Modelism - RHC Forum: In legatura cu un regulator... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

In legatura cu un regulator...

#1 Useril este offline   Vincent 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 574
  • Inregistrat: 16-July 05

Postat 19 July 2006 - 10:00 PM

Am si eu o problema care suna cam asa: am cumparat un motor cu perii seria ASSOCIATED FLASH REEDY 14Tx2 dar nu stiu daca regulatorul pe car il am deja e capabil "sa-l duca"? Mai concret regulatorul "poate" 80A continuu sau 160 impuls, problema e ca nu cred ca poate alimenta in conditii de siguranta un motor cu 14x2 spire si asta deoarece nu este specificat pe regulator ce motor ca nr. de spire poate "sa tina" de aceea ma gindeam daca as schimba MOSFET-urile (4 la numar existente pe circuitul sau dar cu posibilitatea de a mai adauga inca 2 , adik are gaurile libere pe cablaj pt. inca 2 MOSFET-uri) m-ar ajuta cumva aceasta operatie??? Mentionez ca are MOSFET-urile canal N de tip IRL2203NS. In concluzie rezolv problema cu niste MOSFET-uri "mai suparate".Pina la urma chestia cu nr. de spire al motorului pe care regulatorul il comanda de ce tine, de REZISTENTA REGULATORULUI (acei 0,00x OHMI) de curentul suportat sau de care factor depinde toata treaba asta? Daca are cineva idee, e binevenita.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-8-1153339247.jpg

Vicentiu

Tel. 0728286170
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu