Modelism - RHC Forum: Campionatul national de captive - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Campionatul national de captive Semanatoarea

#1 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 10 June 2006 - 12:19 PM

Au trecut doua saptamani de la campionatul national de auto captive.
Vad ca nimeni nu a suflat o vorba despre ce a fost acolo. (sau daca a suflat, mi-a scapat mie....)
Doi moderatori importanti stiu ca au fost prezenti.......

As fi curios sa aflu detaii de la cei prezenti, in conditia in care, cu curaj, vor putea face abstractie de eventualele "subordonari" fata de cluburile la care sunt membri. Si bineinteles sa faca abstractie de atat de hulita calitate a pistei care asa cum este, a "dat voie" nu cu multi ani in urma, unui concurent sa depaseasca binisor 200 km/h....
Deci, domnilor, cu curaj (si mai ales simt critic), cum a fost?
Rezultate /clase?
NR CONCURENTI/clase? (atentie, am scris cu majuscule..!....banuiti de ce?)
Performante?
Informati-ne si luminati-ne!
:wub:
No brain, no headache.....
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 June 2006 - 01:12 PM

Am aflat ca mai era lume care dorea sa afle catre ceva, dar conform obiceiului am facut ca in fiecare an: fara nici un anunt inainte sau dupa...
Am participat la 5 cmc cu vechiul meu automodel si la 2,5 cmc cu unul primit de la club (al domnului Donia). Din cauza situatiei speciale a clubului anul acesta, am zis ca e bine sa particip, desi de cativa ani buni prevedeam disparitia probei din lipsa de concurenti si chiar ziceam sa dau si eu o mana de ajutor prin absenta... S-ar parea ca (din fericire) m-am inselat. Si posibil ca la anul sa fie mai bine.
E prima oara cand am intrebat de cand particip la probele astea (si sa fie mai bine de 15 ani) cam ce rezultate am obtinut, ca eram curios sa compar doar prima mansa cu a doua, deoarece am facut niste schimbari serioase intre ele. Si bineinteles ca le-am uitat imediat, ca nu duc istoria cu mine. Oricum, n-am transformat in km/h, ca m-a interesat timpul pentru o simpla comparatie. Am avut probleme ca aproape de fiecare data dar n-am murit din cauza lor. A fost vreme buna, ne-am revazut, am discutat, ne-am simtit cat am putut de bine si cred ca a fost o atmosfera placuta. Asta e parerea mea, ca sportiv. Nu stiu ce pot spune ceilalti.
Despre informatiile legate de rezultate si numar de concurenti cred ca ar fi mai bine daca le-ati comunica dumneavoastra, ca aveti acces mai rapid la hartiile federatiei. Asta in cazul in care intereseaza pe cineva si sunt 99% sanse sa nu intereseze pe nimeni. Eu sunt in cei 99%. La concursurile noastre cred ca nici unul dintre concurenti nu noteaza nimic legat de rezultate, sau poate eu uit prea repede. Partea rea e ca nici nu se comunica oficial, la sfarsitul fiecarei probe timpul obtinut, sau macar la finalul concursului. Si asta de foarte mult timp. Noi apreciem bine viteza din experienta, dar parca ar fi mai cinstita prezentarea timpului dupa fiecare evolutie. Uneori e vorba de diferente de sutimi de secunda si conteaza. Nici nu visez la un cronometru electronic special, cu afisaj la vedere, pentru toata lumea...
Situatia e incurcata din cauza specificului concursului: numar mic de concurenti, de modele, lipsa pieselor sau modelelor care se pot cumpara (TOTUL trebuie construit bine), lipsa pistelor de antrenament si concurs, lipsa de spectaculozitate a probelor...
Daca au inceput sa se planga si cei de la auto RC de faptul ca-i o singura etapa de CN pe an ce sa mai zic de noi, care avem situatia asta de multi ani de zile. Si in situatia asta, o investitie serioasa din partea sportivilor pentru 30 secunde de concurs pe an e greu de facut. In rest, toate bune. Sper ca la anul sa fie ceva mai bine. Cu toate astea, imi face mare placere sa particip de fiecare data.
Alte detalii importante nu cunosc.

Acum sunt curios cati din cei de pe forum au mai participat la acel campionat. Parca am cateva poze, stiu ca mai sunt poze sau filme facute si de altii, dar nu cred ca a fost ceva facut special pentru a fi prezentat pe forum. Doar daca e musai...
Mai vorbim!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 10 June 2006 - 01:15 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2006 - 01:27 PM

Ai putea sa spui tu-cu mana pe inima-la probele la care ai participat (si ai castigat tu)...cati concurenti/proba au fost?........hai, cu barbatie :wub:
0

#4 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 10 June 2006 - 01:29 PM

Anul acesta a fost mai fain decat in toti anii de cand cunosc proba. In rest, rezultatele si numarul de concurenti, cred ca le cunoasteti mai bine ca noi...eu personal am doar rezultatele clubului nostru. Pentru la anul prevad o suplimentare de concurenti...cei de la Sportul Studentesc au in lucru ceva noutati.

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 10 June 2006 - 01:30 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#5 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2006 - 02:24 PM

Prea bine!
Totusi....mesajele se auto-sterg????
0

#6 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 10 June 2006 - 02:29 PM

pitts, la 10 Jun 2006, 13:27, a spus:

Ai putea sa spui tu-cu mana pe inima-la probele la care ai participat (si ai castigat tu)...cati concurenti/proba au fost?........hai, cu barbatie :wub:

Nu e un lucru de lauda ca suntem putini concurenti. Si nu e numai vina mea. Dar la fiecare clasa eram pe locul 3 sau 4 in lista la ordine de start si mai erau 1-2 dupa mine. Nu stiu exact, ca vin cu modelul pregatit, ma intereseaza doar aproximativ unde sunt in lista (la inceput, la mijloc sau la sfarsit) ca imi ajung 2 minute sa fiu la pista. Am un defect: cand merg la concurs e NUMAI concurs. N-am timp sa admir peisajul, sa cronometrez pe altii sau sa numar concurentii. Nici timpul meu nu ma intereseaza, ca n-ar fi greu sa-mi agat de gat un cronometru si sa-l masor. Dar pentru rezultate, liste, clasamente, respectarea regulamentului si alte alea, am antrenor la club (sau instructor ca nu stiu exact denumirea corecta) care isi face treaba. Si pentru a doua mansa nici macar nu ma intereseaza daca se merge in aceeasi ordine sau se ia lista de la coada. Ca sunt pregatit pentru ambele variante. Chiar si data asta, am rugat antrenorul sa-mi comunice rezultatele mele sa pot face o comparatie intre cele doua manse. Dar nu le-am comparat cu ale celorlalti ca nu le stiu. Si nici nu ma intereseaza.
Nu stiu la tractiune aeriana cati au fost. Daca la anul vom avea si asa ceva poate voi fi atent, desi ma indoiesc...
Ma deruteaza faptul ca nu e organizat locul de concurs. Nici acum nu-i stiu pe fiecare (din Bucuresti) la ce club este. Sincer, nu-i vina lor, dar asa sunt eu, mai indiferent la unele aspecte. Langa noi vad destul de des masa celor de la Bacau. Sunt multi si ocupa mult spatiu. Ceilalti au modelele prin portbagaje, in baraca de langa pista sau mai stiu eu pe unde. E treaba lor unde isi tin modelele. Rar ajung sa cunosc sportivii, sa stiu la ce cluburi sunt sau cu ce participa. Eu nu cunosc numele nici celor din echipa mea. Sa-mi fie rusine, dar daca e sa vorbim de adevar cam asta este.
La anul vor fi mai multi concurenti in mod sigur. Poate a fost o intamplare ca au fost cele mai putine starturi zero sau poate ca au fost destui si nu s-au simtit. Personal, am fost placut impresionat de cate modele au avut starturi valide! Mai mult apreciam un loc 5 in conditiile astea decat un loc 2 din 3 concurenti! N-am fost in nici una din situatii, dar a fost bine.
Si parca mi-am propus ca la anul sa fie si mai bine. Dar ramane de vazut ce va fi.
0

#7 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2006 - 02:36 PM

@bitex: SINCER, e imbucurator ce spui!....ramane pentru la anul!

si totusi: de ce au fost sterse mesajele alea????.......

Aceasta postare a fost editata de pitts: 10 June 2006 - 02:37 PM

0

#8 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 10 June 2006 - 03:13 PM

Presupun ca mesajele erau offtopic...

Aceasta postare a fost editata de bitex: 10 June 2006 - 03:39 PM

0

#9 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 10 June 2006 - 06:33 PM

pitts, la 10 Jun 2006, 13:27, a spus:

e inutil demersul tau, pitts, cita vreme aceasta categorie, sobolanii, stim foarte clar ca n-are, ca imagine, nici un ecou cotidian(chiar asa surzi nu sintem, daca ar fi fost ceva demn de luat in seama, citusi de putin, s-ar fi gasit cu siguranta careva sa faca un cit de mic demers pentru vreo relatare "la cald");l si nu se poate spune, sub nici un motiv, ca aci, pe forumul rhc, scapa vreun eveniment modelistic fara a fi trecut in revista;concluzia: daca ar fi meritat vreun rind,sau daca ar fi avut o cit de cit semnificativa CONSISTENTA(practica, reala, NU pe hirtie!...), asa zisul campionat de sobolani ar fi fost cu siguranta ilustrat/relatat p-aci, fara sa fie nevoie solicitari speciale...
ce-i mai trist, e ca se merge inainte(???) pe ideea clasica, de " ...hai sa mai bifam un concurs, ne-am facut treaba, nu conteaza ca n-are din nici o pozitie alura de <<nationale>>, lasa, sa fie, acolo..." si ete-asa ne trezim cu concurenti care merg la concurs, da' habar n-au cu cine/citi concureaza, nu conteaza, el a CONCURAT... :D ...ce daca nu e foarte clar cu cine esti in concurs, important e sa fii pe LISTA!...ca, pe real, e alta ciorba, si, din lista aia, iau startul, EFECTIV, mult mai putini, eh, cine sta sa numere...n-are a face, :) ...
ti-am zis io: e inutil...
cit despre stersul mesajelor, las-o asa, cum a cazut...stim amindoi ca e singura lor resursa de opinie...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#10 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 10 June 2006 - 06:59 PM

Imi caer scuze ca intervin.
Nu am facut decat un singur automodel captiv cu tractiune aeriana si asta in urma cu 30 de ani.
Deci nu as avea dreptul sa intervin.
Dar nu ma pot abtine si voi lua bobarnace pentra asta.
Tonul folosit mi se pare cu totul deplasat. Termeni ca "sobolani", "campionat de sobolani", lipsa de consistenta samd....nu-si au rostul. Un campoionat de....nu vreau sa dau vre-un nume sa nu jignesc fara sa vreau.....cu ce este mai interesant?
Si chiar si acuza ca fiecare concureaza fara sa cunoasca pe ceilalti este nefondata. Exact acesta este spiritul sportiv. Sa concurezi.
Solutia nu este sa elimini un campionat ci sa faci si altele. De darmat s-a tot darmat in ultima perioada. Hai sa mai si adaugam ceva.
Parerea mea.

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 10 June 2006 - 07:01 PM

0

#11 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 10 June 2006 - 07:30 PM

precizare: titulatura de "sobolani" nu am inventat-o eu, este UZUALA in terminologia modelistica de factura contemporana, atunci cind se face referire la "captive"! si NU are NICI O NUANTA PEIORATIVA!
cit despre rostul sau ne-rostul titulaturii de campionat NATIONAL sau nu, hm, putina decenta!...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#12 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 10 June 2006 - 08:28 PM

Latra cainii de afara, prin gard, din nou!...n-au nici o legatura cu ograda! Cat despre afirmatiile latratorilor...nu fac decat sa jigneasca niste oameni pasionati!
Campionatul a existat, s-a tinut, concurentii au fost entuziasti, este in firescul lucrurilor sa fie asa...nimeni nu a fost obligat sa traga la o proba "urata", asa cu ar dori unii sa lase impresia!
Cum spuneam si alta data: NU-TI PLACE, NU MANANCI!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 10 June 2006 - 08:29 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu