cine poate sa ma ajute sa incep si eu?
Postat 20 August 2006 - 05:49 PM
Intra si tu pe http://www.mo-na-ko.net/ - in meniul din stanga dai lode, si apoi planky I sau II( daca intrai la "link-uri utile" il gaseai acolo), si acolo gasesti planuri ceva mai simple; ceva de genul asta....(vezi foto) ; ca scule, o sa vezi pe masura ce lucrezi ce iti mai trebuie , dar in principiu: fierastrau pt placaj, panze, cuter, adeziv, smirghel, chit auto, vopsea, lac, etc si . .... multa rabdare...;bafta
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de kamikaze: 20 August 2006 - 05:53 PM
Tara te vrea prost! N-o dezamagi...
Postat 21 August 2006 - 05:00 PM
N-am vrut sa fiu rau si imi pare rau daca ti-am dat impresia asta..; deci scuze....; dar in problema descrisa de tine nu te poate ajuta nimeni... doar tu poti sa hotarasti daca intr-adevar iti place, si atunci mai incerci, o data, de doua ori...etc, pana iti iese....dar asta e valabil doar daca vrei cu adevarat si esti pasionat..; eventual poate gasesti pe cineva sa-ti si arate, ca din vorbe nu se prea intelege intotdeauna..; intr-adevar , un kit este mult mai simplu de asamblat ( dar nu intotdeauna ), decat sa te apuci sa faci unul de la zero..; depinde doar de tine; eu , de exemplu, am inceput cu unul pe care l-am facut de la zero...; deci,...tu esti singurul care decide...; si sa stii ca este mult mai simplu sa primesti sfaturi cand te-ai apucat de un navomodel anume, si primesti sfaturi la subiect, decat asa... la general, nu prea merge...; sper ca totusi sa nu te descurajezi si sa devii unul de-al nostru :rolleyes: ; bafta...
Tara te vrea prost! N-o dezamagi...
Postat 21 August 2006 - 05:37 PM
Si eu sunt incepator ... si cum esti si tu asa am fost toti ... eu zic sa cauti prin tot forumul (si mesajele mai vechi) si ai sa gasesti ... eu personal m-am apucat de un velier (mutumesc Pacific) care nu cere prea multa stiinta in domeniu si prea multe materiale ... daca vrei sa vezi planul (este explicat si are poze facute in timpul constructiei ... e foarete usor) baga un mail si ti-l trimit ... sau vorbim pe messenger. Id meu este adriano4ever91
Cu respect,
Adi
Cu respect,
Adi
Pasiunea conteaza ... !!!
Postat 30 August 2006 - 09:56 AM
kamikaze, la 21 Aug 2006, 20:37, a spus:
tulcean si eu.... -_-
Tulcean si eu... :D Nu ca ar avea vreo legatura cu subiectul... :D
Mitsubishi Lancer Evo7
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec