Modelism - RHC Forum: Comanda TowerHobbies.com, aeromodele - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Comanda TowerHobbies.com, aeromodele

#1 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 17 November 2009 - 08:27 PM

Saptamana viitoare voi face o comanda pentru doua articole voluminoase pe www.towerhobbies.com.

Daca mai e cineva amator sa se combine la o comanda pentru aeromodele intregi ar fi foarte bine, daca facem un grupaj transportul va iesi mai ieftin. Daca ar mai fi macar 2-3 oameni, am calculat si ar veni aproximativ 200 RON peste pretul de pe site, asta incluzand si transportul, si TVA-ul si vama platite in tara.

Va rog sa-mi spuneti aici sau pe PM daca vreti ceva ca sa putem face calculul total al costurilor.

Comanda va ajunge direct in Bucuresti, in doua-trei saptamani, durata de livrare obisnuita de pe Tower.
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#2 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2867
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 19 November 2009 - 12:04 PM

Vezi postareaovidiugm, la Nov 17 2009, 08:27 PM, a spus:

Saptamana viitoare voi face o comanda pentru doua articole voluminoase pe www.towerhobbies.com.

Daca mai e cineva amator sa se combine la o comanda pentru aeromodele intregi ar fi foarte bine, daca facem un grupaj transportul va iesi mai ieftin. Daca ar mai fi macar 2-3 oameni, am calculat si ar veni aproximativ 200 RON peste pretul de pe site, asta incluzand si transportul, si TVA-ul si vama platite in tara.

Va rog sa-mi spuneti aici sau pe PM daca vreti ceva ca sa putem face calculul total al costurilor.

Comanda va ajunge direct in Bucuresti, in doua-trei saptamani, durata de livrare obisnuita de pe Tower.

as fii interesat....detalii pe privat
0

#3 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 19 November 2009 - 12:20 PM

Chiar ati facut calcule EXACTE ce se castiga din asta ?
Pentru HK m-am linistit, nu se merita cuplarea a 2-3 impreuna, numai pentru transport, ba din contra, poti avea probleme la vama cu pachetul mai mare, in timp ce unul la 1/3 volum/continut ar fi putut trece fara probleme.
Nu mai vorbesc si de raspandirea pachetului ulterior in tara in diverse locuri...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 November 2009 - 12:21 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#4 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 November 2009 - 02:09 PM

Intr-adevar din HK nu renteaza, dar de pe Tower se scutesc cam 150 RON per produs la transportul grupat, cu cat sunt mai multe cu atat e mai bine. S-a simtit la mine atunci cand am comandat doua in loc de unul, de-aia astept sa se stranga macar inca 2-3 oameni sa mai dau drumul la o comanda.
Ideea e ca vorbim aici de produse mari, pe care oricum nu ai cum sa le "ascunzi" de vames chiar si daca le comanzi unul cate unul.

renatoa, daca te intereseaza ceva da-mi link, si poti sa vezi si singur diferenta :rolleyes:.
0

#5 Useril este offline   stefanc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 12-April 04

Postat 20 November 2009 - 02:29 PM

Vezi postareaovidiugm, la Nov 19 2009, 02:09 PM, a spus:

Intr-adevar din HK nu renteaza, dar de pe Tower se scutesc cam 150 RON per produs la transportul grupat, cu cat sunt mai multe cu atat e mai bine. S-a simtit la mine atunci cand am comandat doua in loc de unul, de-aia astept sa se stranga macar inca 2-3 oameni sa mai dau drumul la o comanda.
Ideea e ca vorbim aici de produse mari, pe care oricum nu ai cum sa le "ascunzi" de vames chiar si daca le comanzi unul cate unul.

renatoa, daca te intereseaza ceva da-mi link, si poti sa vezi si singur diferenta :).

salut nu am nevoie de un model. Imi trebuie doar asta http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...=LXLCL5&P=K

Este ok ?
Sal'tare
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
0

#6 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 November 2009 - 02:41 PM

Sal,
Nu prea este ok, pentru ca nu sunt destui oameni ca sa fac comanda (mai astept macar inca unul cu ceva mare, nu piese), si produsul nu e pe stoc.
Daca intra pe stoc pana sa fac comanda iti dau un PM.

Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 20 November 2009 - 02:41 PM

0

#7 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 November 2009 - 03:22 PM

Comanda noua Towerhobbies.com luni, 30 noiembrie.
Inclusiv modele complete.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu