IUNIE 2006 ..se incinge atmosfera rau!
Postat 03 June 2006 - 07:58 PM
Zi superba de zbor , astazi la Clinceni.Soare cu nor,noroi nexam,vint slab spre foarte slab,pista tunsa(inca).
Participare redusa 4 incepatori si Bogdan Stancu, caruia tin sa-i multumesc pe aceasta cale pentru indrumari, trimaj si una din aterizari.
Personal am bagat 4 zboruri cu evolutie de la zbor la zbor. Mentionez ca sunt primele zboruri cu motor termic si primele aterizari, deoarece pe simulator nu prea am reusit aceasta manevra.Una din aterizari s-a efectuat chiar fara motor deoarece rosiaticul motor Hype a avut o criza de personalitate.
Avind in vedere evenimetele de azi, declar ziua un succes total.S-au facut si poze dar nu sunt inca in posesia lor.Cind le voi avea o sa le postez.
Sa fiu eu ala care deschide seria zborurilor pe luna aceasta? Nu a mai fost nimeni? Hai bagati!!!!
Participare redusa 4 incepatori si Bogdan Stancu, caruia tin sa-i multumesc pe aceasta cale pentru indrumari, trimaj si una din aterizari.
Personal am bagat 4 zboruri cu evolutie de la zbor la zbor. Mentionez ca sunt primele zboruri cu motor termic si primele aterizari, deoarece pe simulator nu prea am reusit aceasta manevra.Una din aterizari s-a efectuat chiar fara motor deoarece rosiaticul motor Hype a avut o criza de personalitate.
Avind in vedere evenimetele de azi, declar ziua un succes total.S-au facut si poze dar nu sunt inca in posesia lor.Cind le voi avea o sa le postez.
Sa fiu eu ala care deschide seria zborurilor pe luna aceasta? Nu a mai fost nimeni? Hai bagati!!!!
Homo Nauticus
Postat 03 June 2006 - 08:08 PM
si in politehnica a fost o zi superba fara incidente...am zburat cu inca un prieten care nu este pe forum inca....cu 2 cessna unul 182 si altul 177...vant destul de tare...dar au evoluat fara probleme...nici spectatorii nu au lipsit...unii ba chiar au vazut undeva pe internet anunt ca se va zbura astazi in poli pe la ora 19...desi noi nu am anuntat nimic....nu a mai aparut nici un zburator.......asa ca ne-am bucurat noi de audienta maxima :) :)
Postat 05 June 2006 - 08:31 PM
Tot ei.. dar la lectia 4 deja. In fundal se vede echipa de cautare si recuperare, plecata dupa vagabondul ala de trainer a lui Remus, care fugise de acasa si se ascunsese ,precum prepelita din opera literara cu acelasi nume, in miristea de la Clinceni.
Imagini atasate
Homo Nauticus
Postat 06 June 2006 - 04:45 AM
Si uite asa s-a descoperit o noua rasa de oameni:
Homo nauticus cu arepi.
Felicitari maxime.
PS. Sa nu ne auda nimeni. Chiar zboara bazdaganiile acelea cu alcooli? Sa mai incerc o data cu al meu?
Homo nauticus cu arepi.
Felicitari maxime.
PS. Sa nu ne auda nimeni. Chiar zboara bazdaganiile acelea cu alcooli? Sa mai incerc o data cu al meu?
Postat 06 June 2006 - 05:59 PM
adevarata zi de zbor azi la clinceni,cu conditii meteo deosebite.
s-au zburat planoare 1:1 ,s-au facut parasutari cu anedoiu ,tractari cu vinciu la modele si alte nebunii.
am primit personal azi aprobarea de la comandantul aeroclubului (dupa ce am stat jumad de ora sa intru la el) sa zburam modele si cand se zboara 1:1 ,in anumite conditii(deschid subiect separat).
funtana la start
s-au zburat planoare 1:1 ,s-au facut parasutari cu anedoiu ,tractari cu vinciu la modele si alte nebunii.
am primit personal azi aprobarea de la comandantul aeroclubului (dupa ce am stat jumad de ora sa intru la el) sa zburam modele si cand se zboara 1:1 ,in anumite conditii(deschid subiect separat).
funtana la start
flying is my life...