Comanda TowerHobbies.com, aeromodele
Postat 17 November 2009 - 08:27 PM
Daca mai e cineva amator sa se combine la o comanda pentru aeromodele intregi ar fi foarte bine, daca facem un grupaj transportul va iesi mai ieftin. Daca ar mai fi macar 2-3 oameni, am calculat si ar veni aproximativ 200 RON peste pretul de pe site, asta incluzand si transportul, si TVA-ul si vama platite in tara.
Va rog sa-mi spuneti aici sau pe PM daca vreti ceva ca sa putem face calculul total al costurilor.
Comanda va ajunge direct in Bucuresti, in doua-trei saptamani, durata de livrare obisnuita de pe Tower.
Postat 19 November 2009 - 12:04 PM
ovidiugm, la Nov 17 2009, 08:27 PM, a spus:
Daca mai e cineva amator sa se combine la o comanda pentru aeromodele intregi ar fi foarte bine, daca facem un grupaj transportul va iesi mai ieftin. Daca ar mai fi macar 2-3 oameni, am calculat si ar veni aproximativ 200 RON peste pretul de pe site, asta incluzand si transportul, si TVA-ul si vama platite in tara.
Va rog sa-mi spuneti aici sau pe PM daca vreti ceva ca sa putem face calculul total al costurilor.
Comanda va ajunge direct in Bucuresti, in doua-trei saptamani, durata de livrare obisnuita de pe Tower.
as fii interesat....detalii pe privat
Postat 19 November 2009 - 12:20 PM
Pentru HK m-am linistit, nu se merita cuplarea a 2-3 impreuna, numai pentru transport, ba din contra, poti avea probleme la vama cu pachetul mai mare, in timp ce unul la 1/3 volum/continut ar fi putut trece fara probleme.
Nu mai vorbesc si de raspandirea pachetului ulterior in tara in diverse locuri...
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 November 2009 - 12:21 PM
Postat 19 November 2009 - 02:09 PM
Ideea e ca vorbim aici de produse mari, pe care oricum nu ai cum sa le "ascunzi" de vames chiar si daca le comanzi unul cate unul.
renatoa, daca te intereseaza ceva da-mi link, si poti sa vezi si singur diferenta :rolleyes:.
Postat 20 November 2009 - 02:29 PM
ovidiugm, la Nov 19 2009, 02:09 PM, a spus:
Ideea e ca vorbim aici de produse mari, pe care oricum nu ai cum sa le "ascunzi" de vames chiar si daca le comanzi unul cate unul.
renatoa, daca te intereseaza ceva da-mi link, si poti sa vezi si singur diferenta :).
salut nu am nevoie de un model. Imi trebuie doar asta http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...=LXLCL5&P=K
Este ok ?
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
Postat 20 November 2009 - 02:41 PM
Nu prea este ok, pentru ca nu sunt destui oameni ca sa fac comanda (mai astept macar inca unul cu ceva mare, nu piese), si produsul nu e pe stoc.
Daca intra pe stoc pana sa fac comanda iti dau un PM.
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 20 November 2009 - 02:41 PM
Postat 27 November 2009 - 03:22 PM
Inclusiv modele complete.