Modelism - RHC Forum: am niste intrebari despre navo de pescuit - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

am niste intrebari despre navo de pescuit

#1 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 23 June 2006 - 12:14 PM

salut!mi-am luat si eu o barcuta de 130 lei si am facuto de pescuit .Puteti sa imi spuneti un sistem de ridicare al cuvelor?:huh:.Eu m-am gandit la unu cu niste arcuri dar nu stiu daca va avea efect.asa ca daca stiti vreun sistem de ridicare al cuvei spunetimil si mie pls
http://www.baertschiger.ch/bilder/bild/modellautos/policeboat.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/9424/barcanadit22hr.jpg :huh: :D :D

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 23 June 2006 - 04:29 PM

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#2 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 June 2006 - 05:22 PM

si dupa ce imi raspundeti la prima intrebare sa imi spuneti impresii despre cum a iesit barca mea!:(
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#3 Useril este offline   soare_geo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 30-September 04

Postat 10 July 2006 - 02:07 PM

Salut Florin!
Nu ma prea pricep la barcute pt pescuit, dar...
Daca ai tot vechea radiocomanda (adika cea cae ti-a venit cu jucaria) nu prea stiu cum sa-i facci bascularea. Un amic de-al meu avea un cui pe bascula, de cuiul respectiv agata carligul, cand barca ajungea la locul de nadit bloca lanseta si bascula nada (problema esre ca la 2-3 nadiri una erea ratata= se bloca firul, se rasturna barca etc.)
I-am recomandar sa-si puna o statie cu 3 canale pe barcurta, astfel a mai investit cca 400ron in barcuta si a achizitionat o statie, un variator de turatie pt motor, si 2 servouri. Am demontat toata "electronica" barcii si-am inlocuit-o cu cea noua, un servo l-am folosit pt directie iar altul l-am montat sub cuva pt nada a.i. sa poata realiza bascularea din statia RC. Am uitat sa precizez: baraca are un singur motor cu o elice
Acum ca am raspuns la prima intrebare (cat de cat) vreau sa-ti spun ca barcuta ta arata prea bine pt un model de nadit ;), paraca-mi pare un puk rau ca are o astfel de destinatie
Bafta
0

#4 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 July 2006 - 06:37 PM

Mersi sorine pentru sfat.Si eu am schimbat toata partea electronica dar nu aveam idee cum sa fac sistemul de basculare.In legatura cu barcuta mie numi pare rau chiar daca arata bine deoarece am dat doar 130 ron pe ea.In total ma costat 750 ron si am facut o super barca.Eu o pot folosi si pentru pescuit si pentru distractie.
Mersi inca odata!;)

Team Aeropower

0

#5 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 July 2006 - 10:08 PM

Salut, da un google.com cu "baits boat" si o sa vezi sistemul de antrenare al cuvelor.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#6 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 July 2006 - 11:17 AM

mersi skyspy pentru mesaj.Daca mai are cineva vreo idee sa o zica pls.DE PREFERAT NU COMPLICATA :D

Team Aeropower

0

#7 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 July 2006 - 07:47 PM

A mai aparut o problema la barcuta mea.Nu stiu ce sa fac, barca are 2 motoare si ce sa fac: sale leg in paralel sau in serie???Oare vor primi acelasi curent si vor avea aceeasi turatie???Daca stiti va rog sami raspundeti!
MULTUMESC!!!

Team Aeropower

0

#8 Useril este offline   soare_geo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 July 2006 - 09:12 AM

sal Florine, am avut si eu o barcuta cu 2 motoare, eu le-am legat in paralel la acelasi variator (controler), virajele le luam prin intreruperea curentului la cate un motor cu ajutorul a doua intrerupatoare (tip "usa de frigider") actionate de un servo. Atata timp cat am folosit motoarele originale (jucaria erea o chinezarie) barca nu mergea "prea" drept, le-am inlocuit cu 2 motoare 400 si problema s-a remediat simtitor. Pe net am vazut o varianta mai complicata un pik (parerea mea :wub: ) cu 2 variatoare (cate unul pt fiecare motor), iar controlul barcutei se facea ceva gen "vehicule pe senile" adika avea mansa din stanga (al emitatorului) pt motorul din stanga, respectiv mansa din dreapta pt motorul din dreapta. cand ambele manse ereau impinse in fata barca se deplasa inainte, din variatia vitezelor la cele doua elice putea sa ia viraje mai largi sau mai stranse, cel mai interesant erea cu o mansa in fata si una inapoi B)
Nu ma prea pricep la bla bla dar sper ca ai inteles ideea
Bafta
0

#9 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 July 2006 - 09:59 AM

Sal Sorine si eu am schimbat motoarele si nu stiam ce sa fac sa le leg in paralel sau in serie.Acum mi-a venit o idee sa le leg iin serie si sai pun carma.Ce crezi e buna ideea mea???

Team Aeropower

0

#10 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 12 July 2006 - 10:09 AM

daca le legi in serie o sa ai nevoie de o tensiune mare pentru ca motoarele sa lucreze la randament maxim(daca e speed400 ai nevoie de vreo 15 celule) in plus regulatorul trebuie sa duc aceasta tensiune.
sau poti sa le legi in paralel dar o sa ai nevoie de un pack tapan si un regulator care sa duca cateva zeci de A.
sau mai poti pune pentru fiecare motor un regulator mai putin performant si un pack de 7 celule si le legi in receptor prin cablu Y(aici nu stiu exact cum e cu alimentarea BEC dar sunt in paralel si teoretic voltajul ar trebuii sa fie acelasi)
numai bine
Dex

Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 12 July 2006 - 10:10 AM

Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#11 Useril este offline   soare_geo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 July 2006 - 11:18 AM

sunt de acord cu Dexter Jr
0

#12 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 July 2006 - 12:01 PM

mersi mult baieti.Am sa incerc sa le pun in paralel.daca va merge va voi spune.SALUT
MULTUMESC

Team Aeropower

0

#13 Useril este offline   speedy400 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 23-January 06

Postat 15 August 2006 - 01:01 PM

pana la urma a mers?
am avut si eu barcute dinastea de jucarie, si nu prea merge ca le ia vantu, plus ca nu poti sa pui o sarcina prea mare sus ca devine instabila. ma refer la conditii mai aspre cu vant si valuri.
0

#14 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2006 - 07:10 PM

am terminat de finisat si merge beton.Greutatea ei sa marit considerabil avand acum cam 5 kg.Barca rezista la valuri si vant ,IN CONCLUZIE SUNT MULTUMIT!

Team Aeropower

0

#15 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2006 - 12:48 PM

am fost cu barcuta la pescuit si din pacate nam reusit sa fac decat o poza .poza...

http://img247.imageshack.us/img247/3634/26082006116ht2.jpg

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 27 August 2006 - 12:49 PM

Team Aeropower

0

#16 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2006 - 12:49 PM

scuze pt calitatea proasta
:)

Team Aeropower

0

#17 Useril este offline   elicris 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 20-March 06

Postat 27 August 2006 - 01:09 PM

Pana la urma ai reusit!FELICITARI!!!!
0

#18 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2006 - 09:40 PM

Salut
Mersi elicris esti tare ,si tie felicitari ti-a iesit o barca calumea .NUMAI BINE
SALUT

Team Aeropower

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu