Modelism - RHC Forum: statistica - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

statistica auto-rc

#31 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 10 September 2006 - 09:47 PM

Hobbyland, la 10 Sep 2006, 19:59, a spus:

-Vad ca reprezentantii FRMd. nu si-au exprimat inca parerea.

FRMd isi exprima parerea prin votul comisiei de specialitate, formata (regulamentar) de seful comisiei ales in mod democratic, la ultima AG.

FRMd nu este obligata sa ia pozitie sau sa se justifice pe forumul RHC !!!

Prezenta membrilor (catzi or fi ei) FRMd pe acest forum are un caracter ABSOLUT PRIVAT iar opiniile lor nu sunt-neaparat- ale FRMd.

Am facut precizarea asta ca pe viitor sa nu mai implicati FRMd in treburile particulare etalate pe un forum privat.

In plus, FRMd nu lucreaza cu nickname-uri, ci cu persoane reprezentate prin nume si prenume, si care figureaza in lista membrilor cluburilor afiliate. Asta e regula, Domnule Faur. Trageti sagetzi cate vretzi la sedintzele de comisie, care se tzin lunar...la Sala Polivalenta! :D
No brain, no headache.....
0

#32 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 September 2006 - 09:49 PM

Citeaza

Vad ca reprezentantii FRMd. nu si-au exprimat inca parerea. Ma indoiesc ca nu au stiinta de acest subiect! Ar fi deosebit daca s-ar implica, am avea si o parere oficiala. S-au ne e frica de ea?

Am crezut ca ati inteles d-nul Faur. Inca mai am calitatea de vicepresedinte al sectiei de automodele din cadrul FRMd, asa ca un reprezentant al federatiei a fost prezent tot timpul.
Tot ce am scris este opinia mea, pe care o voi sustine.

Citeaza

Buggyman a avut la un moment dat o tentativa care urma un vechi dicton: daca nu-i poti invinge, incearga sa tii faci prieteni. A mers pala la alt dicton care spune ca, mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevarul.

?????????.............cred ca ma confundati! Eu nu caut prietenia nimanui din interes. Nu am nevoie de astfel de prieteni! Gandindu-ma mai bine, ma intreb daca nu cumva a fost invers!?

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 10 September 2006 - 09:51 PM

RHCForum - Webmaster
0

#33 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 507

Postat 11 September 2006 - 09:26 PM

-Sa fii convins ca nu. Probabil timpul imi va da dreptate. Iar deciziile in automodelismul RO nu le poate lua doar comisia, fara consultarea tuturor sectiilor cu drept de vot. Si nici pasionatii fara drept de joc. In RO sportul nu are recunoastere fara reprezentare la MTS si nici sportivii fara acreditarea unui club. Comisia propune doar niste norme, iar dupa validarea lor, are datoria sa urmareasca ducerea lor la indeplinire. Sunt lucruri care se trec sub tacere, spre nestiita.

-Da chiar, nu mai apare clasamentul 2006 ?

- Cu totii avem de intocmit materiale de sfarsit de an! Cluburile au si ele de raportat MTS-ului! Cine ne da un act oficial cu ce s-a intamplat in 2006? Si cand? Cum vreti d-lor sa aflati starea natiunii daca colegii din tara habar nu au de ce se intampla? Clasificarile sportive, normele indeplinite, punctajele pt. primii 10 sp., loturile pt. 2007, ............unde sunt ele? Cine va reprezenta RO la AGM-ul de anul acesta si cate locuri pt CE din 2007 si la ce clase ati facut rezervare?

- Care este data limita pana la care se va discuta activitatea din 2007? Au ramas publice si deschise sedintele comisiei? Are comisia un plan de munca pt. urmatorul an? Obiective, ceva? Sau ramanem tot la spuza pe turta fiecaruia si vom continua sa o ducem in aceeasi ambiguitate ca si in 2006? Am sperat ca aceasta comisie din care refuz in continuare sa fac parte (pt.ca maine sa nu ma arate oamenii cu degetul) isi va respecta macar o parte din angajamentele luate. Trista dezamagire!

-Si va rog sa vedeti ca semnez cu numele adevarat si nu ma sfiesc sa spun lucrurilor pe nume! D-le Pitts! Bun avion!

faur senior
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
0

#34 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2006 - 05:41 AM

-Nu cresterea numarului etapelor Camp. national va duce la cresterea numarului participantilor, ci cresterea numarului comp. locale, intejud. si Cupa RO. Acestea fac baza pe care se desfasoara Camp. Si introducerea unei clase stock ieftine, la scara mare. 1/18 de ex.

faur senior
0

#35 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2006 - 06:18 AM

Hobbyland, la 11 Sep 2006, 21:26, a spus:

- Cu totii avem de intocmit materiale de sfarsit de an! Cluburile au si ele de raportat MTS-ului! Cine ne da un act oficial cu ce s-a intamplat in 2006? Si cand? Cum vreti d-lor sa aflati starea natiunii daca colegii din tara habar nu au de ce se intampla?  Clasificarile sportive, normele indeplinite, punctajele pt. primii 10 sp., loturile pt. 2007, ............unde sunt ele? Cine va reprezenta RO la AGM-ul de anul acesta si cate locuri pt CE din 2007 si la ce clase ati facut rezervare?

-Si va rog sa vedeti ca semnez cu numele adevarat si nu ma sfiesc sa spun lucrurilor pe nume! D-le Pitts! Bun avion!

faur senior

...chiar asa!!.....????????
(intreb si eu ca un outsider, sub anonimatul nickului......) :mellow:

Aceasta postare a fost editata de pitts: 13 September 2006 - 09:02 AM

0

#36 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2006 - 06:54 AM

-Fara replica!

faur senior
0

#37 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2006 - 01:55 PM

Hobbyland, la 13 Sep 2006, 06:54, a spus:

-Fara replica!

faur senior

de ce fara replica???
Replicatzi Domnu' Faur, replicatzi!!

Marius Conu.
Secretar ADJUNCT al FR Modelism
0

#38 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2006 - 02:48 PM

Citeaza

....din cate stiu suntem in luna septembrie!!!! Anul nu s-a incheiat.
Inca mai sunt sportivi care au competitii la care participa.

Constat, cu dezamagire, ca se tot incearaca marea cu degetul!
Am o intrebare scurta, pana in acest an (2006) ati avut vreodata licenta EFRA in buzunar?
Este primul an in care EFRA chiar trimite licentele. Oare de ce?
Va raspund eu, pentru ca este unul MUTU Gabriel care, din timpul sau si pe banii lui, a avut grija ca toti sportivii pentru care comisia a cerut licentiere sa si primeasca aceasta licenta.
Nu ma refer la costul licentei, ma refer la toate costurile adiacente!

Domnu Faur ce tot puneti intrebari in legatura cu ce plan de "munca" are comisia pentru 2007? O sa primiti oficial toate informatiile, atunci cand va fi vremea.

Citeaza

Am sperat ca aceasta comisie din care refuz in continuare sa fac parte (pt.ca maine sa nu ma arate oamenii cu degetul) isi va respecta macar o parte din angajamentele luate. Trista dezamagire!

Aceasta comisie, din care nu faceti parte, si-a respectat absolut toate angajamentele, chiar mai mult!
Cat de dezamagit sunteti dvs. inmultiti cu 100 ca sa aflati cat de bucurosi suntem noi!

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 13 September 2006 - 02:49 PM

RHCForum - Webmaster
0

#39 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 13 September 2006 - 05:40 PM

cum, ne-cum, oare chiar tre' sa va "impuscati" la orice subiect care atinge chestiuni cit de cit serioase?...
am plecat de la statistici si s-a ajuns la numaratori de ochi scosi...ca ala face mai mult, altu' si mai mult, si tot asa...
hai sa puna, cine stie/are, ceva cifre(statisticile solicitate), si sa lasam sa tragem singuri concluziile.
o prima chestiune, sa zicem, ca sa nu mai para multe cifre: la clasa 1/10, sa vedem citi piloti au luat REALMENTE startul in 2004, in 2005, in 2006.
dupa ce aflam la clasa asta, mergem, usurel la alta; dar, hai sa nu mai aruncam cu concluzii personale, sa lasam sa vorbeasca exclusiv cifrele, in cazul statisticii...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#40 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2006 - 07:43 PM

Domnule Faur,

V-am trimis doua mesaje prin care va anuntam a aveti o licenta EFRA la federatie si va rugam sa-mi spuneti cum vreti sa ajungeti in posesia ei. (nu comentez ca a venit cu celelalte trei comandate si platite de Mutu)....nu am primit niciun raspuns...deci, cum facem sa intrati in posesia ei???
Acesta este al treilea mesaj trimis Dumneavoastra pe problema licentei EFRA care va apartine.
Conu Marius
0

#41 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 14 September 2006 - 12:32 AM

Hai ce de la un mic recensamant ati ajuns la altele... Domnilor cu asa discutzii o sa speriatzi tottzi incepatorii care ar vrea sa se apuce de automodelism . Opinia mea este ca unul la mana ar trbui sa avem macar 3 etape la clasele mari ale automodelismului romanesc (1/10 turing,1/10 -200mm,1/8 IC) La ultimul camp. national am fot uimit de numarul paricipantilor la clasa 1/10 turing daca nu ma insel 13. 1/8 este o investitzie destul de mare pt a avea doar o etapa.si o data cu ea merge si 1/10 -200mm care este mult mai ieftina si foarte spectaculoasa.
Ar fi indicat sa eliminatzi clasele care mananca banii si timpul si care intr-adevarnu au participanti si interes(le-a mentionat Buggy-man). 1/12 EB dupa parerea mea a fost ABCdarul automodelismului acum 15-20 de ani .Mai bun abecedar si indemanare iti faci la 1/18 decat la calsa "cu popice" sa fim seriosi. 1/10 235 cu parere de rau dar so'dus pe apa sambetei . Clasa nici nu s-a mai tzinut la ultimul Camp Mondial.1/10 pro mi se pare o alta pierdere de timp si de bani 1/10 turing fiind mult mai animata si mai specaculoasa.

Ca o concluzie :nu mai datzi vina unii pe altzi si scoatetzi o data clase dinastea banale si maritzi spectacolul la clase la carea au acces usor oamenii de rand si datile acestora ocazia sa se dea cu masinutza lor cat mai des!

va rog sa nu imi saritzi in cap este doar opinia mea!
www rc4fun ro
0

#42 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2006 - 06:46 AM

-Pt.cine nu stie, pt. actiunile pt. anul urmator se intocmesc programe care se supun spre aprobare ANS. termenul limita este luna nov. si nu sfarsitul anului. La 15 oct. cel tarziu ar trebui sa stim cel putin calendarul 2007.

-Nu am primit nici un mesaj pt. ridicarea licentei. Va rog sa o pastrati la dvs. pana ajunge cineva de la Arad sa o ridice. Licentele au sosit in luna aug. dupa CE 235 si dupa ce am avut acolo o discutie destul de putin catolica cu responsabilii EFRA, care pe buna dreptate reprosau slaba si dificila colaborare cu FR Mod. Licentele au fost platite conform factura de catre FR Mod.

-Pumnul in gura este raspunsul celui ramas fara argumente.

-Daca comisia isi facea treaba, asa cum era normal si posta la timp si tot timpul rezultatele 2007 nu ajungeam aici. Cum poti face o clasificare sportiva daca nu ai rezultatele tehnice ? Gabi a reusit sa-si intocmeasca (pe buna dreptate) dosarul de Maestru al Sportului, tocmai in urma realizarii acestor norme. Si contabilizarii lor. Daca va mai aduceti aminte, afisam la fiecare comp. aceste rezultate, spre stiinta. Sau sunt chiar asa de secrete,sau...........lucrurile trebuiesc spuse, oricat ar deranja ele.

-Comunicam cu bunavointa RHC, aici. Oridecate ori s-a pus problema ca FR Mod. sa aiba site-ul ei, raspunsul a fost : daca vom avea un site oficial, va trebui sa si raspundem in mod oficial. Mai bine fara.

-Personal nu inclin spre scoaterea vreunei clase in 2007. Daca vor fi competitori se va alerga, daca nu, nu. Ati cerut, totusi, cluburilor din tara, propuneri de calendar pt. 2007?

faur senior
0

#43 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2006 - 07:15 AM

Hobbyland, la 14 Sep 2006, 06:46, a spus:

-

-

daca vom avea un site oficial, va trebui sa si raspundem in mod oficial. Mai bine fara.

faur senior

CINE A SPUS MAGARIA ASTA???....Probabil cineva din federatie care fuge ca dracul de tamaie de chatul RHC!!!....VA SOMEZ SA DATI NUME!!!
0

#44 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2006 - 08:16 AM

Citeaza

Nu am primit nici un mesaj pt. ridicarea licentei. Va rog sa o pastrati la dvs. pana ajunge cineva de la Arad sa o ridice. Licentele au sosit in luna aug. dupa CE 235 si dupa ce am avut acolo o discutie destul de putin catolica cu responsabilii EFRA, care pe buna dreptate reprosau slaba si dificila colaborare cu FR Mod. Licentele au fost platite conform factura de catre FR Mod.

Ce urat, noroc ca eu am dovezile, domnu' Faur!
Sper cu aceasta ocazie, ca toti cei ce nu va cunosc sa realizeze cat adevar graiti din tot ce afirmati pe acest forum!

Mai jos regasiti corespondenta mea cu Tyrone Norrman, trezorierul EFRA din perioada 15.08.2006 - 01.09.2006!

"
Dear Gabriel,
Please find enclosed a new invoice,06-148, replacing the old invoice 06-46. The new invoice is marked paid so you can see that I have accounted for it.
I have also issued a new invoice 06-149 regarding the additional 2 licenses you requested in your mail. I will send those 2 incenses together with the 2 you already paid for and I thrust that you will pay the invoice 06-149 at once. The licenses will be sent tomorrow under the address:
Federatia Romania de Modelism OP-6, CP-56 BUCARESTI ROMANIA
May I also draw your attention to that you have not paid the invoice 06-132 and invoice 06-145 regarding EC allocations and reallocation cost.
Further more I need to know which races the 6 x €60 paid for in invoice 06-148 is supposed to cover.

Best Regards
Tyrone

Acting EFRA Treasurer
Tyrone Norrman
Solsätervägen 13
S 633 69 Skogstorp
SWEDEN
Priv: +46 16 25472
Fax: +46 16 259 63
Mobile: +46 0705 151341
----- Original Message -----
From: Gabriel Mutu
To: Tyrone Norrman
Sent: Wednesday, August 30, 2006 10:13 AM
Subject: RE: EFRA License! Gabriel MUTU ROMANIA

Hello Mr. Tyrone
In this moment I have all the information for our discussion!
So, the Romanian Federation pays the following fees:

1. Annual Subs. (C100) 300.00 EURO
2. Section Fee 1/8 IC Track (C101) 60.00 EURO
3. Section fee 1/8 IC OR (C102) 60.00 EURO
4. Section fee 1/10 EL OR (C104) 60.00 EURO
5. Section fee 1/10 EL Track (C105) 60.00 EURO
6. Entry fee European Championship (E410) 60.00 EURO x 6 places
7. EFRA Licenses 2006 (L700) 30.00 EURO x 2 drivers
In total ours federation pay: 960.00 EURO

Your invoice (Nr. 06-46/03.02.2006) has the total value 660.00 EURO and has the following fees:
1. Annual Subs. (C100) 300.00 EURO
2. Section fee 1/8 IC Track (C101) 60.00 EURO
3. Section fee 1/8 IC OR (C102) 60.00 EURO
4. Section fee 1/10 IC Track (C103) 60.00 EURO
5. Section fee 1/10 EL OR (C104) 60.00 EURO
6. Section fee 1/10 EL Track (C105) 60.00 EURO
7. Section fee Large Scale (C107) 60.00 EURO

Please, check this!
Also we need another 2 EFRA licenses 2006 (L700)!
In attachment file you well find a copy of your invoice.

Best regards,

Gabriel MUTU
"

In concluzie, discutiile dvs. la CE de 235 mm nu au avut nici un efect vis-a-vis de licentele noastre, ZERO!
Dvs. ati avut acea discutie pentru simplul motiv ca va era teama sa nu va primeasca in concurs.
Trezorierul EFRA HABAR NU AVEA DE DISCUTIA DVS.

Rugamintea mea este sa nu mai mintiti poporul cu.....calculatorul!
RHCForum - Webmaster
0

#45 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2006 - 09:31 AM

Hobbyland, la 14 Sep 2006, 06:46, a spus:

-
-Nu am primit nici un mesaj pt. ridicarea licentei. Va rog sa o pastrati la dvs. pana ajunge cineva de la Arad sa o ridice. Licentele au sosit in luna aug. dupa CE 235 si dupa ce am avut acolo o discutie destul de putin catolica cu responsabilii EFRA, care pe buna dreptate reprosau slaba si dificila colaborare cu FR Mod. Licentele au fost platite conform factura de catre FR Mod.

Pentru adevarul istoric: saptamana trecuta, A DOUA ZI DUPA SEDINTA DE COMISIE AUTO ,am ridicat de la casuta postala un plic de la EFRA cu 4 (patru licente). Trei le-a luat Gabi Mutu (a trimis la federatie un curier caruia i le-am dat) iar a patra a ramas la federatie.

La sedinta auto Gabi Mutu a achitat costurile licentelor pe care federatia le-a virat la EFRA. Tot el a achita si comisionul bancar, care pana la urma a fost de fix 40 EUR.
0

#46 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2006 - 07:57 AM

-CE 235mm s-a desfasurat in perioada 4-7 aug. Corespondenta cu trezorierul intre 15 aug. si 1 sept. Deci?

- Si nu mai faceti afirmatii gratuite. Este a n oara cand se incearca faza cu pisica moarta! De ce n-au venit licentele decat dupa discutia avuta la CE 235mm ? In mod sigur fara ea nu le aveam nici acum, asa cum s-au platit in fiecare an si nu au ajuns niciodata.

faur senior
0

#47 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-September 06

Postat 26 September 2006 - 01:06 PM

Buggy-man, la 5 Sep 2006, 12:28, a spus:

In concluzie:
1. Ar trebui sa eliminam din CN-Seniori urmatoarele clase: 1/10 Electric PRO;

Stiu ca doare, insa asta este adevarul gol-golut! Am incarcat calendarul intern cu toate clasele posibile si imposibile si ne miram ca nu mai sunt concurenti! Am redus numarul etapelor si ne miram ca suntem 3 - 4 sportivi!

Separat, putem gandi un calendar pentru juniori unde putem sa lasam toate clasele!

Asta este parerea mea!

N-ar fi o idee mai buna sa contopim 1/10 pro cu touring ... macar pentru inceput ... Va face schimbarea mai usor de suportat. Cat despre celelalte modificari propuse totul e ok. Oricum "nu prea se mai gasesc" 1/12.

Sa fim iubitzi !!! Mario Love
MC- Scorpion
0

#48 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 September 2006 - 01:37 PM

Hobbyland, la 7 Sep 2006, 22:44, a spus:

-Ce ma surprinde este subtirimea discutiei si raspunsurile la comanda. Cupa RO n-a avut nici o comp. in 2006. Ea este baza piramidei. cu comp. locale, care costa putin ca participare (deplasare, materiale, fara taxe) unde piloti de la cat. 1-a in sus sa nu aiba drept de participare si unde modelele ieftine sa aiba pondere.

-Pt. Arad care de ani de zile isi adjudeca titlurile puse in joc cu zdrobitoare scoruri de 8,9,10 chiar la 1 nu este o mare scofalceala Camp. in mai multe etape. Votul final il vor da Cluburile din tara. Ma indoiesc ca CSTA sa fie de acord cu asta, la fel ca si celelalte cluburi departamentale. Nici chiar FRMd nu va agrea ideea. Problema mare nu este cea de a avea Camp. in mai multe etape, ci de a avea mai multi participanti, locatii si personal specializat si calificat.

Domnule Faur ... ar trebui sa privim mai profund cauzele problemei ... Poate ca nr mic de participantzi se datoreaza tocmai egoismului celor care iau decizii in aceasta ramura de sport ... Eu nu as investi intr-un automodel o carutza de bani (dupa umila mea valoare) sa ma antrenez un an pentru o cursa ... mai multe etape vor aduce mai multzi participantzi ... Dar problema sa nu fie ... grija ca nu cumva sa fie cheltuieli prea mari pt "grei" cu participarile la camp. natzional (eventual timp pierdut). Poate grija ca nu ne putem prezenta la camp. internatzionale ... bla, bla, bla. De cand m-am apucat de automodelism ...1991-1992 mereu aceleashi probleme ... tot ce s-a facut in 15 ani e sa schimbam modificarile (reguli pt "grei", cashtiguri tot pt. ei ... shmecherii ... shmeck.) Daca FRMd ia decizii asha de importante fara sa tzina cont de totzi ... ce ar fi sa marcheze si bugete ... sa nu mai strangem noi banii pentru alte chelt. gen piste, deplasari, ...etc.
Dar ca mereu in Romania ... "Ce bine-m pare ca ai luat tzeapa..." e la moda. Sunt oameni care doresc sa se faca prezentzi pe aici dar "Mafia" nu ne place ... Sa dau banii mei sa vad cum ishi fac unii de cap ... mai bine ii dau pe femei. ...
Poate ca vine o vreme cand va trebui sa se decida domnii "pilotzi cu valoare" in care camp. sa traga ... si nu sa schimbam regulamentul ca totul sa fie dupa bunul plac. shi pe ceilaltzi ... la gara, la .... gara.

MC- Scorpion
0

#49 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 September 2006 - 01:49 PM

vale46, la 14 Sep 2006, 00:32, a spus:

Hai ce de la un mic recensamant ati ajuns la altele... Domnilor cu asa discutzii o sa speriatzi tottzi incepatorii care ar vrea sa se apuce de automodelism . Opinia mea este ca unul la mana ar trbui sa avem macar 3 etape la clasele mari ale automodelismului romanesc (1/10 turing,1/10 -200mm,1/8 IC) La ultimul camp. national am fot uimit de numarul paricipantilor la clasa 1/10 turing daca nu ma insel 13. 1/8 este o investitzie destul de mare pt a avea doar o etapa.si o data cu ea merge si 1/10 -200mm care este mult mai ieftina si foarte spectaculoasa.
Ar fi indicat sa eliminatzi clasele care mananca banii si timpul si care intr-adevarnu au participanti si interes(le-a mentionat Buggy-man). 1/12 EB dupa parerea mea a fost ABCdarul automodelismului acum 15-20 de ani .Mai bun abecedar si indemanare iti faci la 1/18 decat la calsa "cu popice" sa fim seriosi. 1/10 235 cu parere de rau dar so'dus pe apa sambetei . Clasa nici nu s-a mai tzinut la ultimul Camp Mondial.1/10 pro mi se pare o alta pierdere de timp si de bani 1/10 turing fiind mult mai animata si mai specaculoasa.

Ca o concluzie :nu mai datzi vina unii pe altzi si scoatetzi o data clase dinastea banale si maritzi spectacolul la clase la carea au acces usor oamenii de rand si datile acestora ocazia sa se dea cu masinutza lor cat mai des!

va rog sa nu imi saritzi in cap este doar opinia mea!

Opinia ta pe care o sustzin shi eu ...in numele catorva inshi (4-5 pers) dornici sa se implice in aceasta ramura sportiva...

Eu sunt pentru ... shi imi cer scuze ca o spun ..."fara drept de vot " in nu shtiu ce comisie. (insa banii sunt la mine deocamdata !!!)

MC- Scorpion
0

#50 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2006 - 08:20 PM

-Cu regret, dar te afli intr-o mare eroare. In1980 in RO se alerga doar 1/12 EB si 1/8 2WD. Personal si cu ajutorul unor colegi si prieteni, care din pacate nu mai exista, am dezvoltat acest sport si am ajuns azi, aici.
Se doreste eradicarea claselor la care "elita' nu poate face fata. Sportul automodelistic RO nu trebuie sa se rezume la cele cateva varfuri si trebuie sa vada mereu paiul din ochiul celuilalt.. Crezi oare ca rezultatele deosebite obtinute de noi de atatia si atatia ani sunt cumva rodul intamplarii? O data, de doua, de zece, dar nu tot timpul si nu cu rata asta! Da' mai vorbim. Oricum pe toti cei care ne criticati va asteptam la lucru. Ca, la fotbal si agricultura................

faur senior
0

#51 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 September 2006 - 09:35 PM

Hobbyland, la 26 Sep 2006, 20:20, a spus:

-Cu regret, dar te afli intr-o mare eroare. In1980 in RO se alerga doar 1/12 EB si 1/8 2WD. Personal si cu ajutorul unor colegi si prieteni, care din pacate nu mai exista, am dezvoltat acest sport si am ajuns azi, aici.
Se doreste eradicarea claselor la care "elita' nu poate face fata. Sportul automodelistic RO nu trebuie sa se rezume la cele cateva varfuri si trebuie sa vada mereu paiul din ochiul celuilalt.. Crezi oare ca rezultatele deosebite obtinute de noi de atatia si atatia ani sunt cumva rodul intamplarii? O data, de doua, de zece, dar nu tot timpul si nu cu rata asta! Da' mai vorbim. Oricum pe toti cei care ne criticati va asteptam la lucru. Ca, la fotbal si agricultura................

faur senior

Imi pare rau ca m-atzi intzeles greshit domnul Faur ... nu v-am atacat in nici un fel ... nu imi sta in fire ...sunt un tip "inofensiv"... in afara de asta il stiu pe Cristi de cand eram niste copii ... ca si dumneavoastra pe mine... si stim ca e unul din pilotzii cei mai buni din tzara (sa fim realisti ... lasa-ti mitul ... "cel mai bun"... sunt "copii" cu potentzial, de ce nu, mai mare, care nu au resursele necesare din "tz" motive)ex. Cristi nu este cel mai bun din lume ... putem sa adaptam exemplul la nivel natzional... s-a dus vremea de monopol ... era pe vremea lu impushcatu'.
Vreau sa spun ca deciziile frmd de obicei privesc interesele celor care voteaza (sincer sa fiu ii intzeleg) nu neaparat ca e sanatos ... Daca cineva din federatzie are de obiectat spune-ti va rog ce s-a schimbat in ultimii 5 ani (in bine va rog)(daca se poate - 5 exemple- dar nu penibile sau de genul castigam pe afara ... asta e de ceva vreme ... shi ma intereseaza aspectul intern ... piste de nivel internatzional, etc.)
FRMd ar trebui sa vada de ce sunt pilotzi care nu vor sa mai traga la auto, shi de ce numarul pasionatzilor prezentzi la concurs nu creste semnificativ ... sau chiar deloc.
Iar dumneavoastra d.Faur mult succes la concursurile la care participatzi ... shi nu spun ca sa va sperii dar am reinceput antrenamentele dupa o intrerupere de 7 ani ... shi va promit ca o sa ne vedem shi la "lucru" ... doar ca de data asta nu mai sunt pustiul cu masina facuta manual care se strica la prima denivelare de teren de la amara ci cu una de fabrica ... mai pe masura mea ... shi o sa vin in echipa sa vedem cine mai joaca curse cu om de sacrificiu pe pista sa protejeze campio0nul dorit ...
Si cu putzin ajutor divin poate va invit in max 3 ani sa ne intrecem pe o pista proprie la nivelul la care ar trebui sa fie shi pistele ... FRMd (sau ... ma rog ...)

MC- Scorpion
0

#52 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2006 - 07:26 AM

-Asa sa faci! Succes!

faur senior