Este marea mea intrebare./dilema??
Teoretic am 2 motoare cu 2 regulatoare cu BEC.
1. Vine curentul prin regulatorul A spre receptor, si inapoi vine semnalul care isi face treaba cu motorul A.
2. Vine tot acelasi curent la regulatorul B care cum primeste semnal de la receptor?? Daca o leg si pe asta la receptor atunci receptorul primeste de 2x alimentare?? Daca nu de unde primeste semnalul sa reglez e motorul B??
Mersi anticipat pt ajutor.
Pagina 1 din 1
2 regulatoare 2 motoare dar BEC de la care?
Postat 27 July 2006 - 07:58 PM
Scoti firul rosu, cel de + cu pinosa cu tot din conectorul cu cele trei fire ale regulatorului B, ce se infig in receptor si il izolezi bine (cu un varnis ce intra fortat pe el sau chiar il incalzesti sa se stringa-chiar daca nu e termo).
Ai sesizat bine problema! :D
Am uitat sa-ti zic cum se scoate nedistructibil: cu un ac sau o mica surubelnita de ceasornicar sau cu un virf de cuter/bisturiu salti un pic o mica clema de plastic ce apartine corpului de plastic al conectorului, iar cu a treia mina tragi de fir.
Sau in alt caz (unde clema de plastic nu exista) apesi pe o alta clema minuscula de data asta de pe pinosa (terminalul metalic al firului, sau altfel zis: mama ptr pinii de pe receptor care-i consideri tatii :( )
Ai sesizat bine problema! :D
Am uitat sa-ti zic cum se scoate nedistructibil: cu un ac sau o mica surubelnita de ceasornicar sau cu un virf de cuter/bisturiu salti un pic o mica clema de plastic ce apartine corpului de plastic al conectorului, iar cu a treia mina tragi de fir.
Sau in alt caz (unde clema de plastic nu exista) apesi pe o alta clema minuscula de data asta de pe pinosa (terminalul metalic al firului, sau altfel zis: mama ptr pinii de pe receptor care-i consideri tatii :( )
Aceasta postare a fost editata de navigator: 27 July 2006 - 08:07 PM
Postat 27 July 2006 - 09:05 PM
navigator, la 27 Jul 2006, 19:58, a spus:
... salti un pic o mica clema de plastic ce apartine corpului de plastic al conectorului, iar cu a treia mina tragi de fir. ...
Da, buna solutia, lu' @navigatore, mai ales, asta cu a ... treia ... :D :) :D
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 28 July 2006 - 11:50 AM
Tare buna idea cu a treia mina ;)
Mersi mult pt ajutor
Firul rosu + este in mijloc. pt precizare.
Mersi mult pt ajutor
Firul rosu + este in mijloc. pt precizare.
Aceasta postare a fost editata de Prowler: 28 July 2006 - 12:42 PM
Incerc sa realizez cea mai mare nave de lupta lansata vreodata la scara 1:144.
Pana acuma japonezii au fost mai rapizi la 1:1
Pana acuma japonezii au fost mai rapizi la 1:1
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla