Despre magazinul Unirea In legatura cu cele postate aici
Postat 07 June 2006 - 06:13 PM
Ma numesc Stanciu Livian, sunt un vechi pasionat si comerciant, cu machete.
Am citit postarile voastre de aici, si am observat ca lipseste niste amanunte, care poate uni dintre voi le stie, sau nu.
La magazinul Unirea, au fost doua magazine axate pe modelism, unul din ele era in aripa din Calarasi, etaj trei, apoi sa tot mutat, iar din cauza maririi chiriei, sa desfiintat, iar celalant in corpul vechi-cel din mijloc, tot etajul trei, in locul lui Diverta-care este acum, a fost Megastore, care avea la vanzare kit-uri din plastic, dar aveau si modele de aeromodelism, cu telecomanda, statii, etc.
In mare parte din produsele puse spre vanzare, erau aduse de RHC.
Din pacate Megastore, a dat faliment, sau alte motive, care au dus la desfintarea magazinului.
Cu stima,
Livian
Postat 07 June 2006 - 06:39 PM
"uni dintre voi nu le stie"
"sa tot mutat"
"sa desfiintat"
"celalant"
"desfintarea"
...eu am plecat sa imi tratez ochii, deja ma dor...
Flickr - pozele mele
Postat 07 June 2006 - 09:31 PM
VIPER, la 7 Jun 2006, 18:39, a spus:
"uni dintre voi nu le stie"
"sa tot mutat"
"sa desfiintat"
"celalant"
"desfintarea"
...eu am plecat sa imi tratez ochii, deja ma dor...
te rog io, ia-ma si "pi mini"...!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 08 June 2006 - 06:39 AM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 08 June 2006 - 06:36 PM
Postat 22 June 2006 - 08:15 AM
In al doilea rand cred ca trebuia sa iti pui nick-ul de Spargmax = sparg maxima atentie a concentratilor care este si ceteste la mesajele mele;
Parerea mea este ca nu suntem niste fani Pruteanu, dar fratioare nici chiar asa, ca intr-adevar te ia durerea de cap, si nu poti suporta asa ceva. (una, doua greseli se puteau pune pe seama degetelor mai groase)
In concluzie cred ca tu nu ai avut un mesaj important a spune, ci mai degraba a fost "lectia de gramatica" la care trebuia sa urmeze si: "Asa nu, asa da!!!" dar ultima parte lipseste cu desavarsire....io inca astept....pt ca sunt un ahtiat al gramaticii romane, si inca sunt multe cuvinte romanesti in vocabularul meu pe care nu stiu, si nu am invatat inca, sa le pocesc cum trebuie...
Cu respectul cuvenit, care este....
Postat 22 June 2006 - 09:05 AM
Diesel power, la 22 Jun 2006, 08:15, a spus:
Esti pe aproape mai Diesel Jr. Singura greseala gramaticala notabila e chiar in nick-ul lui, a vrut sa scrie sigur Spermax.
Postat 23 June 2006 - 07:28 AM
Postat 23 June 2006 - 07:56 AM
melsoft, la 23 Jun 2006, 07:28, a spus:
Eu unu, nu vreau sa desfiintez pe nimeni, dar macar ma chinui de fiecare data sa scriu calm, ca nu ma grabeste nimeni. Si eu fac greseli ca orice om, dar d-aia exista butonul "modifica" si ma mai uit sa vad unde am gresit, si am pretentia macar sa dam un exemplu si celor care sunt noi pe forum cat si celor care doar intra sa se uite....e chiar asa complicat sa scrii corect???
Aceasta postare a fost editata de Diesel power: 23 June 2006 - 07:57 AM
Postat 14 July 2006 - 08:26 PM
Poate nu este complicat sa scri corect dar pe acest forum se dezbat probleme
de ordin tehnic si eu nu am vazut pina acum nici un moderator care sa atraga
atentia cuiva care a facut o greseala elementara a unui principiul tehnic care
m-i se pare mult mai grav decit o greseala de gramatica. Si referitor la asa zisi
incepatori nu aveti de unde sa stiti nici ce studi au nici ce experienta , in ce domeniul, asta pina cind nu ne declinam fiecare identitatea pe bune si atunci
un incepator adevarat stie exact la cine sa apeleze cind are nevoie de ajutor.
Si pot sa continui cu foarte multe exemple negative de pe acest forum dar mai
sper ca un regulament nou si bine gindit va face ordinea normala pe acest
forum.
O ZI BUNA
Postat 14 July 2006 - 09:42 PM
iar daca nu stii sa scrii ce gandesti (adica sa inteleaga si altii in mod "citet" ce ai vrut sa spui) poti avea cea mai mare experienta din lume ca nu foloseste ABSOLUT NIMANUI!!
unu se enerveaza ,unu nu mai are chef sa citeasca ,unu il desconsidera pe scriitorul mesajului s.a.m.d.
uite intr-un simplu mesaj scurt:
Citeaza
m-i se ,nici ce studi au , in ce domeniul, pina cind ,cind , regulament nou si bine gindit va face ordinea normala pe acest
forum.
@georgelus18
shi uite asa megamembrii kare este ,kare au ajuns megamembrii scriind si korect si raspunzind si la subiect,care este si stiu si pot ajuta comunitatea sau saturat shi de gramatica shi de forum shi de cei kare skriu kum ii apuk sau cu-m au invata ei pe la scoala daca au ajuns pacolo si ei care este megamembrii sau saturat si nu mai scriu aici.
semnat: a lu vanghelie s'traitzi! indescifrabil da atata pot
X
Postat 14 July 2006 - 11:18 PM
pt ce o mai exista butonul ala, dupa ce ai postat ceva, pe care scrie "MODIFICA"????
si eu si oricine, cred, ca greseste......dar fratilor daca tot se poate modifica ...... faceti-o!!!! nu este asa de greu
Aceasta postare a fost editata de Diesel power: 14 July 2006 - 11:19 PM
Postat 29 September 2006 - 07:59 PM