Modelism - RHC Forum: Intalnire RHC 17.09.2006 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Intalnire RHC 17.09.2006 cu mic cu mare la sofat, zbor si gratare

#1 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 395
  • Inregistrat: 03-August 06
  • Interests:club, discussion

Postat 30 August 2006 - 02:15 PM

Am primit sugestii ca ar fi mai bine sa facem o intalnire pe data de 17.09.2006 cu clasele auto si aero.

Eu am gasit o locatie unde pot veni si navo

Locatia este cam la 35 km de bucuresti, nu deranjam pe nimeni, dam la peste, nu sunt gura casca, e super, doar distanta e aiurea

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1156940117.jpg

0

#2 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 August 2006 - 02:16 PM

inca o poza

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1156940189.jpg

0

#3 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 August 2006 - 02:23 PM

Ar mai fi o locatie, in Bucuresti de data asta, dar cred ca tre un pic amenajata. Locatia este langa targul auto autovit. Aici merge auto offroad si aero

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1156940631.jpg

0

#4 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 August 2006 - 02:24 PM

inca una de la autovit

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1156940687.jpg

0

#5 Useril este offline   Muerte 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 31 August 2006 - 10:52 PM

Babanu pe 17 e cam tarziu ca incepem si nenorocita aia de scoala da sa ma ajute si pe mine cineva cu masina plss ca nu stiu ce s-a intamplat cu ea
0

#6 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 31 August 2006 - 11:05 PM

Muerte, la 31 Aug 2006, 23:52, a spus:

Babanu pe 17 e cam tarziu ca incepem si nenorocita aia de scoala da sa ma ajute si pe mine cineva cu masina plss ca nu stiu ce s-a intamplat cu ea

vino duminica acum la romexpo si te ajuta baietii http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif

Duminica la ora 12, romexpo, poarta c (pompieri)
0

#7 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 September 2006 - 11:59 PM

ok acum haideti sa aranjam marea intalnire de pe 17

as avea o sugestie de locatie dar e un pic mai departe si adica la Nicolae Balcescu in Valcea ( stie buggy man ), acolo avem un traseu off road amenajat, personal nu l-am vazut dar cica este facut de un pasionat deci nu are cum sa fie nasol. sa facem o plecare in masa cu tot ce trebuie pt un vichend frumos, eu stiu, cu gratare si alte astea.

la inceput ma gandeam la o locatie mai apropiata unde ar fi putut veni si aero si navo dar in final VOI sunteti cei care decideti.

astept propuneri
0

#8 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 294
  • Inregistrat: 24-July 06

Postat 04 September 2006 - 07:12 AM

babanule, pana atunci cred ca am si eu masinile gata (Matiz + Buggy) si as veni in cazul asta

Chiar si fara masini tot as veni, daca ma duce cineva cu el

Numai ca propun, in acest caz, sa plecam pe la o ora de genul 7 din buc ca sa ajungem si noi rezonabil

Dar majoritatea decide, nu ?
0

#9 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 04 September 2006 - 08:00 AM

eu vin si la Valcea, nu neaparat sambata si duminica, dar daca plecam dimineata, vin seara inapoi si tot vin....eu sunt de acord si cu solutia asta
0

#10 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 04 September 2006 - 08:37 AM

Intr-adevar la valcea este cea mai buna pista de off-road din tara(nu sunt rampe , si este doar delimitata) insa acolo este curtea mamei unuia dintre pasionatii de automodelism. Deci nu se poate venii asa oricand oricum.Pina acuma daca el nu a facut invitatia nu cred ca se poate merge acolo. Stabibiliti intalnirea pe o locatie sigura !!! De ce nu incercati la pista de motocros de la ciolpani? In spatele pistei sunt rampe suficiente pt sarituri ba daca venitzi cu niste lopetzi si nu va e lene :) se poate face un parc in toata regula pt MT cu multe rampe succesive si banane pt viraje pt ca e plictisitor rau sa sari pe aceasi rampa mai tot timpul. Rampele bine gandite si executate arunca masina f bine astfe incat nu vor mai fi stricaciuni ca la o rampa improvizate de genu hai sa sarim si noi.

Cred ca ar fi un proiect frumos ieftin si in care se pot implica mai totzi cei care doresc un loc de joaca.
0

#11 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 08:49 AM

spune-mi si mie mai exact unde este pista asta, as vrea sa dau o fuga pana acolo.

merci
0

#12 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 08:57 AM

bogdanut, la 4 Sep 2006, 09:37, a spus:

Stabibiliti intalnirea pe o locatie sigura !!!

Pai eu am zis sa facem ceva masiv cu auto, aero si navo dar vad ca nimeni nu spune nimic.
Locatia gasita de mine, intradevar este un pic cam departe dar putem face ce vrem noi acolo, sa sapam sau sa facem cate rampe vrem din pamant, si cum spuneam pot veni 3 categori

@diesel power

ce zici, mergem pana acolo in vichend sa te uiti si tu la teren? asta pt intalnirea de pe 17 bineinteles
0

#13 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 04 September 2006 - 09:00 AM

ma gandesc de acuma, vorbesc cu nevasta (care daca este de acord vine si ea) si daca nu este ceva stabilit (vreo nunta ceva) venim, dar te anunt inainte, da-mi numaru tau pe MI
0

#14 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 10:55 PM

nu uitati ca trebuie sa planuim o intalnire daca nu mai mare cel putin la fel de "fructuoasa" ca cea de pe 3
0

#15 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 09:22 AM

cat timp vor veni si alte clase in afara de automodele, va fi extrem de fructuoasa.

dar pt asta deja trebuie publicitate si organizare serioasa :wub:

ia vezi tu babanule ce faci cu ziarul tau :rolleyes:
0

#16 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 14-June 03
  • Interests:Aeromodele

Postat 05 September 2006 - 04:38 PM

nu uitati ca pentru aero conteaza si vremea... nu numai pentru aero.
pe accuweather zice doar ca va fi innorat dar nu va ploua. pentru vint si alte detalii trebuie sa incercam cu o saptamina inainte gratis sau chiar si acum pe bani. eu nu platesc.
altfel, minunata initiativa!

stima,
bizu
0

#17 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 04:59 PM

mda, acolo zice ca o sa fie "cloudy", ce sa zic acum care ne-o fi norocul, in prognozele astea nu prea am incredere dar ma bazez pe norocul meu la vreme (de multi ani de zile, cand plec pe undeva in afara resedintei, prind vreme super buna) :angry:
0

#18 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 05 September 2006 - 05:09 PM

Salutare!

Personal nu cred ca va veni cineva de la aero!
In primul rand, la aero treaba cu bruiajul este mult mai serioasa! Va dati seama ce se intampla daca se intalnesc doua statii pe aceiasi frecventa, una la aero cu una la auto?
Din cate ii cunosc pe cei cu aeromodele nu cred sa se riste sa apara la un astfel de eveniment!
Au reguli stricte (un lucru bun), cateva locatii clare unde merg sa zboare (alt lucru bun) si de regula nu prea se amesteca cu cei de la auto!
A, poate sa apara cineva cu jucarioare nicidecum cu ceva serios.
RHCForum - Webmaster
0

#19 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 05:18 PM

pai daca sunt atat de stricti inseamna ca nu or sa aiba aceeasi frecventa sau daca au se anunta, trebuie sa facem cumva, ai vazut ca iese mult mai tare daca suntem mai multi

si poate ca ar trebui sa fim si noi mai mult ca ei, mai organizati si sa se ocupe cineva de problemele noastre, cum au ei, ce zici buggy? :angry:
0

#20 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 05:24 PM

daca ma considerati de la "aero" e deja prea mult...
nu prea am aparut la astfel de evenimente si trebuie spasit sa recunosc ca lenea m-a tinut pe loc.
am preferat sa ies pe linga casa si cam de unul singur.
de data asta imi place locatia si data. oricum, daca e de zbor (de vint este vorba) voi veni cu un planor si un polistiren dupa care nu am cum sa pling ca am lipiciul cu mine...
imi place sa le fac dar le zbor oribil asa ca ar fi un bun prilej de amuzament pentru toti!

bizu

ps. daca vin si oameni priceputi de la aero, aduc si un model nezburat inca.

Aceasta postare a fost editata de bizu: 05 September 2006 - 05:26 PM

0

#21 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 05:28 PM

perfect atunci..si vezi si pe cine altcineva mai poti coopta.

cu cat mai multi, cu atat mai bine

mai ales ca am vazut cu totii ca toti suntem de treaba :angry:

Liberté, Egalité, Petites voitures, bateaux et avions à télécommande !
0

#22 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 05:30 PM

eu astept cu interes inscrieri dar asta nu este o conditie daca vremea va fi favorabila.
multumesc pentru atitudine...
bizu
0

#23 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 05 September 2006 - 05:31 PM

imi place cum arata....daca cineva tunde o pista si pentru noi ... :D :angry: :D
merge pentru electrice usoare....altfel in iarba ceea capoteaza modelul la aterizare.ca sa nu ma vorbim ca nu-si ia viteza sa decoleze.
flying is my life...
0

#24 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 05:33 PM

ale mele merg cu mina la decolare iar la aterizare Dumnezeu cu mila...
de tuns iarba am o jucarie dar este electrica... ca pentru casa omului.

bizu
0

#25 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 05:33 PM

daca venim multi si cu masinile 1/1, facem mai intai un drift micut pe iarba si sa vezi cum dispare toata :angry:

daca nu, sunt sigur ca gasim o solutie..

imi pare bine ca totusi exista amatori..

asa ca, va rugam sa gasiti cat mai multi aviatori
0

#26 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 05 September 2006 - 05:44 PM

babanu5, la 5 Sep 2006, 17:18, a spus:

pai daca sunt atat de stricti inseamna ca nu or sa aiba aceeasi frecventa sau daca au se anunta, trebuie sa facem cumva, ai vazut ca iese mult mai tare daca suntem mai multi

si poate ca ar trebui sa fim si noi mai mult ca ei, mai organizati si sa se ocupe cineva de problemele noastre, cum au ei, ce zici buggy? :angry:

babanule... nu o sa avem aceeiasi frecventa cu cine ? intre noi ? nu inteleg ce vrei sa zici ... fiecare cumpara ce gaseste... nu face nimeni sondaj sa vada cine ce frecventa are( cu atat mai putin la auto ) Tu ai intrebat pe cineva cand ti-ai luat statia ?

Si daca anuntam.. pe cine ? Intre noi ... ? La ce bun daca e fro masinuta in aceeiasi frecventa cu noi. Damage-ul e total la aero daca se intampla asa ceva..

Revenind la dilema ta ..

Am vorbit cu cativa (vorbesc de cei din bucuresti) si nimeni nu vrea sa apara. Cum electrice mici nu prea avem (vorbesc in continuare de cei pe care ii stiu io) nu avem cum sa venim. Ne trebe pista... din pozele pe care le-ai pus.. nu se vedea nimic de genul ala . Fara sa fiu pretentios daca dau intr-o groapa cu avionul la aterizare e un pic diferit decat daca intri cu savage-ul intr-o groapa. Ne-am obisnuit la intalniri unde vin multi necunoscuti sa avem tabela de frecvente si mai mult datorita standardelor ridicate de la intalnirile de anu asta... nu ma mai simt in siguranta daca statiile nu stau intr-un singur loc.

Oricum foarte laudabila initiativa mai ales ca am inteles ca v-ati distrat . Succes in continuare.

Nu avem nimic cu nimeni si chiar vrem sa ne "amestecam" (nu intelegeti prostii) dar... asta e situatia.
DT
0

#27 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 05:52 PM

trebuie sa recunoastem ca la aero e mai complicat, si chiar mai periculos si pentru oameni...

ne-a povestit buggy man ce au patit 2 oameni cand i-a lovit o elice de carbon de 80 de cm montata pe un avion de competitie...

oricum, cu sau fara electrice, sunteti invitati cu drag...

adica e bine sa ne cunoastem toti intre noi si in calitate de oameni, nu neaparat in calitate de modelisti

Aceasta postare a fost editata de RCX: 05 September 2006 - 05:55 PM

0

#28 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 September 2006 - 04:26 AM

in primul rand sa lamurim locatia : fundulea sau autovit???

acum, va inteleg perfec si aveti mare dreptate dar nu credeti ca se poate face o tabela de frecvente pt ambele categorii???

si sa facem ca la aero cu program de zbor (condus), exemplu - alearga masini cu frecvente pe 27 si aero pe 40, dupa care auto pe 40 si aero pe 27, daca vrei se poate si sa fiti siguri ca si eu vreau sa fie totul in regula si in siguranta.

acum, daca este vorba de fundulea, stati linistiti, aveti si pista, in dreapta terenului incercuit este drum de asfalt, cat despre autovit, daca nu va ajuta panta aia betonata :D (sarcastic nu?) ce pot sa zic, terenul nu l-am cercetat chiar in amanunt, apropo cam ce lungime de pista ar trebuii? tocmai deaceea astept si alte propuneri nu numai plangeri

sa auzim de bine
0

#29 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 September 2006 - 07:33 AM

fiind vorba de electrice mici, la decolare, o fisie de 10 x 3m ar trebui sa fie mai mult decit suficienta. la aterizare sint atitea chestii care trag de avion incit, in anumite cazuri, nici un teren de fotbal nu ajunge, asa ca nu mai conteaza.
pe maracana, spre exemplu, nu cred ca s-a pus problema de tuns iarba; se decoleaza de pe poteca si se aterizeaza dupa norocul fiecaruia asa ca, un teren virgin nu poate fi asa de rau.
oricum, mai mult decit polistirene mici nu cred ca ar fi intelept sa zboare ca la tirg este totusi in oras si bubele pot fi mai mari. si ca organizare ar fi mai usor cu citeva avioane mici, mai mult ca o condimentare a intilnirii si nu ca un meating de zbor.
alta intrebare: 17 este duminica; se mai aduna poporul la tirg? noi unde parcam? (daca este la vitan)

bizu

ps. eu unul as prefera zona izolata (in afara) pentru ca, inevitabil se va umple locul de gura casca si nu vom sti cum sa ne pazim surubelnitele...

pps. panata aia betonata chiar nu ajuta! parerea mea...

Aceasta postare a fost editata de bizu: 06 September 2006 - 07:34 AM

0

#30 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 06 September 2006 - 08:52 AM

Mai fratilor eu ma gandesc serios la chestia cu intalnire la Valcea (nu pt ca nu mi-ar placea, ca merg si este si frumos) dar....
ca si mine sunt mai multi care nu au autoturisme (nici asta nu ar fi o piedica) dar cred ca ar fi vorba de lene poate, bani sau chef.....
Sigur daca se stabileste pt la Valcea intalnirea, nu vom fi asa multi, si de aceea eu propun sa o facem tot in Bucuresti (momentan) sa venim macar tot atatia ca data trecuta (parerea mea)
Ganditi-va si voi si ziceti ceva....
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu