Modelism - RHC Forum: Campionat National 1/12 si 1/10 Pro - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Campionat National 1/12 si 1/10 Pro VASLUI 24-25. 06. 2006

#1 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 June 2006 - 01:55 PM

-La Vaslui, in perioada 24-25 06 se desfasoara etapa finala a Camp. RO la clasele 1/12 EB, 1/12 TRACK si 1/10 Pro, seniori si juniori, in paralel cu un Conc. interjudetean pentru copii.

-Invit pe aceasta cale toti pilotii cu drept de joc sa participe la acest eveniment cu asigurari din partea mea si a org. ca nu vor regreta. Cine a alergat o data aici revine cu placere!

-Pentru sambata si dum. CNN anunta timp frumos in zona.

faur senior
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
0

#2 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2006 - 09:02 PM

-S-a incheiat si cea dea trei-a finala a Camp. 2006. Felicitari tuturor celor care au luat parte la ea si in mod deosebit d-lui Olaru si tuturor celor din jurul lui, care au luat parte la organizarea si desfasurarea in conditii excelente(atat cat s-a putut, si s-a putut mult si bine) a evenimentului. Organizare, secretariat, arbitraj, fara repros! Ca au mai fost pe ici pe colo mici divergente, n-au facut decat sa pigmenteze comp.

-Competitia n-a fost de loc usoara, s-au alergat 3 clase la sen. si jun., am inceput sambata dimineata si am terminat sambata la ora 21 si dum. la ora 18. In canicula care nu ne-a iertat deloc !

-Vreau sa remarc in mod deosebit aici, participarea juniorilor. O data ca au fost MULTI si a doua oara ca rezultatele lor tehnice au fost f. apropiate si in destule cazuri peste ale multor seniori! Oricine ce ar zice, se lucreaza si se lucreaza bine la Palatele copiilor cu toate vicisitudinile pe care le intampina. Iti creste inima sa vezi pilotare la copii de 14- 16 ani. Felicitari!!!!!!!!!!

-Cristian si-a adjudecat din nou cele 3 probe ale etapei, cum, veti vedea cad vor aparea rezultatele. Sugerez pe aceasta cale secretarului comisiei sa posteze aici nu numai locurile ocupate de sportivi, ci si rezultatele tehnice cu care au reusit acest lucru.

-Pt. 2007 lansez ideea de a ridica Conc. copiilor de la Amara la rang de Campionat. Este bine, este rau, ce consecinte, avantaje-dezavantaje, ar avea? Astept parerile voastre. Este una din ideile PATRU-anului.

faur senior
0

#3 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 July 2006 - 06:42 PM

-Pe langa alte implicatii, postarea (si a ) rezultatelor tehnice realizate de participantii la o finala de campionat are drept motivatie acele norme tehnice de clasificare sportiva (conform anexei Reg. tehnic) care se inscriu in fiecare an in carnetul de legitimare si care in varful piramidei duc la castigarea titlului de MAESTRU AL SPORTULUI.

- Nu e pacat stimati colegi sa nu o faceti? D-le secretar? Nu mai este vorba aici de nici un fel de interese, ci de recunoasterea unor drepturi cucerite in competitie! Si de recunoasterea unor merite! Ce, este putin lucru pt. clubul "Cucuietii din deal" ( cu scuzele de rigoare) sa-si treaca la sfarsit de an in palmares rezultate obtinute cu truda si sudoare?

-Cu tot respectul, frate, frate, dar branza e pe bani!

faur senior
0

#4 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 01 July 2006 - 07:40 PM

Da Dle Hobbyland, de ce nu posteaza domnul secretar???.....intrebarea asta mi-am pus-o si eu!...
Io zic sa-l contactati la 021-316.24.54, sau la numarul de mobil pe care il folositi atunci cand nu va convine vreun transfer sau mai stiu io ce!.....
Ma bucur ca ati pus problema si nu ma indoiesc ca il veti contacta!......astept si eu cu aceeasi nerabdare postarea rezultatelor......Daca pana luni nu le posteaza nimeni, voi incerca sa sap, sa le gasesc si sa le postez eu!
No brain, no headache.....
0

#5 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 July 2006 - 08:05 AM

-Multumim. Discutia cu d-l secretar al comisiei am avut-o deja acum o saptamana, la Vaslui. Fara rezultat!

faur senior
0

#6 Useril este offline   bMaNiAc 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 677
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 02 July 2006 - 09:33 AM

da.... dak ati fost acolo puteti macar sa spuneti cine a castigat.....
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
0

#7 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 02 July 2006 - 03:31 PM

:D :D frumos!! interesant punct de vedere Dl. Pitts!! Da. Oricum rezultatele sunt la federatie .Cine e curios se poate deplasa pana acolo sa le vizioneze ;) ;)

Aceasta postare a fost editata de vale46: 02 July 2006 - 03:33 PM

www rc4fun ro
0

#8 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 July 2006 - 06:23 PM

vale46, la 2 Jul 2006, 15:31, a spus:

:D :D frumos!! interesant punct de vedere Dl. Pitts!! Da. Oricum rezultatele sunt la federatie .Cine e curios se poate deplasa pana acolo sa le vizioneze ;) ;)

korekt vale46!...pe site-ul asta sunt o umila persoana particulara, nicidecum purtatorul de cuvant al vreunei organizatii!.....
0

#9 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 July 2006 - 09:06 PM

Normal !!! Se tot cer rezultate oficiale in sus si in jos ! Da sa posteze careva care a fost prezent la competitzie un Clasament final cat de cat acolo ce mare lucru! sau urmarim un alt substrat?! cine stie ;) ;)
www rc4fun ro
0

#10 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 03 July 2006 - 12:57 AM

Poate nu stii diferenta intre un Clasament si un Rezultat Tehnic...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#11 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 July 2006 - 08:54 AM

Poate.........da.........poate.....nu...!! Cine mai stie ? Tu??? ;) ;)
www rc4fun ro
0

#12 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 03 July 2006 - 01:59 PM

Parerea mea sincera ar fi sa pastrezi acest gen de glume celor cu care iti poti permite asa ceva. Si in trecut ai avut aceeasi atitudine fata de mine si nu-mi aduc aminte sa ne cunoastem asa de bine...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#13 Useril este offline   pp@ul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 31-October 04

Postat 03 July 2006 - 08:07 PM

adevarul e viper ca noi avem si multe etape in campionatu asta de 1\12 si 1\10 si chiar trebuie o intreaga istorie si niste calcule elevate ca sa stii clasamentul.care clasament il vrei?doar mai sunt 5 etape pana la final..hmm... daca e!
:lol:
stie domne cineva clasamentul rezultatului tehnic? :D
w w w . rc4fun . r o
0

#14 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 July 2006 - 08:10 PM

Parerea mea sincera este ca nu am glumit cu tine ! Confunzi rezultatul tehnic cu clasamentul oficial!!Nu imi aduca aminte sa fi avut vreun fel de atitudine fatza de tine vreodata ....
Domnul Faur doreste sa stie care este clasamentul final al competitziei!! :D :D :lol: mai citeste o data :D
www rc4fun ro
0

#15 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 03 July 2006 - 08:53 PM

Hobbyland, la 1 Jul 2006, 18:42, a spus:

... postarea (si a ) rezultatelor tehnice realizate de participantii la o finala de campionat are drept motivatie acele norme tehnice de clasificare sportiva...

Well, read again...
Flickr - pozele mele
0

#16 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 03 July 2006 - 09:47 PM

Vorbitzi si voi sa va aflatzi in treaba (ca si mine de altfel acuma, dar nu m-am putut abtine).

Nu este absolut nimeni obligat sa posteze rezultate aici.Daca doreste bine daca nu iar bine.Rezultatele tehnice se gasesc la federatie.Rezultatele finale le pot pune si cei care au participat la etapa, ca nu pot sa cred ca nu stiu pe ce loc s-au clasat!!!! Asa ca vb multa saracia omului ......
0

#17 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2006 - 10:07 PM

-Infantil! Te urci in tren la Baia Mare (ca sa nu spun Montreal sau Sanfrancisco) dai o fuga pana la Polivalenta (Bucuresti), te informezi si te intorci. Simplu, nu? Halal era a comunicarii!

-D-le Conu Marius, imi reprosati in continuare ca nu am fost de acord cu o incalcare a statutului Federatiei care stipuleaza f. exact perioda in care se pot face transferari si care nu este de loc in luna MAI. Ca slujbaj al statului care primiti remuneratia lunara din ban public ar trebui sa vegheati la respectarea unor norme si reguli stipulate si votate de o adunare generala, nu sa faceti promisiuni pe care sa nu le puteti onora! Oricum, ati mai trambitat pe acest forum rezultate pe care daca le luam la bani marunti.........Intre mine si Gabi securea razboiului a fost ingropata, dar vad ca exista interese obscure care nu doresc acest lucru. Dictonul este bine stiut : Divide et impera! Si tine bine de scaun!

-La nivelul federatiei exista o comisie de automodele. Daca citim CU ATENTIE in Statut, atunci una dintre indatoririle ei este si aceea de a informa massmedia asupra activitatii desfasurate de Cluburi si Asociatii sp. in teritoriu. Personal nu cred ca o finala de campionat(doua de acum, trei chiar cu captivele) sa nu constituie evenimente majore in activitatea modelistica din RO, pt.ca ele sa nu fie cunoscute de catre oricine doreste acest lucru! Ne este rusine de ceva? Avem ceva de ascuns? Ce? Deranjeaza chiar atat de tare faptul ca exista in RO un oras care se chiama ARAD si ca aici locuieste o familie care se chiama FAUR? Da' puneti d-lor mana si munciti, ca la fotbal si agricultura............

-Este cel putin ciudat modul in care un reprezentatnt al forului care conduce (sau ar trebui s-o faca), activitatea modelistica in RO, vede si pune problemele legate de aceasta activitate! Am mai spus-o , d-le, si rau am facut ca m-am oprit atunci! Regret ca in loc sa port discutii de o cu totul alta factura aici, trebuie sa innot in ...........mai bine ma opresc. Si va doresc o seara la fel de placuta ca si cea pe care mi-o doriti mie!

faur senior
0

#18 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2006 - 10:26 PM

-Si pana la urma este vorba de colegii nou veniti si copiii, pt. care aparatia pe acest forum este un lucru de exceptie la nivelul comunitatii in care traiesc! In afara de orgolii desarte si egoism neimpartasit mai exista pe undeva si bucuria de a trai cu totii succesul. Uite unde suntem noi RO.! Si unde vom ajunge! PEDAGOGIE este un cuvat pt.unii prea greu de inteles!

faur senior
0

#19 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2006 - 10:41 PM

???...

Aceasta postare a fost editata de pitts: 04 July 2006 - 05:46 AM

0

#20 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 04 July 2006 - 06:44 PM

bogdanut, la 3 Jul 2006, 21:47, a spus:

... Nu este absolut nimeni obligat sa posteze rezultate aici.Daca doreste bine daca nu iar bine.Rezultatele tehnice se gasesc la federatie....

Draga Bogdan: trebuia sa particip si eu la aceasta etapa. la 1/10 PRO. Dar am fost retinut cu treburi de servici. M-ar interesa sa stiu ce si cum s-a intamplat. Nu ma intereseaza un clasament sec cu "x pe locul 1, y pe 2, etc"... Ci un rezultat tehnic cu tot ce rezulta din asta (circuit cu date tehnice, timp per tura, timp total, etc, etc etc).
Flickr - pozele mele
0

#21 Useril este offline   Savage4fun 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 13-March 05

Postat 04 July 2006 - 08:20 PM

Posibilitate ca rezultatele sa apara pe forum nu poate fi rezolvata cu reprosuri, pur si simplu este un forum al pasionatilor, unul al federatiei nu-mi amintesc sa fie, in anii trecuti n-am vazut sa fie afisate rezultatele dupa fiecare etapa, acum a devenit o problema, de ce, nu-mi dau seama, poate a ramas securea aia cu taisul p-afara... :)
Viper acum pe bune nu vrei sa-ti vina si prin posta? Daca erai asa de interesat de rezultatele tehnice presupun ca le puteai procura de la clubul din care faci parte, sunt oameni seriosi acolo care-ti pot da detalii, asta daca nu-i problema de comunicare.
alias ikonet
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
0

#22 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 04 July 2006 - 10:59 PM

Culmea e ca nici ei nu le au, citeste prima pagina. Deci cade ideea ta (de altfel buna).

Chiar mi-am dorit sa ajung si sa re-pun in circuit batrana Tamiya 1/10PRO dar chiar nu s-a putut... Se poate vedea ca nu m-am agitat la alte etape pentru acele rezultate... Chiar ma intereseaza...

Nu inteleg de ce toata lumea vede numai ascunzisuri, intrigi etc... Chiar nu se poate pur si simplu un aer mai prietenos? Stiu ca nu e nimeni "obligat" sa puna nimic aici, dar se poate face din bunavointa. Nu e mare chestie...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 July 2006 - 11:02 PM

Flickr - pozele mele
0

#23 Useril este offline   pp@ul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 31-October 04

Postat 05 July 2006 - 08:55 PM

Domnule Viper incurci iarasi borcanele!Timpi pe tura si chesti dinastea le putea pune si domnul faur .Inca o data dansul vroia sa posteze un oficial al federatiei rezultatele oficiale ale capionatului . Nu pt ca nu le-ar sti ! Dar inca o data repet poate ca altul este motivul cine stie!!!! Se poate da un telefon Dl. Faur in schimb nu e nevoie sa venitzi cu trenul de la Baia Mare :) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif .Nu este forumul federatie ci al tuturor modelistilor si pasionatilor. Le putetzi posta chair dumneavoastra nu?
w w w . rc4fun . r o
0

#24 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 05 July 2006 - 09:11 PM

Cum zici tu asa o fi... Eu sunt prea imbatranit (partial de voi) ca sa mai lupt...
Flickr - pozele mele
0

#25 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2006 - 11:11 PM

:) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif niciodata nu esti prea batran!!! fight !! win!!!! :)
www rc4fun ro
0

#26 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 05 July 2006 - 11:18 PM

Mai bine ma fac arbitru http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Flickr - pozele mele
0

#27 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 10 July 2006 - 09:52 AM

Salutare si bine v-am regasit!
Ah ce bine a fost in concediu :)
Vad ca fara cearta nu se poate!
Este corecta observatia lui ######, daca cineva face acest oficiu o face benevol si numai daca are chef!
Sa ca sa inchidem acest subiect pana maine voi posta aceste rezultate tehnice.
RHCForum - Webmaster
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu