am cateva nedumeriri in urma functionarii diferite a motoarelor in functie de combustibil.
intrebarea suna asa:
cat % ulei se gaseste in :
1.Jamara 10% nitro aero
2.Graupner Titan 5% nitro aero
3.Tornado 5% nitro aero
4.Tornado 25% nitro AUTO.(aici mi-a soptit o pasarica ca ar fi 9%
:(
pe ambalajele originale nu prea scrie cat ulei au,desi e important.
Pagina 1 din 1
combustibili la comanda..... ulei%nitro%
Postat 07 September 2006 - 06:55 PM
Specificatiile la tornado le gasesti la ei pe site http://www.tornado-products.com/
Adica alea CAR toate contin 9% "Contains 9% specially developed synthetic oil."
Alea de aero au 15 % indiferent de nitro "Contains 15% specially developed synthetic oil."
Adica alea CAR toate contin 9% "Contains 9% specially developed synthetic oil."
Alea de aero au 15 % indiferent de nitro "Contains 15% specially developed synthetic oil."
DT
Postat 07 September 2006 - 07:05 PM
SILVIU66, la 7 Sep 2006, 19:19, a spus:
cat % ulei se gaseste in :
22% ulei...scrie pe bidon...din diferente!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 08 September 2006 - 06:07 AM
Tornado
La Car este mai putin ulei sinthetic plus ceva ricin. Daca are mai mult ulei nici numai e Ok penru concursuri si din cauza uleiul nici nu atingeau motorele turatii alea mari care necesita. Motorele auto au turatii mult mai mari, chiar duble de cit cele aero sau heli.
La auto exista si un test de verficare carburant la concursuri la care sa verifica continut ulei si nitro. Testul sa numeste nitromax si acollo partea ulei nu trebuie sa depaseasca un anomit nivel.
Ce zice RedSky este corect.
Carburant Car nu poate fi folosit la aero fara sa mai adaugati ceva ulei, de altfel riscati defecte la motoare aero.
La Car este mai putin ulei sinthetic plus ceva ricin. Daca are mai mult ulei nici numai e Ok penru concursuri si din cauza uleiul nici nu atingeau motorele turatii alea mari care necesita. Motorele auto au turatii mult mai mari, chiar duble de cit cele aero sau heli.
La auto exista si un test de verficare carburant la concursuri la care sa verifica continut ulei si nitro. Testul sa numeste nitromax si acollo partea ulei nu trebuie sa depaseasca un anomit nivel.
Carburant Car nu poate fi folosit la aero fara sa mai adaugati ceva ulei, de altfel riscati defecte la motoare aero.
Walter Born
rhc@born.ro
rhc@born.ro
Postat 08 September 2006 - 06:38 AM
wabo1, la 8 Sep 2006, 07:07, a spus:
de asta intrebam ,m-am lamurit .
Multumesc.
flying is my life...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1