IUNIE 2006 ..se incinge atmosfera rau!
Postat 06 June 2006 - 06:08 PM
a-ti avut ceva tupeu, tinind cont ca azi cam "eream" in 06.06.'06...
biiine.
bafta si minuni!
biiine.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 06 June 2006 - 07:45 PM
Intr-adevar zi meseriasa de zbor, am ajuns tarziu da am zburat.
Greseli de incepator, corectate,ceva mai mult curaj decit data trecuta, decolari si aterizari reusite, un zbor pe spate,exercitii de aterizare,o angajare la o decolare, corectata din fericire.
Se pare ca motorul meu vrea sa ma invete sa zbor caci am facut citeva aterizari fara el deoarece nemernicul are un prost obicei de a se opri din cind in cind.Norocul meu ca m-am obisnuit sa zbor mai sus, cit sa am vreme sa-l cobor in siguranta pe pista.Au si aterizarile astea farmecul lor.
Spre final am ajuns la concluzia ca fara metanol nu zboara.Prins de actiune am ramas fara gaz si ghiciti ce s-a intimplat. DA...am ramas iar fara motor, de data asta din vina mea.Oricum chinezul rosu are personalitate caci celelalte opriri au fost fara motiv.
Poza nu am facut (ar fi fost si culmea sa mai fac si poze) ca inca nu sunt multitasking.Se pare ca m-a prins rau flama cu zburatul.Abia am ajuns acasa si deja ma gindesc sa plec din nou.
Pai se vede ca nu i-am zis degeaba "Bestie"..daca ma uit la data ...era ziua lui.Si marti mai si sunt 3 ceasuri rele....da nu la Aerodrom.
Greseli de incepator, corectate,ceva mai mult curaj decit data trecuta, decolari si aterizari reusite, un zbor pe spate,exercitii de aterizare,o angajare la o decolare, corectata din fericire.
Se pare ca motorul meu vrea sa ma invete sa zbor caci am facut citeva aterizari fara el deoarece nemernicul are un prost obicei de a se opri din cind in cind.Norocul meu ca m-am obisnuit sa zbor mai sus, cit sa am vreme sa-l cobor in siguranta pe pista.Au si aterizarile astea farmecul lor.
Spre final am ajuns la concluzia ca fara metanol nu zboara.Prins de actiune am ramas fara gaz si ghiciti ce s-a intimplat. DA...am ramas iar fara motor, de data asta din vina mea.Oricum chinezul rosu are personalitate caci celelalte opriri au fost fara motiv.
Poza nu am facut (ar fi fost si culmea sa mai fac si poze) ca inca nu sunt multitasking.Se pare ca m-a prins rau flama cu zburatul.Abia am ajuns acasa si deja ma gindesc sa plec din nou.
Pai se vede ca nu i-am zis degeaba "Bestie"..daca ma uit la data ...era ziua lui.Si marti mai si sunt 3 ceasuri rele....da nu la Aerodrom.
Aceasta postare a fost editata de Pletila: 06 June 2006 - 07:46 PM
Homo Nauticus
Postat 07 June 2006 - 03:23 PM
Ieri dupa scarbici (06.06.06) am tras o fuga la strejnic cu un amic din ploiesti.
Din pacate nu am poze.
Terenul este ok trebuie tuns putin dar pista e jos palaria :D. A fost ceva vant si doar spre seara s-a mai potolit, si din pacate nici ieri nu am reusit sa-mi zbor katana.
Din pacate nu am poze.
Terenul este ok trebuie tuns putin dar pista e jos palaria :D. A fost ceva vant si doar spre seara s-a mai potolit, si din pacate nici ieri nu am reusit sa-mi zbor katana.

Postat 18 June 2006 - 09:40 PM
Au ajuns semnale pana peste ocean.
Mr. Space te rugam frumos sa pui ceva fotografii sa vaza ochiu' monstrul cu pricina.
Mr. Space te rugam frumos sa pui ceva fotografii sa vaza ochiu' monstrul cu pricina.
Postat 19 June 2006 - 07:26 AM
Din lipsa de inspiratie si fiind prea ocupat sa pilotez nu am facut poze clare creatiei marinaresti. Aceasta e singura poza in care se zareste motorul. Promit solemn ca voi face poze detaliate cat de curand posibil
Imagini atasate
Postat 19 June 2006 - 07:32 AM
Bombonelul n-a murit :rolleyes:, el dainuie!
Referitor la Frankenstein: motorul este facut din patru motoare distincte, de capacitati si natii diferite...de aici denumirea! Are capacitate de 12.5cc. Saracu merge...la inceput mai greu, dupa care din ce in ce mai bine! Deocamdata scuipa negru la greu...suntem in rodaj. Echipeaza un avion tractor, cu carlig pentru remorcaj...planoare, rulote!
Referitor la Frankenstein: motorul este facut din patru motoare distincte, de capacitati si natii diferite...de aici denumirea! Are capacitate de 12.5cc. Saracu merge...la inceput mai greu, dupa care din ce in ce mai bine! Deocamdata scuipa negru la greu...suntem in rodaj. Echipeaza un avion tractor, cu carlig pentru remorcaj...planoare, rulote!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 19 June 2006 - 07:41 AM
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 19 June 2006 - 07:41 AM
Marinaru, la 19 Jun 2006, 07:32, a spus:
Bombonelul n-a murit :rolleyes:, el dainuie!
Referitor la Frankenstein: motorul este facut din patru motoare distincte, de capacitati si natii diferite...de aici denumirea! Are capacitate de 12.5cc. Saracu merge...la inceput mai greu, dupa care din ce in ce mai bine! Deocamdata scuipa negru la greu...suntem in rodaj. Echipeaza un avion tractor, cu carlig pentru remorcaj!
Referitor la Frankenstein: motorul este facut din patru motoare distincte, de capacitati si natii diferite...de aici denumirea! Are capacitate de 12.5cc. Saracu merge...la inceput mai greu, dupa care din ce in ce mai bine! Deocamdata scuipa negru la greu...suntem in rodaj. Echipeaza un avion tractor, cu carlig pentru remorcaj!
In cazul asta exprimarea corecta ar fi fost "un tractor avion"!