Pagina 1 din 1
un nou circuit de automodelism.... in pipera ( buc )..
Postat 09 July 2006 - 03:12 PM
salut,
am un teren in pipera cam de 1000 mp si fiind un pasionat de automodelism m-am gandit sa fac o pista de automodelism pe terenul aferent.....as vrea sa-mi spuneti parerile voastre despre acest lucru!
ce ar trebui sa stiu inainte sa ma apuc de aceasta? ar fii bine sa iau legatura cu cineva de la federatie? cu cine?
ce sa mai zic, astept sfaturile voastre despre aceast lucru !
mail-ul meu este razvanrugina@yahoo.com, id msg yahoo razvanrugina. astept sfaturile voastre si la aceasta adresa de mail si orice propunere de colaborare !
am un teren in pipera cam de 1000 mp si fiind un pasionat de automodelism m-am gandit sa fac o pista de automodelism pe terenul aferent.....as vrea sa-mi spuneti parerile voastre despre acest lucru!
ce ar trebui sa stiu inainte sa ma apuc de aceasta? ar fii bine sa iau legatura cu cineva de la federatie? cu cine?
ce sa mai zic, astept sfaturile voastre despre aceast lucru !
mail-ul meu este razvanrugina@yahoo.com, id msg yahoo razvanrugina. astept sfaturile voastre si la aceasta adresa de mail si orice propunere de colaborare !
Postat 10 July 2006 - 05:29 PM
Eu cred ca terenul este f bun si daca se pot face investizii in el ar fi exceptional mai ales ca e in buc.Ne-ar deranja o linie dreapta de 35-38 m??? Unde mai avem asa ceva?
Intrebarea mea este: Ai bani de asa ceva? Este un proiect extrem de scump ce vrei tu sa faci.
Intrebarea mea este: Ai bani de asa ceva? Este un proiect extrem de scump ce vrei tu sa faci.
Postat 10 July 2006 - 06:51 PM
sal buggy-man, bogdanut
nu, nu este o platforma betonata, este pamant ,dar asta nu e problema ca turnam pista ( aici mi-ar trebui si parerea voastra cum ar fi cel mai bine, din ce materiale ar trebui facuta, ce cote ar trebui sa fie etc ) ! bani s-ar gasi, nu asta e problema principala, nu prea am idee pe la ce suma s-ar ajunge dar eu cred ca o sa fie ok ! cam la ce suma te-ai gandi bogdanut ?
ce parere aveti ?
multumesc mult;) si astept parerile voastre in continuare ! eu zic ca ne putem intalni eventual cand puteti si voi , eventual sa mergem acolo si sa vedeti si voi daca vreti !
nu, nu este o platforma betonata, este pamant ,dar asta nu e problema ca turnam pista ( aici mi-ar trebui si parerea voastra cum ar fi cel mai bine, din ce materiale ar trebui facuta, ce cote ar trebui sa fie etc ) ! bani s-ar gasi, nu asta e problema principala, nu prea am idee pe la ce suma s-ar ajunge dar eu cred ca o sa fie ok ! cam la ce suma te-ai gandi bogdanut ?
ce parere aveti ?
multumesc mult;) si astept parerile voastre in continuare ! eu zic ca ne putem intalni eventual cand puteti si voi , eventual sa mergem acolo si sa vedeti si voi daca vreti !
Postat 10 July 2006 - 11:28 PM
Proprietarul actual al unei piste profesionale de automodele din Graz(Austria) cerea in jur de 100.000 euro pe ea si sunt comvins ca o dadea in mare pirdere fatza de cat a investit. Acuma cum sunt 1000 de metri s-ar putea sa scapi mult mai ieftin :) Daca vrei ma pot apuca de niste calcule la cat te-ar costa.Totul depinde de bani si de calitate.Oricum fara sponsorizare ceva, greu vad realizabila asa o pista.
Postat 11 July 2006 - 07:02 AM
@bogdanutz..... dak sar face ceva la genul cum e pista de la nicolae balcescu numai k de on road (eu asa am inteles ca vrea proprietarul), ar fi suficient, mai ales facand o comparatie cu ce alte piste avem in tara, care de acuma le putem spune sapaturi arheologice. si eu cred ca nu o sa se ajunga nici pe departe la suma de 100.000
....parerea mea...
....parerea mea...
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 12 July 2006 - 11:44 AM
Cu cat mai multe piste cu atat mai bine , chiar si daca sunt doar pentru electrice. Important este sa se demareze cu proiectul. Si bine ar fi ca pe langa asfalt sa existe si restu(mantinele calumea sau iarba/ standuri si un podium de unde sa conduci) .Oricum spor la treaba .

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Arata acest topic
Pagina 1 din 1