Modelism - RHC Forum: Trafic aerean greu de 2/3 saptemani - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Trafic aerean greu de 2/3 saptemani

#1 Useril este offline   wabo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 01-April 02

Postat 03 July 2003 - 02:42 PM

Stie cineva ce este cu trafic aerean militar intens de cateva saptemani in zona Ardeal ?
La noi, foaret rar trecea ceva avion. Acum zilnic si cateodata continuu mai multe.
Ne aflam cumva in razboi cu Moldowa ?
Salutare
Walter Born
0

#2 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 13-January 03

Postat 03 July 2003 - 03:46 PM

Stai bre linistit ca nu patesti numic. In loc sa te bucuri ca vezi ceva avioane tu faci mofturi. Ce nu mai au oameni voie sa zboare? -_-
0

#3 Useril este offline   wabo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 July 2003 - 04:07 PM

Nu am nici un moft, ma intereszeaza numai din ce cauza 8 ani nu auzi nimic si acum toata ziua.
Va pregatiti de razboi sau asta sint americani prieteni noi romanesc care sa duc spre Iran deja ?
Salutare
Walter Born
0

#4 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 03 July 2003 - 07:59 PM

Pleaca ai nostrii catre RUSIA ca sa ia tezaurul inapoi:))
0

#5 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 04 July 2003 - 07:01 AM

sunt 2 chestiuni legate de subiect:
1. bazele militre au inceput sa zboare, ca au primit combustibil si incearca sa se apropie de standardele NATO la numarul de ore de zbor.
2. la Campia Turzii s-au concentrat 3 foste baze, care acum opereaza de la o singura locatie

Iar noii prieteni ai Romaniei, care ne-au vandut la Yalta ca pe un sac nenorocit de cartofi, folosesc la greu infrastructurile existente, de cand nu s-au mai inteles cu Germania. Am inteles ca vor sa mute cele mai mari baze a lor din Europa, chiar aici la noi. Oricum speculatiile politice nu fac altceva decat sa scoata mizeria la iveala. De aceea nu vreau sa merg mai departe cu rationamentul.

Big

Aceasta postare a fost editata de Big: 04 July 2003 - 07:02 AM

FROGS CAN FLY!
0

#6 Useril este offline   wabo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 04 July 2003 - 09:13 AM

Multumesc Ovidiu !

Cam asa asteptam sa arata un raspuns. Asta inseamnea ca trebuie sa am grija cu planoare la panta de acum, ca elicoptere zboare mai jos. Si sa nu ma duc prea inalt cu acrobatul, ca acollo pe loc drept zboare domni si mai jos...asa cum nu ar fi reguli de zbor de loc. In plus daca te uiti la scule asa din apropriere te feresti oricum si iti vine sa fugi...in ce stare si virsta sint. Si daca armata intretine avioane tot asa ca camioanele lor...vai de noi ...

Asa m-am gandit ca americani incep sa strica si ei linistea de aici. La inceput o sa fie bucurosi si interesat populatie, pana incepe sa le enerveze si pe ei ca si peste tot unde vin ei cu zboruri fara rost la inaltimea joasa.

50km de langa Rammstein in Germania unde ne duceam la zbor cu delta in ani 80 la panta nordest am putut sa pozam fighterele lor de deasupra in aer mai des ! Candva cred ca sa oprit si prostia asta si s-au mutat in canada la zbor si in alte tari unde este spatiu mai mare(Canada) sau unde nu sa opune nimeni(tarile estice patriote).
Salutare
Walter Born
0

#7 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 04 July 2003 - 09:39 AM

Lasa Walter, ca voi ati scapat de ei iar pe unde au fost baze americane sa mai poate acum zbura cu astea mici. Acum se muta la noi, din pacate....da' scapam noi de ei :( :(

Ah, am uitat ceva...si in Timisoara zboara unii cu un elicopter al armatei exact pe deasupra blocului in care stau si ma dispera. Toata ziua fac ture, dar noroc ca sunt la lucru cel mai mult timp :angry:

Aceasta postare a fost editata de Vivi: 04 July 2003 - 09:41 AM

0

#8 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2003 - 10:11 AM

Ca nu se respecta inaltimile minime de siguranta este o problema mare! Nu trebuie sa uitam ca tot eroicii piloti americani au taiat cablurile unei telecabine in Italia intr-un razmut de distractie, fapt ce a dus la moartea a vreo 20-30 de persoane parca.

Dar cu siguranta vom mai avea si alte probleme: vor face o zona cu trafic aerian controlat exclusiv de armata, si onor conducatorii nostrii vor fi bucurosi sa le dea chiar mai mult decat cer. Asa ca cu creierul impaienjenit de mandrie, admiratie si speranta de pomana grasa, vom privi cum ei zboara si noi stam! Interesul majoritar sau strategic primeaza!

Big
FROGS CAN FLY!
0

#9 Useril este offline   wabo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 04 July 2003 - 03:07 PM

Pai, asta a fost langa Aviano, nu prea departe de Bassano...dupa aia sa cam linistit apele cu zbor"liber" acollo ;-)

Din asta sa cauta prienteni in tarile estice, ca aici mai poti fi cowboy si sa faci dupa nasul teu ce vrei...
Salutare
Walter Born
0

#10 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 04 July 2003 - 03:25 PM

M-am nascut in zona si am citiva prieteni care lucreaza la baza aeriana din Luna de linga Cimpia Turzii.
Ei spun ca Luna va deveni una din principalele baze aeriene ale NATO din SE Europei.Toate armele
adiacente (parasutisti,genisti si nu stiu ce mai au pe acolo) vor fi mutate de acolo si va deveni o baza
aeriana mare dotata cu multe avioane ,cred ca si americane.Dupa aia sa vezi tu manevre de zbor ca
deasupra noastra inca au fortajul bagat pina ajung pe la 2-3000m altitudine.In citiva ani totul va
deveni ceva obisnuit .
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#11 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2003 - 08:20 AM

Wabo, ai dreptate. Sunt curios ce zona rezervata vor avea la Luna (campia turzii). Sper sa nu ajunga pana la mine!

Big
FROGS CAN FLY!
0

#12 Useril este offline   huri.pn 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 27-June 03

Postat 07 July 2003 - 09:25 PM

Big, ce e de facut daca or sa ajunga aici sau pot fi ei impiedicati? :)
0

#13 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2003 - 06:53 AM

Sansele sunt mici. Insa daca ne calca pe coada, sigur vom face scandal pe unde om putea, presa, demonstratii de strada, autoritati etc. Acum incerc sa aflu mai in detaliu ce ni se pregateste. Apoi om vedea ce e de facut.

Big
FROGS CAN FLY!
0

#14 Useril este offline   S62i 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 280
  • Inregistrat: 24-May 02

Postat 08 July 2003 - 09:10 PM

Big cred ca "zgomotul " nostru nu-l va auzi nimeni!
Iulian
0

#15 Useril este offline   S62i 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 280
  • Inregistrat: 24-May 02

Postat 08 July 2003 - 09:15 PM

Cred ca ratiunile superioare deja au pregatit ceva.Si vorba lui Sergiu Nicolaescu "in cele doua razboaie am avut o atitudine ambigua ,cand cu unii cand cu altii si s-a pierdut increderea in noi"(citat aproximativ).Probabil ca e mai bine sa urmam o linie consecventa daca tot am inceput asa.Zic si eu dar nimeni cred ca nu va putea preconiza ce va fi peste 10-15 ani ca e un inceput de secol cam "fierbinte"
Iulian
0

#16 Useril este offline   huri.pn 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 27-June 03

Postat 08 July 2003 - 09:44 PM

Ce ziceti ,o sa ne legam cu lanturi de nori . :)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu