acest mod)
Pagina 1 din 1
Acumulatoru LI-PO
Postat 11 April 2007 - 08:07 PM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 11 April 2007 - 08:13 PM
Merge ...da sa nu sugi curent instantaneu mult din ei ca fac buf...am testat pe un Easy Star cu 2 celule de telefon Nokia cu motor speed 400 si a mers nu a facut buf ...si se incarca normal cu incarcatoarele dedicate pentru acest tip de acc max 1C...atentie la chinezarisme din piata ...bafta
Aceasta postare a fost editata de Calu2: 11 April 2007 - 08:15 PM
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
Postat 11 April 2007 - 08:37 PM
Intr-adevar, merge.
Si eu mi-am facut un pac din Li-Ion de PDA. Initial am facut cu numai 2 celule serie si avea rezistenta interna prea mare. Cand bagam gaz la maxim pe un motor 400, dupa aprox. 10 secunde intra LVCul, iar celulele se incalzeau. Am rezolvat punand cate doua celule in paralel si doua blocuri paralel in serie. Am obtinut in felul asta un pac 2S2P care tolereaza gazul la maxim ptr decolare, dar dupa aia trebuie redus si zburat la pas de plimbare de domnisoara. Nu merge acrobatie si chiar dupa zbor linistit celulele sunt destul de calde in comparatie cu LiPoii cinstiti.
Incarc cu incarcatorul de LiPo.
Cirip
Si eu mi-am facut un pac din Li-Ion de PDA. Initial am facut cu numai 2 celule serie si avea rezistenta interna prea mare. Cand bagam gaz la maxim pe un motor 400, dupa aprox. 10 secunde intra LVCul, iar celulele se incalzeau. Am rezolvat punand cate doua celule in paralel si doua blocuri paralel in serie. Am obtinut in felul asta un pac 2S2P care tolereaza gazul la maxim ptr decolare, dar dupa aia trebuie redus si zburat la pas de plimbare de domnisoara. Nu merge acrobatie si chiar dupa zbor linistit celulele sunt destul de calde in comparatie cu LiPoii cinstiti.
Incarc cu incarcatorul de LiPo.
Cirip
Aceasta postare a fost editata de Cirip: 11 April 2007 - 08:37 PM
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
Postat 11 April 2007 - 09:04 PM
si eu pe un Easy star vroiam sa pun si am un Intellispeed de la Simprop care stie Li-Po dar motor 480

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Arata acest topic
Pagina 1 din 1