Modelism - RHC Forum: Cat de bune sunt automodelele Robbe? + hpi romania - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cat de bune sunt automodelele Robbe? + hpi romania

#1 Useril este offline   Jokerash 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 29-June 06

Postat 29 June 2006 - 11:35 PM

De ceva timp tot caut sa imi iau un automodel.. si am ajuns la exasperare cu tot felu de optiuni.. tot felu de situri.. unde mai dai transport 50$ si taxe 30% (apropo, chiar daca ma repet si ep alt thread.. se poate scapa de taxele astea??)... si cand ma uit in ograda noastra.. nu vad decat doua modele amarate de la robbe.... Care totusi facute in austri ma gandesc ca nu or fi asa de rele...

Ce parere aveti de ele? Si ma refer aici in aceaqsi zona de pret.. (nu comparat cu un x t01.. ).

Stie cineva de existenta uei reprezentante hpi in romania?.. ca parca am gasit ceva pe net.. da nu prea am inteles.. nici un site.. nimic...

Aceasta postare a fost editata de Jokerash: 29 June 2006 - 11:36 PM

0

#2 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 03-March 03

Postat 30 June 2006 - 08:45 AM

Era candva o reprezentanta HPI in Romania. Intre HPI si Robbe iti recomand clar HPI.
Salvati camioanele!
0

#3 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 24-June 06

Postat 30 June 2006 - 10:43 PM

robbe, la auto, nu.
hpi, doar r40 si pro4.
ma rog, si putin savage...
"...N-AM GASIT ALTA RIMA...SA TRAITI! ..."-ca dedicatie, sceneta cu caragiu si diaconu, tuturor celor care nu pot respecta pertinenta acida...
0

#4 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 01 July 2006 - 11:56 AM

Nici una dintre variante, daca ai ceva banuti pusi deoparte. Gasesti second modelele destul de bune si care nu costa prea mult, daca vrei nou in schimb sunt persoane care aduc la preturi acceptabile scule bune.
Si daca esti incepator iti recomand calduros electrica si in special off-road ca sa ai unde te da (termic este frumos da o sa vezi ca costa enorm intretinerea).
Daca ai nev de ajutor da un MI.
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu