Aceasta postare a fost editata de bbe74: 21 June 2006 - 08:52 PM
Pagina 1 din 1
saptamina asta vine cineva la Eforie? v-ati dat la fund ?
Postat 20 June 2006 - 01:06 PM
HELLO ! V-ati dat la fund sau va e frica sa nu se topeasca caucioacele de la roti :lol: ! Nu mai da nimeni nici un semn haide-ti simbata sau duminica la Eforie ( da dimineata sau pe seara sa nu ne topim )
KYOSHO INFERNO ST-RR W RB C6BB,KYOSHO MP777WC W OS.21, NEXSTAR, CENTURY hawk CALIBER 30,RAPTOR 30...
Postat 26 June 2006 - 03:00 PM
Milica, la 24 Jun 2006, 18:32, a spus:
MLancer poate reusesti sa vi si tu cu masinuta.
Am incercat dar dupa cum am spus nu am fost in oras... Ne vedem data viitoare cu siguranta!!!
Mitsubishi Lancer Evo7
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
Postat 28 June 2006 - 06:12 PM
Salutare automodelistilor din CT!!!
Spuneti-mi si mie unde va adunati de regula? Daca nu aveti nimic impotriva ca un bucurestean sa se uite (si poate sa se "dea" impreuna cu voi). Am inteles ca la Eforie dar unde mai exact? Uneori sunt prin C-ta (e drept, mai mult in timpul saptamanii) dar... cine stie?
Multumesc frumos
Cu stima
Spuneti-mi si mie unde va adunati de regula? Daca nu aveti nimic impotriva ca un bucurestean sa se uite (si poate sa se "dea" impreuna cu voi). Am inteles ca la Eforie dar unde mai exact? Uneori sunt prin C-ta (e drept, mai mult in timpul saptamanii) dar... cine stie?
Multumesc frumos
Cu stima
Postat 28 June 2006 - 07:43 PM
Salut Men
Bineinteles ca nu avem nimic impotriva sa ne cunoastem si sa te dai impreuna cu noi. O sa fie si mai mare distractia. De regula noi ne intalnim sambata sau duminica la Eforie Sud.
Ca localizare: exact cand sa iesi din Eforie Sud spre Mangalia, pe dreapta este o benzinarie Petrom, iar la 20 m de benzinarie se face un drum de asfalt la dreapta (chiar inainte sa intrii pe acest drum , este o pancarda cu Uniunea Europeana). Intrii pe drumul asta si mai mergi cam 1 km pana ajungi la baza releului cel galben. Nu ai cum sa nu il nimeresti. Cand ai ajuns in fata lui, prin stanga lui se face un drum de pamant de cca 100 m si ai ajuns. Este chiar pe malul lacului. Ca sa fiu mai explicit , atasez si o poza "de sus".
Te asteptam sa vi pt ca si anul trecut ne-am dat impreuna cu 3,4 tovarasi de ture din Bucuresti.
Cand poti sa a jungi da-nu un semn pe forum sau mail.
P.S. unde mai pui ca apa la mare este beton.
:rolleyes:
Bineinteles ca nu avem nimic impotriva sa ne cunoastem si sa te dai impreuna cu noi. O sa fie si mai mare distractia. De regula noi ne intalnim sambata sau duminica la Eforie Sud.
Ca localizare: exact cand sa iesi din Eforie Sud spre Mangalia, pe dreapta este o benzinarie Petrom, iar la 20 m de benzinarie se face un drum de asfalt la dreapta (chiar inainte sa intrii pe acest drum , este o pancarda cu Uniunea Europeana). Intrii pe drumul asta si mai mergi cam 1 km pana ajungi la baza releului cel galben. Nu ai cum sa nu il nimeresti. Cand ai ajuns in fata lui, prin stanga lui se face un drum de pamant de cca 100 m si ai ajuns. Este chiar pe malul lacului. Ca sa fiu mai explicit , atasez si o poza "de sus".
Te asteptam sa vi pt ca si anul trecut ne-am dat impreuna cu 3,4 tovarasi de ture din Bucuresti.
Cand poti sa a jungi da-nu un semn pe forum sau mail.
P.S. unde mai pui ca apa la mare este beton.
:rolleyes:
Imagini atasate
Savage 25
Arata acest topic
Pagina 1 din 1