Salutare. Am fost zilele trecute la singura sursa de epoxy pe care o stiu in Bucuresti si am avut surpriza sa aflu ca de anu' acesta rasina epoxy este inclusa pe lista materialelor periculoase si pentru a o cumpara imi trebuie licenta de transport pentru materiale periculoase. O mare tampenie pentru ca daca ii interesa cu adevarat siguranta nu cereau doar licenta de transport ci si licenta de folosire pentru ca o poate compara oricune daca plateste 1.5 mil transportul. Bine oamenii vand in cantitati industriale si probabil de aceea le-a fost impusa reglementarea aceasta.
Intrebarea este: stiti careva vre-o sursa de epoxy (+intaritor) in cantitati mai mici (1, 2 kg)?
sa nu-mi spuneti sa-mi iau o duzina de seringi pt. k mi s-a mai spus asta...:(:( :huh: :(
Pagina 1 din 1
Rasina epoxy de unde?
Postat 12 April 2007 - 09:02 PM
am sunat azi acolo si nu mi-a raspuns nimeni....asa ca am sunat la celalalt numar de la ei, respectiv 3452766 (fara interior) si am vorbit cu o fata care mi-a zis sa ii sun luni din nou pentru ca nu au niste materii prime. Bine........eu am cerut nestrapol.Daca stie cineva.....trebuie sa ma duc cu recipientele mele?
Aceasta postare a fost editata de egrig: 12 April 2007 - 09:04 PM
Postat 12 April 2007 - 11:27 PM
ultima data am luat cu 365 mii litru cu intarritor acum parca s-a mai ieftinit parca 245mii sau cam asa..si nestrapolu este ieftin cu toate alea ..lasai paia de la policolor ca sunt scarbe doar 20 litri pe comanda si alte alea...bafta
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
Postat 13 April 2007 - 07:49 AM
Eu, ma duc la o firma care face diverse din fibra. D'acolo-mi iau ce-mi trebuie (sortiment) si cit i-mi trebuie (evident ma inteleg cu mesterul). Ceva mai greu a fost cind faceam elici, rasina pentru pale de elicopter e mai greu de gasit.
Aceasta postare a fost editata de vlad1: 13 April 2007 - 07:51 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1