Campionat National 1/12 si 1/10 Pro VASLUI 24-25. 06. 2006
Postat 22 June 2006 - 01:55 PM
-Invit pe aceasta cale toti pilotii cu drept de joc sa participe la acest eveniment cu asigurari din partea mea si a org. ca nu vor regreta. Cine a alergat o data aici revine cu placere!
-Pentru sambata si dum. CNN anunta timp frumos in zona.
faur senior
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 27 June 2006 - 09:02 PM
-Competitia n-a fost de loc usoara, s-au alergat 3 clase la sen. si jun., am inceput sambata dimineata si am terminat sambata la ora 21 si dum. la ora 18. In canicula care nu ne-a iertat deloc !
-Vreau sa remarc in mod deosebit aici, participarea juniorilor. O data ca au fost MULTI si a doua oara ca rezultatele lor tehnice au fost f. apropiate si in destule cazuri peste ale multor seniori! Oricine ce ar zice, se lucreaza si se lucreaza bine la Palatele copiilor cu toate vicisitudinile pe care le intampina. Iti creste inima sa vezi pilotare la copii de 14- 16 ani. Felicitari!!!!!!!!!!
-Cristian si-a adjudecat din nou cele 3 probe ale etapei, cum, veti vedea cad vor aparea rezultatele. Sugerez pe aceasta cale secretarului comisiei sa posteze aici nu numai locurile ocupate de sportivi, ci si rezultatele tehnice cu care au reusit acest lucru.
-Pt. 2007 lansez ideea de a ridica Conc. copiilor de la Amara la rang de Campionat. Este bine, este rau, ce consecinte, avantaje-dezavantaje, ar avea? Astept parerile voastre. Este una din ideile PATRU-anului.
faur senior
Postat 01 July 2006 - 06:42 PM
- Nu e pacat stimati colegi sa nu o faceti? D-le secretar? Nu mai este vorba aici de nici un fel de interese, ci de recunoasterea unor drepturi cucerite in competitie! Si de recunoasterea unor merite! Ce, este putin lucru pt. clubul "Cucuietii din deal" ( cu scuzele de rigoare) sa-si treaca la sfarsit de an in palmares rezultate obtinute cu truda si sudoare?
-Cu tot respectul, frate, frate, dar branza e pe bani!
faur senior
Postat 01 July 2006 - 07:40 PM
Io zic sa-l contactati la 021-316.24.54, sau la numarul de mobil pe care il folositi atunci cand nu va convine vreun transfer sau mai stiu io ce!.....
Ma bucur ca ati pus problema si nu ma indoiesc ca il veti contacta!......astept si eu cu aceeasi nerabdare postarea rezultatelor......Daca pana luni nu le posteaza nimeni, voi incerca sa sap, sa le gasesc si sa le postez eu!
Postat 02 July 2006 - 06:23 PM
vale46, la 2 Jul 2006, 15:31, a spus:
korekt vale46!...pe site-ul asta sunt o umila persoana particulara, nicidecum purtatorul de cuvant al vreunei organizatii!.....
Postat 03 July 2006 - 12:57 AM
Flickr - pozele mele
Postat 03 July 2006 - 01:59 PM
Flickr - pozele mele
Postat 03 July 2006 - 08:07 PM
:lol:
stie domne cineva clasamentul rezultatului tehnic? :D
Postat 03 July 2006 - 08:10 PM
Domnul Faur doreste sa stie care este clasamentul final al competitziei!! :D :D :lol: mai citeste o data :D
Postat 03 July 2006 - 08:53 PM
Hobbyland, la 1 Jul 2006, 18:42, a spus:
Well, read again...
Flickr - pozele mele
Postat 03 July 2006 - 09:47 PM
Nu este absolut nimeni obligat sa posteze rezultate aici.Daca doreste bine daca nu iar bine.Rezultatele tehnice se gasesc la federatie.Rezultatele finale le pot pune si cei care au participat la etapa, ca nu pot sa cred ca nu stiu pe ce loc s-au clasat!!!! Asa ca vb multa saracia omului ......
Postat 03 July 2006 - 10:07 PM
-D-le Conu Marius, imi reprosati in continuare ca nu am fost de acord cu o incalcare a statutului Federatiei care stipuleaza f. exact perioda in care se pot face transferari si care nu este de loc in luna MAI. Ca slujbaj al statului care primiti remuneratia lunara din ban public ar trebui sa vegheati la respectarea unor norme si reguli stipulate si votate de o adunare generala, nu sa faceti promisiuni pe care sa nu le puteti onora! Oricum, ati mai trambitat pe acest forum rezultate pe care daca le luam la bani marunti.........Intre mine si Gabi securea razboiului a fost ingropata, dar vad ca exista interese obscure care nu doresc acest lucru. Dictonul este bine stiut : Divide et impera! Si tine bine de scaun!
-La nivelul federatiei exista o comisie de automodele. Daca citim CU ATENTIE in Statut, atunci una dintre indatoririle ei este si aceea de a informa massmedia asupra activitatii desfasurate de Cluburi si Asociatii sp. in teritoriu. Personal nu cred ca o finala de campionat(doua de acum, trei chiar cu captivele) sa nu constituie evenimente majore in activitatea modelistica din RO, pt.ca ele sa nu fie cunoscute de catre oricine doreste acest lucru! Ne este rusine de ceva? Avem ceva de ascuns? Ce? Deranjeaza chiar atat de tare faptul ca exista in RO un oras care se chiama ARAD si ca aici locuieste o familie care se chiama FAUR? Da' puneti d-lor mana si munciti, ca la fotbal si agricultura............
-Este cel putin ciudat modul in care un reprezentatnt al forului care conduce (sau ar trebui s-o faca), activitatea modelistica in RO, vede si pune problemele legate de aceasta activitate! Am mai spus-o , d-le, si rau am facut ca m-am oprit atunci! Regret ca in loc sa port discutii de o cu totul alta factura aici, trebuie sa innot in ...........mai bine ma opresc. Si va doresc o seara la fel de placuta ca si cea pe care mi-o doriti mie!
faur senior
Postat 03 July 2006 - 10:26 PM
faur senior
Postat 04 July 2006 - 06:44 PM
bogdanut, la 3 Jul 2006, 21:47, a spus:
Draga Bogdan: trebuia sa particip si eu la aceasta etapa. la 1/10 PRO. Dar am fost retinut cu treburi de servici. M-ar interesa sa stiu ce si cum s-a intamplat. Nu ma intereseaza un clasament sec cu "x pe locul 1, y pe 2, etc"... Ci un rezultat tehnic cu tot ce rezulta din asta (circuit cu date tehnice, timp per tura, timp total, etc, etc etc).
Flickr - pozele mele
Postat 04 July 2006 - 08:20 PM
Viper acum pe bune nu vrei sa-ti vina si prin posta? Daca erai asa de interesat de rezultatele tehnice presupun ca le puteai procura de la clubul din care faci parte, sunt oameni seriosi acolo care-ti pot da detalii, asta daca nu-i problema de comunicare.
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
Postat 04 July 2006 - 10:59 PM
Chiar mi-am dorit sa ajung si sa re-pun in circuit batrana Tamiya 1/10PRO dar chiar nu s-a putut... Se poate vedea ca nu m-am agitat la alte etape pentru acele rezultate... Chiar ma intereseaza...
Nu inteleg de ce toata lumea vede numai ascunzisuri, intrigi etc... Chiar nu se poate pur si simplu un aer mai prietenos? Stiu ca nu e nimeni "obligat" sa puna nimic aici, dar se poate face din bunavointa. Nu e mare chestie...
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 July 2006 - 11:02 PM
Flickr - pozele mele
Postat 05 July 2006 - 08:55 PM
Postat 05 July 2006 - 09:11 PM
Flickr - pozele mele
Postat 05 July 2006 - 11:11 PM
Postat 05 July 2006 - 11:18 PM
Flickr - pozele mele
Postat 10 July 2006 - 09:52 AM
Ah ce bine a fost in concediu :)
Vad ca fara cearta nu se poate!
Este corecta observatia lui ######, daca cineva face acest oficiu o face benevol si numai daca are chef!
Sa ca sa inchidem acest subiect pana maine voi posta aceste rezultate tehnice.