Pagina 1 din 1
navomodel chinezesc ,rc 40 mhz ,bate putin chinezeasca bineinteles
Postat 19 July 2006 - 09:16 AM
am o mare pb: am cumparat in o barcuta chinezeasca pe 40 mhz ,pb cea mai mare care e ca nu bate decat vreo 50de metri si as vrea sa o modific sa bata mai mult vreo 100-150m,evident vreau sa o fac pt pescuit,am citit cam tot forumul dar nu ma pricep la electronica.
ma poate ajuta cineva ,contra cost bineinteles?
ma poate ajuta cineva ,contra cost bineinteles?
Postat 19 July 2006 - 12:16 PM
Nu exista amplificator pentru asa ceva si nici nu ai ce-i face decit sa-i pui o statie ca lumea.
Acum, fie vorba intre noi, mai bine intii intrebai, noi iti raspundeam, tu-ti tineai banutii, invatai mai bine la limba romana si cu note bune la gramatica si literatura aveai pretentia de la parinti sa-ti suplimenteze fondurile si-ti cumparai ceva ca lumea. Am zis bine? Nu te supara ca asta e realitatea.
Acum, fie vorba intre noi, mai bine intii intrebai, noi iti raspundeam, tu-ti tineai banutii, invatai mai bine la limba romana si cu note bune la gramatica si literatura aveai pretentia de la parinti sa-ti suplimenteze fondurile si-ti cumparai ceva ca lumea. Am zis bine? Nu te supara ca asta e realitatea.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 19 July 2006 - 12:17 PM
Postat 19 July 2006 - 01:44 PM
Fie vb intre noi scoala de mic nu mi-a placut ,barcuta a costat 75 ron doua zile de munca ,asa ca nu-mi pare rau de bani, imi pare rau ca nu pot sa o folosesc pt scopul pt care am luat-o,pe cutie scrie ca bate intre 100 si 300 ft adica picioare, deci 100 de metri dar practic nu bate decat 50 .
Postat 19 July 2006 - 04:09 PM
mai vlad....nu cred ca omul are sanse de reusita dupa cum ai zis tu. de obicei lungimile ca si materilele din care sunt facuta sunt putin calculate....in functie de mai multi parametrii...tot ce poa sa faca ii sa ridica firul de la receptor...sa stea perpendicular pe planul apei...daca nu cumva sta deja
Postat 19 July 2006 - 04:51 PM
Citeaza
pe cutie scrie ca bate intre 100 si 300 ft adica picioare, deci 100 de metri dar practic nu bate decat 50
...inseamna ca producatorul a fost cat se poate de corect, adica a spus clar "intre 30 si 90 de metri"!
Daca merge 50 este super!
Ca si rezolvare cred ca cea mai ieftina solutie este o statie de auto cu o singura mansa de pe tower, care bate cu siguranta peste 150 de metri!
Am o nedumerire, cum o sa mai controlezi tu barcuta de la distanta asta? Este destul de dificil sa-ti dai seama ce se intampla cu ea, de la o distanta asa de mare!
Poate sa-i pui doua leduri in fata de culoare verde si in spate de culoare rosie, macar sa iti dai seama in ce pozitie se afla fata de tine.
Vezi AICI, statie 2 canale!
RHCForum - Webmaster
Arata acest topic
Pagina 1 din 1