Salut la toata lume!
Incep direct, e mai simplu:
Intru pe forum si vreau sa caut ceva anume, ce ma intereseaza si ... atunci si trebuie sa caut peste tot prin modelism feroviar.
Cred ca o impartire pe grupe mari H0, TT, N, alte scari care la randul lor sa aiba subgrupe: locomotive, vagoane, diorame, cladiri, electronica etc etc, ar fi de un real folos pentru toata lumea.
In acest fel fiecare deschide un subiect in grupa si subgrupa lui.
Este adevarat ca multe lucruri sunt comune pentru toate scarile: actionari, electronica, remodelare etc dar eu raman la idee.
Poate nu am cautat bine dar nu am vazut nici la rubricile vanzari/cumparari o delimitare pe scari.
Cu stima,
LDH
Pagina 1 din 1
Grupe si subgrupe modelism feroviar Pentru o mai usoara cautare
Postat 04 September 2006 - 09:18 AM
Cred ca implementarea respectiva, ar putea avea efecte si la alte capitole.
De ex. aero: termice, electrice, planoare, heli, etc. E muuuult mai usor de cautat ceva, daca le ai ordonate dupa niste criterii ... Idem, altele !
Stima,
De ex. aero: termice, electrice, planoare, heli, etc. E muuuult mai usor de cautat ceva, daca le ai ordonate dupa niste criterii ... Idem, altele !
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 04 September 2006 - 10:14 AM
Andrei, la 4 Sep 2006, 08:44, a spus:
Se face. Buna idee. In prezent am achizitionat un soft nou pt forum, in scurt timp il implementam. Dupa implementare facem schimbarea.
Salut!
Multumesc pentru intelegere si abia asteptam schimbarile.
Am spus "asteptam" pentru ca, se pare, solutia este buna pentru toate sectiile de modelism.
Multumesc inca odata
Sa auzim de bine
Postat 04 September 2006 - 01:03 PM
Sau se poate folosi butonul "Cauta".
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1