Serpent challenge - Brno - Cehia! 3 - 4 iunie 2006!
Postat 27 May 2006 - 08:00 PM
Concursul se va tine in Cehia - Brno.
Pista nu este spectaculoasa insa merita ''testata''!
Am doua locuri in masina, asa ca daca este cineva interesat il iau cu mare placere!
Clasele la care se trage: 1/8, 1/10 IC 235 mm si 1/10 IC 200 mm!
Postat 27 May 2006 - 08:20 PM
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 28 May 2006 - 09:05 AM
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 02 June 2006 - 04:41 PM
faur senior
Postat 05 June 2006 - 11:11 AM
Postat 06 June 2006 - 12:44 PM
-Calificat primul in finalele de la 1/10 235mm si la 1/8, Cristian termina pe 1 la prima, conduce si la 1/8 pana in min.14 cand rupe cureau de spate (avea deja aproape un tur avans fata de al doilea pilot) si iese dintr-o cursa pe care avea reale sanse sa o castige. Inca o data fiabilitatea curelelor de la Serpent (de care se plange toata lumea), a lasat de dorit. Pacat! Sa te califici primul si sa trebuiasca se abandonezi din cauza materialului!!!!!
-Am sperat ca vom fi mai multi RO la Brno, dar se vede ca tot mai putini au curajul sa iasa intr-o comp. externa. Si va plangeti stimati colegi ca ati cheltuit o suma prea mare de bani pe modele pe care nu aveti unde sa le alergati. Veniti sa va cunoasteti valoarea si in comp. cu participare internationala!Poate la Tolmin?
-Urmatoarele 2 comp. in care vom lua startul sunt la Pecs (HU) saptamana aceasta (1/10 si 1/:angry: si la inceputul lui iulie la Tolmin, a treia etapa de la Serpent. Ce ziceti? Ei, sa nu uit si cele 2 finale ale Camp.RO, de la Pucioasa si Vaslui. Buna programare calendaristica! Pe langa faptul ca avem doar 4 comp. in Camp. 2006 le-ati programat si la interval de o saptamana una fata de alta????? De parca nu era loc in tot timpul anului!
-S-auzim numai de bine!
faur senior
Postat 06 June 2006 - 06:37 PM
singurul comentariu este : bravos Romania!!!! (whoever you are......)
Postat 06 June 2006 - 10:19 PM
- Adevarul este ca ceea ce se intampala nu este o "intamplare". Poti sa nimeresti o data, alta data sa ai bafta, a treia oara sa nu mearga ceilalti (pt.ca ploua) si sa te califici chiar si cu un tur (buna aluzia!) in finala, dar daca se intampla tot timpul, inseamna ca este ceva. Traditional insa, nimeni n-a venit sa intrebe, oare ce faceti de se intampla mereu, ca vrem si noi ca voi. Da' vorba cantecului, la fotbal si la agricultura.....Este mult mai usor sa incerci sa tragi in jos, decat sa incerci barem sa plutesti.
-Chiar sunt curios (dar nu din fire), cam cati piloti RO vor lua startul intr-o comp. "externa" in 2006, unde si la ce nivel. Si cu ce rezultate. Ca sa nu mai pomenesc de faptul ca in aug. ne asteapta CE la 1/10 235.
faur senior
Postat 06 June 2006 - 10:30 PM
Dar nu ma (mai) mira nimic!
Caracteristic FAUR, lipsa de bun simt.
Daca continuati cu ''incitari'' de acest gen o sa va laudati odrasla pe alt forum!
Ne-am saturat de comentarii de acest gen, care nu fac altceva decat sa mentina o stare de tensiune in aceasta sectiune.
Din bun simt, cand vezi ca cineva nu te baga in seama il lasi in pace.
Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 06 June 2006 - 10:41 PM
Postat 07 June 2006 - 11:19 AM
Imi doresc, ca pe viitor, sa nu mai existe astfel de situatii, iar timpul pe care il alocam acestui sport sa fie canalizat numai pentru discutii constructive!
Este non-sens sa ne certam (culmea) pe rezulatatele pozitive pe care le avem in competitiile la care participam!
Sper sa fie un exemplu bun si ptr. altii!
Multumesc!
Postat 07 June 2006 - 01:00 PM
Buggy-man, la 7 Jun 2006, 11:19, a spus:
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
...iar...!!!???..."pupat piata independenti..."
istoria se repeta.ete-asa au invatat unii sa numere...
sa va tina Al De Sus obiceiu'...!
:D
bafta si minuni
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 07 June 2006 - 10:01 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 07 June 2006 - 08:19 PM
faur senior
Postat 07 June 2006 - 08:26 PM
-Personal va voi prezenta, pe rand, ideile si planul de masuri pt. urmatorii 4 ani,cu care comisia ar fi trebuit sa plece la drum in 2006. Cu rabdare, ca lucrurile bune, incet se fac.
faur senior
Postat 08 June 2006 - 09:38 AM
Hobbyland, la 7 Jun 2006, 20:26, a spus:
Si cu cincinalul cum ramane? :D
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
Postat 08 June 2006 - 10:55 AM
Savage4fun, la 8 Jun 2006, 09:38, a spus:
Hobbyland, la 7 Jun 2006, 20:26, a spus:
Si cu cincinalul cum ramane? :D
"...tiii, si clopotzeii, lica-lica, si [...]ma-nteledzi, famelia mea, de la pa'sopt incoa, la camera, si-acu, cum sa ramai, tocmai eu, fara coledzi?...nu se fatze, ma-ntzeledzi?..."-o, scrisoare pierduta?... :D
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.