CE 1/10 235mm Bourg en Bresse Franta
Postat 09 August 2006 - 11:01 AM
Pacat ca au fost doar 10 piloti!
Din pacate aceasta clasa este pe cale de disparitie.
Este anormal sa ai un Campionat European cu 10 piloti inscrisi.
Acum 2 ani cand am participat la CE de 235mm au fost inscrisi 17 (daca imi aduc bine aminte), anul asta 10!
Da pana la urma tot CE este ;)
Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 09 August 2006 - 11:05 AM
Postat 09 August 2006 - 11:15 AM
Buggy-man, la 9 Aug 2006, 11:01, a spus:
Pacat ca au fost doar 10 piloti!
Din pacate aceasta clasa este pe cale de disparitie.
Este anormal sa ai un Campionat European cu 10 piloti inscrisi.
...e, na?...lasa, ca avem si protejam "nationale", cu de trei ori mai putini "martori"...
in alta ordine de idei, rezultatul/clasarea la CE a lui cristi faur RAMINE, in cazul lui inscriindu-se intr-un context ceva mai larg, consistent si peren, de implicari active in rc-ul auto, e oarecum firesc sa acceada la aceste rezultate, data fiind experienta si sustinerea de care beneficiaza.
din pacate nu putem face primavara, in plan autohton, doar cu floricele internationale singulare, asa...
ca degeaba pozam cu steagul, daca in plan intern e "...moarta-n cotet..."si spun asta luind in considerare descendenta pronuntata a numarului participantilor la auto-rc in ultimii ani.
hals und wunders!
Postat 09 August 2006 - 11:29 AM
d-aia s-a ajuns unde s-a ajuns, in privinta rc-ului autohton.
da', iar risc sa vorbesc/scriu "la pereti", ca nu si nu, ai nostri ca brazii...
hals und wunders!
Postat 09 August 2006 - 11:42 AM
Pt. dnu Conu : rezultatele le gasiti aici :
http://www.mytsn.com...l.asp?pid=12000
Este site-ul oficial al producatorului Serpent. Pentru cele oficiale, contactati EFRA, sau direct pe chairmanul clasei 1:10, dl. Franky Noens, la franky.noens@pandora.be
Modelul folosit a fost un Serpent 835, cu motor MEGA ZX15.
RC : Futaba FF3, servo directie Sanwa ERG-VX, servo acceleratie Futaba S9451, acumulatori GP AAA1000.
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 09 August 2006 - 12:25 PM
hals und wunders!
Aceasta postare a fost editata de mihaim: 09 August 2006 - 12:25 PM
Postat 09 August 2006 - 02:19 PM
Hobbyland, la 9 Aug 2006, 11:42, a spus:
Nu contactez pe nimeni!
Pentru rezultate oficiale contactez NUMAI pe sportivii romani care au avut acreditarea Federatiei Romane de Modelism sa mearga la CE.
Prin urmare, este obligatia DVS sa trimiteti la federatie (in cat mai scurt timp de la intoarcerea in tara) rezultatele ORICAREI COMPETITII INTERNATIONALE LA CARE PARTICIPATI SUB DRAPELUL ROMANIEI.
Postat 09 August 2006 - 05:56 PM
pitts, la 9 Aug 2006, 14:15, a spus:
mihaim, la 9 Aug 2006, 12:25, a spus:
hals und wunders!
.....de unde stii tu ca accepta???!!!???
pai, ia, daca numaram citi sportivi au "tras" la clasa de "sapte jumate" la ultimile "nationale" de fsr?...ca sa nu mai readuc in discutie PREAmult comentatele, deasemenea "nationale", campionate de sobolani?...ce, alora nu li se zice, INCA, "nationale"?...
ca parca asa le-am vazut transcrise prin calendarul federal... '"nationale"...deh!...
hals und wunders!
Postat 09 August 2006 - 06:06 PM
pitts, la 9 Aug 2006, 14:19, a spus:
Pentru cele oficiale, contactati EFRA, sau direct pe chairmanul clasei 1:10, dl. Franky Noens, la franky.noens@pandora.be
Nu contactez pe nimeni!
Pentru rezultate oficiale contactez NUMAI pe sportivii romani care au avut acreditarea Federatiei Romane de Modelism sa mearga la CE.
Prin urmare, este obligatia DVS sa trimiteti la federatie (in cat mai scurt timp de la intoarcerea in tara) rezultatele ORICAREI COMPETITII INTERNATIONALE LA CARE PARTICIPATI SUB DRAPELUL ROMANIEI.
da', intreb si io, asa, ca un "extern" problemelor federale: n-ar trebui sa existe un anume protocol, care sa statueze obligativitatea finalizarii oricarei actiuni de acreditare a unor sportivi la competitii internationale(este, in esenta, un fel de transfer de imagine/simbol...) printr-o nota de bilant competitional, ca si incununare a respectivei delegari/acreditari? si atunci, fain-frumos, sa fie folosita acea informare-bilant, la care sa se ataseze si copii ale diplomelor ce atesta rezultatele, drept memoriu catre ans?...
hals und wunders!
Postat 09 August 2006 - 07:37 PM
mihaim, la 9 Aug 2006, 18:06, a spus:
pitts, la 9 Aug 2006, 14:19, a spus:
Pentru cele oficiale, contactati EFRA, sau direct pe chairmanul clasei 1:10, dl. Franky Noens, la franky.noens@pandora.be
Nu contactez pe nimeni!
da', intreb si io, asa, ca un "extern" problemelor federale: n-ar trebui sa existe un anume protocol, care sa statueze obligativitatea finalizarii oricarei actiuni de acreditare a unor sportivi la competitii internationale(este, in esenta, un fel de transfer de imagine/simbol...) printr-o nota de bilant competitional, ca si incununare a respectivei delegari/acreditari? si atunci, fain-frumos, sa fie folosita acea informare-bilant, la care sa se ataseze si copii ale diplomelor ce atesta rezultatele, drept memoriu catre ans?...
hals und wunders!
...asha ar shade fromos........se practica odata, pe vremea prigoanei comuniste :)
Postat 09 August 2006 - 09:57 PM
in conditiile in care exista o delegare/transfer de imagine, aceasta implica si o anume responsabilitate(vezi conceptul de "reprezentare"!), astfel devine firesc, inerent chiar, un anume bilant al actiunii respective...
hals und wunders!
Postat 10 August 2006 - 07:25 AM
- Ca nu vreti sa contactati pe nimeni am aflat-o pe proprie piele cand cu o saptamana inainte de europene a trebiut sa ma ocup de rezolvarea inscrierii si obtinerea licentelor, cu toate ca adresa oficiala a clubului v-a fost inaintata inca din luna febr. si eara de datoria dvs. ca reprezentant al RO s-o faceti.
-Este cel putin ciudat faptul ca EFRA, recunoaste rezultatele, dar in RO ele sunt trecute ca si inexistente. Sau exista altfel de interese, cu legatura la capra vecinului.
-Ne pregatim de aproape 2 ani pt. aceasta comp. si la cat efort material si uman am investit, nu mai conteaza cine stie ce daca veti inaita ANS propunerea de premiere. Oricum pozitia dvs. este curioasa. si uite asa ne pierdem valorile si ne intrebam de ce ele migreaza in alta parte. Franta a recunoscut deja, in aceleasi cond. rezultatul obtinut de sportivul ei clasat pe locul I. D'a, acolo nu exista un Conu Marius. Chiar voiam sa va intreb o data, care afost d-le cel mai bun rezultat personal obtinut, sau poate de vre-un sportiv aflat in pregatire ?
-Ca si sportiv legitimat al CSM Arad si plecat la comp. cu delegatie si pe spesele acestuia, raportarea rezultatelor si decontarea cheltuielilor am facut-o aici, urmand ca ele sa va parvina in cel mai scurt timp. E bine ? Vrem rezultate, dar implicare NU!
faur senior
Postat 10 August 2006 - 07:40 AM
faur senior
Postat 10 August 2006 - 08:23 AM
-CE din Franta are urmatoarea titulatura: CE 1/10 235mm si CE 1/8 + 40. Chiar daca nu vreti sa contactati pe nimeni, informati-va inainte de a face afirmatii. Si imi veti da voie sa transmit si ANS modul in care tratati dvs. aceasta problema.
faur senior
Postat 10 August 2006 - 10:35 AM
Felicitari pt locul 3 obtinut, felicitari ca ati fost acolo,felicitari pt eforturile depuse,dar totusi sa nu ridicam la mega concursul si mega performantza...
Stim cu toti ca clasa de 1/10 235 mm e o clasa pe moarte cu pilotzi din ce in ce mai putini.
Dupa mine cea mai buna performantza ramane cea facuta de Gabi Mutu la etapa EFRA de 1/8 de la Tolmin unde au fost numai nume sonore,multi piloti........
Va rog frumos domnule Faur alta data prezentatzi de la inceput concursul asa cum a fost !!!
Postat 10 August 2006 - 10:45 AM
Aceasta postare a fost editata de Red Team: 10 August 2006 - 10:45 AM
Postat 10 August 2006 - 11:42 AM
Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 10 August 2006 - 12:00 PM
Postat 10 August 2006 - 12:54 PM
-Sa ajungi sa faci afirmatia ca un CE este o comp. fara nume, asta da tupeu. D'a scrie-le asta si celor de la EFRA si sa vezi daca vei primi vre-un raspuns. Esti cel putin ciudat, dar asta ti-au mai spus-o si altii !
faur senior
Postat 10 August 2006 - 12:55 PM
Postat 10 August 2006 - 02:05 PM
In alta ordine de idei atitudinea aroganta de superioritate pe care o afisati adesea, si din pricina rezultatelor bune probabil, va atrage antipatia multora, si in fond fiecare are dreptul la propria opinie care cu siguranta nu coincide, fie din lipsa de experienta fie din rautate. E bine sa nu uitati ca nu mai sunteti singurul care merge la competitii externe, nu ma refer la mine, si care obtin rezultate remarcabile, mai exista si altii.
Felicitari inca odata pt rezultat si prezenta la acel eveniment.
######
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
Postat 10 August 2006 - 04:43 PM
In alta ordine de idei, au fost 9 tari prezente la cele doua clase, atentie!
Sa nu confundam merele cu perele!
Fara suparare dar aici are dreptate Conu Marius.
La CE de 1/10 235mm au fost prezente 5 natiuni si nu 9.
Discutam de doua competitii distincte, prima se numeste CE 1/10 235mm si cea de a doua se numeste CE 1/8 +40!
Ca s-au desfasurat in acelasi timp, pe aceiasi pista, este alta mancare de peste. La fel de bine se puteau tine separat, sau cu o alta clasa!
Bogdan, nu inteleg de ce faci astfel de discutii, fiecare are dreptul sa faca ce doreste cu timplu si banii sai!
Asa cum a spus si Mihai, simplul fapt ca au fost prezenti este un lucru bun!
Eu ma bucur ca, Cristi a obtinut acest loc la aceasta clasa si nu la 1/8, ca ma zgariam pe ochi :lol:
Am glumit!
Un singur lucru este cert, aceasta clasa va disparea!
Eu unul am renuntat sa mai trag la aceasta clasa tocmai din lipsa de competitie!
La anu daca se insriu 5 piloti ma bag si eu, poate cine stie ies pe locul ...7....pe Europa ;)
Postat 10 August 2006 - 05:55 PM
Buggy-man, la 10 Aug 2006, 16:43, a spus:
Fara suparare dar aici are dreptate Conu Marius.
Nu am dreptate, ca nu am comentat.
DOAR M-AM MIRAT CA NU AU FOST DECAT 4 TARI LA PROBA RESPECTIVA, FAPT PENTRU CARE ANS-ul VA RESPINGE REFERATUL DE PREMIERE.....atata tot!!